רעיון!

zipfer

New member
רעיון!../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif

חשבתי על רעיון להקליט את המשחקים של שישי בוידאו כך שנוכל לצפות במשחקים.. לשפר את עצמנו וללמוד מטעויות.. וגם כי זה מגניב... או לפחות להתחיל סדרת הקלטות מפתיחת הפרה-סיסון עד סיום העונה הראשונה שזה באמת חובה..

Yo-man

New member
הבעיות הן כמה

1. מי יצלם ? 2. איזו מצלמה תתפוס את המשחק ? 3. למי יש זמן לנתח משחקים ? 4. זווית אחת של צילום לא תמיד תיתן לך את המידע שאתה מחפש 5. המצלמה לא יכולה להיות על המגרש, ואם תרוץ לצד הקווים בלי ציוד מאזן יהיה לך כאב ראש נוראי כשתרצה לראות את מה שצילמת 6. אנחנו עוד לא שם... אנחנו יכולים להשתפר ולראות איפה הבעיות שלנו בלי ציוד אלקטרוני. אבל אם יש לך מצלמה וחשק - לך על זה. נראה מה יוצא.

ofribecker

New member
מה שכן אפשר לנסות זה

ליצור קשר עם ערוצי טלויזיה כמו ערוץ הספורט או ערוץ קהילתי כלשהו, אם יש למי מאיתנו את הקשרים המתאימים במקומות הנכונים ולראות אולי הם יהיו מעוניינים לשלוח צוות צילום. בזמנו לפני 6 שנים כשרק התחלנו שוחחתי עם אנשים מערוץ הספורט והם ציינו שרק אם תהיה ליגה ואם זה ייראה רציני ותהיה המשכיות, אז יש להם אינטרס. נראה לי שהתקרבנו צעד אחד קדימה עכשיו...

Yowoman

New member
לפני שנה נפגשתי עם נציג של ערוץ 5

בשבילם זה מושך הרבה פחות מליגת כרוד מים או ליגת סקווש - ואתם יודעים כמה מעט חשיפה הם מקבלים. מאוד הייתי רוצה שיסקרו אותנו ויציגו אותנו בפריים טיים בערוץ שתים, אבל זה לא מציאותי. גם כשנהיה ליגה, זה לא ישנה הרבה. עובדה, יש ליגת פלאג פוטבול שזכתה מקום שני באליפות אירופה לפני שנתיים - לא נגעו בהם. יש ליגת בייסבול שהגיעה מקום חמישי באליפות אירופה השנה (או בשנה שעברה) - גם בהם לא נגעו. אנחנו עושים משהו מאוד מיוחד, ואנחנו חלק ממשהו שיכול להיות מאוד גדול, אבל תשאירו את החלומות עם טלוויזיה או השתתפות בליגה אירופית בצד. חבל על כאב הלב והאכזבות.

ofribecker

New member
צריך לחלום, כל פעם צעד נוסף

עכשיו אם נוכל לארגן שיצלמו רק משחק בודד, אולי את ה"Israel Bowl" כשיהיו תלבושות, שופטים וכו' וזה ייראה אמיתי יותר, זה גם יצטלם יותר טוב, ויכול להוות אייטם טלויזיוני, לכל הפחות חד-פעמי. מה יקרה עם זה אחר כך? אלוהים גדול. אבל למה שלא ננסה?

zipfer

New member
אמא שלי הייתה עיתונאית..

אז אולי נשארו לה כמה קשרים... קודם נתקדם ואז נראה...

Yo-man

New member
אחלה

(וההודעה למעלה היא ממני, בניק של אשתי...)

itaihasid

New member
israel bowel ?

ברור לי שזה סתם שם שהמצאת אבל זה יכול להיות נחמד להמציא לזה שם אחר משהו יותר מושך שאולי גם יהיה קליט ויביא אנשים בעזרת קצת פרסום בתל אביב..

ofribecker

New member
Israel Bowl

זה השם שניתן למשחק הגמר של הליגה, ששמה Israeli Football League או בקיצור IFL. הוא ייערך נדמה לי ב 11 במרץ 2006 בספורטק תל-אביב.

zipfer

New member
...

לדעתי אם אנחנו רוצים פרסום אפשר לנסות בערוץ המקומי... אבל מי רואה את זה בכלל...

למעלה