רעיון

שלמונזה

New member
רעיון ../images/Emo62.gif

מכיוון שכל היום רק מתלוננים פה שהפורום גוסס... אולי נעשה פה משחקי שירים? ראיתי את זה בפורום זיהוי שירים ויש גם פורום משחקי שירים. מישהו נותן נושא (למשל ערים) וכל השאר צריכים לתת שמות של שירים שיש בהם ערים (חזרנו מחיפה עם הפנים בין הידיים) אבל כמובן שרק שירים של משינה. וכמובן שאפשר למצוא עוד הרבה משחקים כאלה עם השירים של משינה, מה דעתכם?

הרעיון חביב..

אבל אני שונאת שרשורימ ארוכימ מאוד ולדעתי זה בדיוק מה שהוא יצור.. והפורומימ של תפוז לא מתאימימ לשרשורימ ארוכימ כי אז כל האחרימ זזימ להמ אחורה :/

ערים? בבקשה:

מתוך מכונית: "... בואו ונחזור לתל אביב" מתוך רכבת לילה: "כמו רכבת לילה לקהיר" אחרי שנמצה את זה הייתי מציע רחובות שזה נושא אהוב עלי במיוחד בעיקר בשירים של משינה.

יש לי יש לי...

"רני בפריז - הוא טס לשם בצ´רטר". "אמסטרדם, על ציר ברזיל, מחלקה ראשונה, כסף נזיל...". "הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול...". "ישבתי בביתו שמעתי סיפורים על קטמנדו". ועכשיו כל ה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו... ההמונים הפילו בברלין את החומה. ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה. בסן פרנסיסקון הגשרים זקוקים להחלמה. למה אבן ברמאללה לא סוטה ממסלולה... לולה... נראה לי שחרשתי לגמרי...

אם כבר הזכרת את דני...

נוסיף גם את דה ג´נרו ותודה שהזכרת לי איפה משינה הזכירו את ניו יורק בלי רמז.

שמשינה אמרו ניו יורק במפורש

ולא רמזו כמו במכונית "בין השדרה החמישית לשישית אני דוהר, אני בתוך מכונית".

למעלה