ואני כבר שרואה שאני בדעת יחיד... אני לא חושב שזה רעיון גרוע, להפך, ואם בתוכנית היו בוחרים לעשות זאת זה היה יכול להיות בהחלט נחמד ומשעשע, אבל אני חושב שאורנה בנאי שמחה עם מגוון הדמויות החדש שהיא מייצגת ומדובר בזמן סמוך מדיי לסופה של רב"י. מה גם, שמדובר כבר בסוף העונה של אנ"ה, שמתכננת עונה נוספת, ואני חושב שבכל מקרה זה לא יהיה רלוונטי. מה שכן - אני חושב שזה יהיה יותר נחמד, בפן נוסטלגי משהו, מתישהו בעונה השניה. לכן אני מציע שנציע את הרעיון לקראת העונה השניה.
אני מסכימה עם עמוס.. אני לא חושבת שיש צורך להכניס אותה..אם כבר עושים חזרה לכמה תוכניות שיעשו תוכנית שבה יהיו לימור, שמעון ושוקי..ולא רק לימור ומה גם שלדעתי זה לא יהיה טוב..כי לדעתי {ואני חוזרת על זה..שזו רק דעתי..} לימור נמאסה בשלב מסויים..וכמה שאהבתי את התוכנית, כל הבדיחות שלה היו אותו הדבר, צפויות מראש..אולי עכשיו אחרי כמה זמן זה יכול להיות נחמד.. אבל לא יודעת..לא הכי אהבתי את הרעיון.. אולי בעונה הבאה, לא העונה הזאת..וגם הקאמבק צריך להיות עוד כמה שנים..לא עברה אפילו שנה מאז שרב"י נגמר.. הרעיון לא הכי קוסם לי.. אני מסכימה לגמרי עם זהר..