רעיון שעלה לי

mikeyy

New member
רעיון שעלה לי

נכון השופט הזה של אמריקן איידול אמר לנינט שהיא תבוא לאמריקן איידול "תעשה איתו תקליטים" וזה? חח..אז חשבתי למה ששירי לא תנצל את ההזדמנות הזאת, ז"א היא שרה כ"כ מדהים, וגם באנגלית כפי שכבר שמענו אותה, למה שלא תעשה את זה? יש לי סיכויים גבוהים לנצח, גם היא מייצגת (שוב) את המדינה שלנו.. חשבתי לכתוב לה מכתב קטן על זה.. כמובן שזהו רק הצעה רעיון שעלה לי שהיא יכולה לחשוב עליו כן? חחח... טוב כתבו מה אתם חושבים..

Woogyman

New member
אה... מה? ../images/Emo110.gif

מתי שופט של אמריקן איידול דיבר על נינט?

20508080

New member
לדעתי זה רעיון מעולה

לשלוח את שירי לאמריקן איידול. היא יכולה לגבור שם על הרבה מתחרות! אבל הבעיה היא השפה..

oroororro

New member
להפך-זה יתרון

כיוון שבתוכניות ריאלטי הולכים על אלה עם "הסיפור" וזה שהיא באה מארץ אחרת, שפה שונה זה רק מועיל. כמו סיפר שה-ווי או איך שלא קוראים לה מנולד לרקוד.

גיא246890

New member
כן בטח..

היא כבר היתה בכוכב נולד היתה באירויזיון כוכבת גדולה בארץ עם המון תארים אז סיפור סינדרלה זה לא!! לעבור מכוכב נולד אחד לאחר?!?מה הקטע??לי ניראה שעדיף לה להתנער מתדמית כוכב נולד !! אם כבר בחו"ל אז בדרכים אחרות לדעתי כמובן!

mikeyy

New member
so what?

אבל בגלל שהיא לא משם זאת תהיה בעיה לפרוץ ישר שם, באמריקן איידול כמו בכוכב נולד יותר יכירו אותה, בתהליך וזה..וגם היא יוצאת יותר מורווחת. ובכלל, זה לא שוב כוכב נולד, זה אמריקאן איידול!

גיא246890

New member
מה so what??

לא הבנת תקטע היא כבר מפורסמת היא עשתה אירויזיון מוכרת באירופה זה לא ניראה לך מוזר??? זה כמו שתגידי שנשלח את ריטה לאמריקן איידול יש לה קול מדהים..תחשבי קצת זה לא ניראה לך מוזר מה שאת אומרת??

mikeyy

New member
איך אתה משווה?

קודם כל אני בן (Mikey = מייקי, לא מיקי MIKI) מוכרת באירופה? = זה שהיא עשתה אירוויזיון כבר זה אומר שהיא מוכרת באירופה?! ממש לא.. וזה ממש לא נשמע מוזר..

גיא246890

New member
לא אבל עדין מוכרת בפני

חובבי אירוויזיון ברחבי אירופה... היא לא אנונימת יש לה ניסיון.. ואנחנו סתם טוחנים פה מים...לדעתי זה רעיון דבילי....

oroororro

New member
אני באותה דעה

ממש לא רוצה אותה באמריקן איידול זה רק מראה נואשות...לדעתי. ברור שעדיף בדרכים אחרות

למעלה