רעיון

inbale

New member
רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

קיבלתי מספר הערות שהרעיונות שלי לא קשורים לפורום ובקיצור קיבלתי נו נו נו אבל בכל זאת יש לי עוד רעיון אחד שאני רוצה להציע לפני שאני מפוטרת מתפקידי כסגנית ראשונה :מה דעתכם שכל אחד ישרשר תמונת נוף יפה מהאיזור שהוא גר בו? אפשר לעשות חיפוש בגוגל ומקבלים תוצאות מדהימות או תמונות שאתם צילמתם. (זינה יש לך תמונות של האיזור המכוער שלנו? חההההה)

fantom

New member
אמממ../images/Emo47.gif

אני בטוח שכולם כבר ראו את התאומים אז אני גם אוותר נו סתם ,כבר אין לי כח להיעצב

inbale

New member
פנטי

לא התכוונתי........
(חזרתי לסורי למרות הכל.......)

inbale

New member
והנה הלינק של מצלמות בניו יורק

שימו אותו ותנו לו להריץ את המצלמות - כל כמה דקות מתחלפת מצלמה. אותי האתר הזה מצליח לרגש עד דמעות......אוףףףףף.

nir2323

New member
אחלה לינק ../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

הוא מכיל כמעט את כל המצלמות שיש בNY, רק תחכו שהם יתחלפו, ולכן אין צורך בניפרד להיכנם לעץ , או לטיימס סקוור, הם כבר כאן !

DJNYC

New member
תמונה מהקיץ

זו תמונה שנלקחה בקיץ. התמונה צולמה בסנטרל פארק לכיוון הרחוב שבו אני גר.

nir2323

New member
ואו, אתה לא יודע מה עשית לי,../images/Emo99.gif

את השנים האחרונות העברתי ב NYC, והשנה האחרונה היתה ב CENTRAL PARK SOUTH ST. ימים רבים עברו עליי בפארק, ליד האגם הדרומי ומשטח הדשא הענקי שבפינה הדרום מערבית. שמתי את התמונה כרקע למסך. תודה

nir2323

New member
ובהמשך לרעיון של ענבל - מצלמות רשת!

וגם זה מתקשר, הרוב כאן מציינים מאין הם, וכל פעם עניין אותי, לדעת קצת יותר, על המקום, שמאחורי האדם. אז ב- NYC , DC פאריס, ולונדון הייתי, על טוקיו לפחות שמעתי , וראיתי תמונות וסרטים, ועל קנזס כלום , נאדה, ועוד יש לנו 2 נציגות! טוב, אז התחלתי לחפש מצלמות רשת, כדי לראות איך נראה הכפר שלהן, ומפה לשם, חשבתי, שאולי יהיה נחמד אם כל אחד יעלה מצלמת רשת מהעיר שלו. ופתאום ענבל הביאה את הרעיון שלה, ואם לא עכשיו אז מתי? אז להתחלה הנה כמה מצלמות:- הראשונה של NYC ומה יותר NY אם לא הטיימס סקוור ? השניה של קנזס כמובן, ותיכנסו לאחד מהקישורים שבדף כדי להעלות מצלמה. השלישית שלי מהארץ, טוב אז מצאתי רק מצלמות של חופים, החרמון והכותל, דווקא הכותל עשה לי את זה, והמלצה -, תסתכלו בלילה, כאשר הוא מואר - מדהים! הרביעית של שיקגו, איך אפשר בלי. החמישית מביאה מעט מרוח החג בשיקגו, המלצה להסתכל רק בלילה ! (זמן קנזס)

nir2323

New member
אפרת לא שכחתי, הנה אוסטין...

