רעיון: תוכנית לעזרה.

Sandro

New member
החזון שלי לגבי זה...(תגובה)

אתר זה לא תמיד טוב, לא לכל האנשים יש אינטרנט קבוע, אין לי מספיק אנשים טובים כדי לבנות אתר ואני מקווה שיהיו לי כדי לבנות מה שאני רוצה.. תארו לכם (מי שמבין בסקריטפינג) כמה זמן לקח לכם ללמוד סקריפטינג - לפחות שנה.. תחשבו לדוגמא שהייתם רוצים ללמוד דיאלוגים.. (חשבתי יותר על קובץ HLP שאין לי מושג איך בונים) הייתם מקישים dialogs או רואים את זה באיזה רשימה.. ומקבלים רשימה מלאה בעברית!: * דיאלוגים למתחילים - כיצד לבנות? * כיצד להכניס שורות לא הגבלה ב edit? * כיצד לבנות דיאלוג Mp3 פשוט? * כיצד לקרוא מקבצי ini? * כיצד לעבוד עם menu? * כיצד לעבוד עם scroll? תחשבו איזה קל זה היה יכול להיות אם היה לכם את זה בעברית במקום העזרה המטומטמת באנגלית.. הייתם מחפשים משתנה ומקבלים פירוש בעברית! הייתם יכולים להבין הכל על chanserv,nickserv,memoserv בתוך יום! הייתם יכולים לדעת הכל על פקודות האופרים, במקום לשבת ולהסתבך! אתם מבינים? חבל לי שאף אחד לא בנה דבר כזה.. זו ההזדמנות לדור הבא! למי שחושב שיכול לעזור.. לאמשנה באיזה צורה.. מוזמן:) למי שאין.. עדיף שלא יגיב..

פIלי

New member
כן זה מאוד נחמד

אבל אמרת שלא טוב אונליין, כי יש אנשים שלא יכולים לגלוש כל כך הרבה. אבל כדי לתכנת במירק, צריך (ברוב הסקריפטים) להיות מחוברים לשרת כדי לבדוק עם הסקריפט עובד. בכלל, מי שיש לו אינטרנט מאוד מוגבל בדרך כלל לא נמצא כל כך ב IRC. אבל רעיון לא רע! אני מוכן לעזור בקטע של הסקריפטינג (אין לי מושג בסרביסס וכל זה). אגב, אני התחלתי לתכנת במירק בערך לפני חצי שנה (בחנוכה האחרון הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי לשרת IRC אני חושב)... ואני שולט בשפה ברמה בסדר. אגב, קבוצה של סקריפטרים ישראליים בשם sluTEAM, הולכים להוציא גיליון (e-zine) של סקריפטינג...

Sandro

New member
רעיון: תוכנית לעזרה.

שלום לכולם! בגיבוי מלא של הנהלת הפורום אני חשבתי על רעיון שיכול לעזור למאות או אפילו אלפי אנשים בסקריפטינג.. יש ילדים בני גילי 11-15 שמתחילים ללמוד mIRC ומאוד מתקשים מכיוון שהאתרים לא מסבירים בצורה הטובה ביותר, אנשים לא תמיד זמינים לעזור בהכל, גם פורמים, עם כל הכבוד לפורום המצויין הזה לא זמינים ולא תמיד יודעים לפתור את כל הבעיות, אפילו עזרת המירק היא מדוללת מאוד ומתחילים מאוד מתקשים ללמוד ממנה ולתרגם אנגלית -> עברית. לכן חשבתי לפתוח תוכנה לעזרה בשפת ה IRC, סרביסס וסקריפטינג.. אם הדבר ילך טוב ויהיו לי מספיק מתנדבים אשמח לפתוח את התוכנה ולעזור לאנשים הזקוקים לכך.. ברור שהתוכנה לא תיבנה בסקריפטינג.. דרושים אנשים המבינים בשפת תכנות מסוימת המסוגלת לבנות דבר שכזה ולהשקיע.. יש אפשרות לבנות דבר כזה גם באתר.. אבל זה פחות מועדף עליי.. כי יש אנשים שאין להם אינטרנט חינם והם רוצים ללמוד גם בלי להיכנס לאתרי אינטרנט.. מלבד זאת.. דרושים כתבים היודעים טוב ת שפת האי אר סי, סרביסס, פקודות אופרים, Dlls - אם נחליט שיהיה, וסקריפטינג כמובן. אם יהיו מספיק עוזרים.. נוכל לבנות תוכנה או אתר שיעזור לאלפי אנשים בסקריפטינג! לבקשות פנו אליי בפורום, באימייל [email protected] או באייסיקיו 94548186:)

