רעיון

Gefen

New member
וגם בן ושון וג´ואל......./images/Emo6.gif

אחח..סוף סוף מישהו שרואה פה פליסיטי.. ואני חשבתי שאני המכורה היחידה.. ניר רואה פליסיטי? עוקב? רוצה עדכונים מהעונה החדשה? בדיוק הסתיימה העונה בשבוע שעבר בפרק דרמתי במיוחד... וחאוויאר...אווו...חאוויאר... אותו אני הכי אוהבת בסדרה!! העלית חיוך על שפתיי לפני שנת הצהריים..
גפן

nir2323

New member
בטח רואה, גם NY גם סוהו , D&D

וחוויאר השחקן הכי טוב שם, כמה מרובעים אפשר בסידרה אחת? זוכרת את הפרק שהוא רצה לאמץ ילד? ספרי, ספרי מה קורה, העונה שניגמרה אצלכם, תגיע אלינו בקרוב מאוד, רק אחרי שהעונה נגמרת בארה"ב מפיצים אותה בשאר העולם . גם SEX IN THE CITY חוזרת בדקות אלו ממש, העונה הקודמת שלכם,אלא מה, מקרינים עכשיו את הפרק על מאחורי הקלעים כאילו, שצןלם לערוץ E אני חושב, כאילו את מי זה מעניין, רוצים את האקשן. יחד עם OZ אח"כ, ומשמרת שלישית 3rd watch לפני, זה אחלה יום

inbale

New member
ראיתי היום את הים......

לא יכולתי לעצור ולשבת יותר זמן אבל אחחחחח איזה ים מטריף יש לנו. אז שבוע הבא אני יוצאת עם המצלמה הדיגטלית והולכת לחפש לכם ים ושמים ישראלים שיזכירו לכם קצת את הבית.....

judyr

New member
ענבל.... אני חושדת בך...

את חיפאית יקירתי..... אז אולי אם יהיו ימים של שמש נוכל לטייל על החוף עם האופנוע.... וליד הכחול הגדול.... מה את אומרת? רק אם בא לך..... וזה גם רק תלוי אם האופנוע יאהב את הרעיון..... הוא בדרך כלל מעדיף אותי לבד....חחח

inbale

New member
טוקיו חומד......

אנחנו מגלים עליך כל יום דברים חדשים מסתבר. אני למשל חושבת שיש משהו בגברים שמחליקים בשלג..על התחת שלהם. (אין אייקונים..משהו נדפק בתפוז אבל קבל כאן חיוך ענקי!)

למעלה