המצלמה הראשונה היא מאוסטין טקסס, השניה שיקגו מוארת בלילה, שלא עלתה קודם.

nir2323

New member
עוד מצלמות,לונדון, פריס, מנצסטר../images/Emo92.gif

אז הנה עוד מצלמות רשת, בהמשך לצ´ט מאתמול

Gefen

New member
נירוש סחטיקה על הרעיון...../images/Emo45.gif

מאוד אהבתי..אם לא הבנתי כלום..כנס אליי למסנג´ר להסבר..
אגב....אם אתה מתעקש לדעת, נציגותיך בקנזס גרות בעיירה נידחת שבפרברי קנזס סיטי...העיר נקראת Overland Park, והיא אכן דומה יותר לכפר נידח מאשר לעיר גדולה...אז אל תוטעו רבותיי מהתמונות - זו אכן קנזס סיט אבל אני ואידית..אנחנו שתינו מאותו הכפר.. גפן

Idit-Kansas

New member
סליחה! נעלבתי...

כפר נידח?! זה אחד המקומות הכי עשירים בארה"ב. אולי לא הכי מבוקשים אבל בטח הרבה יותר טוב מאשר לגור בעיר קנזס סיטי.

Gefen

New member
אידית...כפר נידח ../images/Emo82.gif

יכול להיות גם מקום עשיר..לא תמיד יש קשר ישיר.. הכוונה בדבריי היתה שאנחנו לא חיות בעיר גדולה ותוססת..אין פה חיי עיר וזה מה שהכי חסר לנערה עירונית שכמוני. מי כמוך יודעת שהכל פה נסגר בשעה 9 ובסופה"ש עושים לנו טובה וזה פתוח עד 11... אין פה בכלל בתי קפה "רחוביים" כאלה שמאפיינים ערים גדולות וכשבא לנו איזה ארוחת בוקר טובה או קפה.. אז מה האלטרנטיבות?? דין אנד דה לוקה או פאנרה ברד..שיצא כבר מכל הח.... לא ככה?? אז למה בדיוק נעלבת לי..תזכירי לי..?
ה-
אולי יודע למה..אני לא .. גפן

inbale

New member
חההההההה

איך אני אוהבת שאתן מתכתבות בינכן....מזל שיש פורום בעולם.

Gefen

New member
גם אני אוהבת שאנחנו מתכתבות ביננו ../images/Emo8.gif

את אולי לא תאמיני ענבל..כי זה באמת יישמע מוזר אבל אני ואידית רואות זו את זו כמעט על בסיס יומי רק היום אחה"צ היא היתה פה עם הילדים ונשארה לארוחת ערב אבל..... אנחנו לא ממש מדברות. כל משפט שני שמתחיל נקטע במכה ע"י פז שמחבקת את אמיר (אבל זה מעצבן אותו...), או נדב שדחף את פז או עומר שבוכה, או גלי ונדב רבים על איזה משחק או זה צריך פיפי..ולהוא צריך להחליף חיתול ..והנה זמן אמבטיה או ארוחת ערב..ויש פתאום טלפון ...הבנת?? תארי לך שזה אני ואידית ועוד 5 ילדים.... שיהיו בריאים..
אז בלילה בלילה.. או לפעמים בצהריים בצהריים...כשכל הגיזרות בכל הבתים שקטות ורגועות... זה הזמן לדבר - ומכוון שאנחנו כאן אז זה כאן.. חסרה רק העוגה של אידית והקפה שלי והכל היה מושלם.. חחה..איך שהתחלתי לכתוב פה נאומים ארוכים כאורך הגלות... אבל זה ההסבר המלא... גפן

inbale

New member
סליחה

אבל הייתי אומרת גם על זה משהו ואני פשוט אשתוק. תהנו לכן..חופשי בשביל מה יש פורום?

nir2323

New member
הודעה אחת - וכמה ילדים ???../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif

ממש כמו שאלת לוגיקה בפסיכומטרי. את מי דחף נדב? את פז ? או אמיר? או עומר ומיהי גלי? והיכן מסתתר דודו, עיזרו לנו ילדים. טוב אז מנהלת - (שהיא גם אמא), צריך לעשות כאן סדר, אז לא נצפה לעץ/אילן יוחסין, אבל אולי משהו בדף הפרטים האישיים?

למעלה