Sandro

New member
דרושים..

דרושים לי אנשים יודעיי סקריפטינג, שפת אי אר סי, dlls כגון MDX, פקודות אופרים ואם שכחתי משהו ואנשים רוצים אז סבבה.. אם מישהו יודע איך ליצור קובץ HLP ולעשות עזרה.. זה מאוד יעזור לי בבנייה.. בתודה: סנדרו:) תפנו אליי או כאן או בכתובות הנלוות למעלה

havlaz

New member
כנראה שלא הבנתי אותך טוב

תוכנה זה דבר דבילי... מה שצריך זה מאמרים בנושא, אפשר לבנות אחלה מאמר, עם תמונות והכל, לא צריך להגזים ולגרור הכל. אפשר להתחיל גם לבד, להתחיל לכתוב מדריכים, להוסיף תמונות, אפשר לפרסם אותם פה במאמרים, לעלות אתר אינטרנט איתם, תוכנה? לא נראה לי, לא שימושי בכלל... האם ראית תוכנה שמסבירה איך לבנות אתרים, או לתכנת בשפת תיכנות? אני לא ראיתי הכל רק באינטרנט, ואם להם זה עובד טוב, אני מאמין שגם לנו..

Sandro

New member
שוב הרסת לי רעיון

נהרס לי הרעיון.. בלע! היית חייב?

Sandro

New member
ד"א.. לא התכוונתי תוכנה

התכוונתי קובץ עזרה כמו של המירק.. HLP.. אם זה משנה משהו..

havlaz

New member
לא כל כך אוהב עזרה כזאת...

אי אפשר להעתיק טקסט וכזה.. אבל זה לא בעיה, התוכנות שעושות את זה יודעות גם להפוך דפי HTML..

Mr Boggy Man

New member
שנה ללמוד סקריפטינג?

מוגזם! אוקי, כשאני למדתי סקריפטינג, היה לי ידע קודם בסי שעזר לי מאוד, אבל שנה ללמוד סקריפטינג? אפשר ללמוד את זה בחודש. ואם אתם לא עצלנים אז בשבוע אפשר ללמוד. ללמוד את כ-ל השפה זה קשה. אבל ללמוד לתכנת סקריפטים מתקדמים אפשר בשבועיים לימוד, ושבוע התרגלות... שפה פשוטה לאללללללההההה. חוץ מזה אפשר גם לעשות קבצי rtf...

Mr Boggy Man

New member
שנה ללמוד סקריפטינג?

מוגזם! אוקי, כשאני למדתי סקריפטינג, היה לי ידע קודם בסי שעזר לי מאוד, אבל שנה ללמוד סקריפטינג? אפשר ללמוד את זה בחודש. ואם אתם לא עצלנים אז בשבוע אפשר ללמוד. ללמוד את כ-ל השפה זה קשה. אבל ללמוד לתכנת סקריפטים מתקדמים אפשר בשבועיים לימוד, ושבוע התרגלות... שפה פשוטה לאללללללההההה. חוץ מזה אפשר גם לעשות קבצי rtf...

פIלי

New member
צודק בהחלט

(לא שבועיים, אבל חודשיים גג לרמה סבירה ומעלה).

למעלה