רעיון ששווה לאמץ

AceMagician

New member
רעיון ששווה לאמץ

בפורום סטאר-טרק קיימת מסורת (אני לא יודע אם חדשה או וותיקה) של ארוחת ערב לכל חברי הפורום...אחד הג'דיים הנכבדים בפורום שלנו העלה בפני את הרעיון להעלות ערב כזה בו כולנו נתכנס ביחד, נשב, נטחון (הן אוכל והן מלחמת הכוכבים) והעיקר נעשה כיף ביחד(!)... מה אתם אומרים? שווה ניסיון? **וחשבתי שאולי גם אפשר להגניב את הצפייה בסרטי הטרילוגיה תוך ארוחה...לשיקולכם בלבד**

MaceWindu

New member
מסורת חדישה ביותר.. לפני שבוע..

נערך המפגש הראשון.. למי שתוהה, כן אני העלתי את זה בפני גיא..

The Anja

New member
אני בעד

אבל כבר (בשמן שהותי הקצרה בפורום) הייתי עד לשני נסיונות לכינוס מפגשים שכשלו, לצערנו אבל, אסור לאבד את התקוה! א ניו הופ וכו וכו

MajorWinters

New member
שבעה../images/Emo19.gif

ואם תעשו את זה בחנוכה אני כנראה באמת אהיה שם...

AceMagician

New member
סופגניות ON THE WAY!!!

אחלה רעיון!! אתם בעד שנעשה את המפגש בחנוכה? בשביל תלמידים זה יוצא גם חופש - דהההההה

The Anja

New member
נו מה?

יש התפתחויות? למישהו יש מקום פוטנציאלי? וגם: נצלו"ש: מה הקטע של שינוי התמונות בדף הכניסה לפורום?

AceMagician

New member
מה נו?!

עם כל הכבוד...אתם גם יכולים "להזיז קצת ת'תחת שלכם"
ישלי מספיק דברים לעשות עכשיו בנוסף לאתר שאני בונה לכם ואתם עוד אומרים לי שאני גם צריך להיות אחראי על הארגון של המפגש?! תשמעו זה לא שאני עצבני או משהו אבל יש לי מספיק תעסוקה עכשיו ואני מתאמץ מאוד למצוא זמן בנוסף כדי לסיים את המיני אתר כדי שיהיה לכם מה לראות ולמה לצפות עד שאני אסיים את האתר הגדול יותר. אולי כמה אנשים יכולים לקחת קצת יוזמה לארגן את זה? אם צריך עזרה אני יעזור אבל בבקשה לא להפיל הכל עליי.

למעלה