רעיון שעלה לי

shirigj

New member
רעיון שעלה לי ../images/Emo189.gif

הנה רעיון שחשבתי עליו, ואולי כבר דנו בו בפורום, זה שאולי יש משהו מקביל להורק'? כאילו משהו שמאפשר לך לשמור חלק מהנשמה שלך או משהו שמאפשר לך להמשיך להתקיים אחרי מותך, אבל לא בגלל שהרגת ורצחת, אלא בגלל שעשית משהו ממש טוב, כמו אם הצלת חיים, או הצלת חיים חשובים או שעשית מעשה מאוד מאוד טוב כלשהו. ככה שדמבלדור לא מת והוא שימר את הנשמה שלו איכשהו. חשבתי גם שלכל דבר מהעולם האפל יש מקביל בעולם של הטובים. מעניין לדעת מה אתם חושבים על כך.

shirigj

New member
טעות

מקודם המחשב שלי נתקע ולא ראיתי שההודעה עלתה כבר, אשמח אם תמחקו את החזרה על ההודעה הזאת

238

New member
מנצלשת1

בס"ד בספר השישי,בפרק שבו הארי מחכה בחדר לדמבלדור,כתוב משהו בסגנון:הארי התבונן בשעון המעורר שבחדר שלו אותו תיקן לפני מס' שנים אז ככה: 1.לא זכור לי שזה הופיע בגרסה האנגלית.מישהו יכול בבקשה לבדוק אם כן? 2.מתי,לעזאזל,תיקן הארי שעון? 3.למה בכלל זה חשוב?מה בכלל המטרה של המשפט המיותר הזה?

לדעתי...

לא לכל דבר שרולינג כותבת חייבת להיות משמעות. הי פשוט מנסה להפוך את הסיפור ליותר מציאותי.. לתת לנו הרגשה של הזדהות עם הגיבור.. בזה שהוא מביט בשעון נותן לנו הרגשה של פשטות.. שאחרי הכל הוא ילד די רגיל [חוץ מהיותו קוסם כמובן חח].. האם בעבר היה חשוב לציין שהוא תיקן שעון? לא! אבל זה רק עוד פרט שולי, רק כדי שהספר לא יהיה יותר מדי דמיוני!

238

New member
מנצלשת2-רא"ב

בס"ד מה בעצם אנחנו יודעים עליו? 1.הוא בטוח לא מוגל שמנסה להתנקם,אלא קוסם.אף אחד לא קורא לוולדמורט אדון האופל אצל המוגלגים. 2.הוא סופר קוסם-הוא גילה את ההורוקרוסים ממזמן,הוא הצליח להיכנס למערה,לשתות את הגביע,לכתוב פתק,ולצאת עם ההורוקרוס החוצה,וכנראה להשמיד אותו-כל זה לבד לגמרי. 3.הוא שונא את וולדמורט/רידל עוד מלפני האירוע הזה-(אולי בגלל שרידל זלזל בו או מישהו שוולדמורט סירב לצרף לאוכלי המוות)-ולכן הוא טורח לכתוב בפתק משהו בסגנון אני זה שגיליתי את ההורוקרוס שלך,ואנסה להשמיד אותו. 4.הוא או זקן מאוד,או חולה מאוד,אחרת אין לו סיבה להאמין שהוא ימות עוד לפני שוולדמורט יקרא ת'פתק. 5.וולדמורט שונא אותו גם כן,לכן מספיק לו לחתום בר"ת כדי שוולדמורט יבין ממי הפתק. עוד משהו ששכחתי?

your avi

New member
דממבלדור

לא מפחד מהמוות. אין לו שום סיבה לעשות הורקרוקס (או משהו מקביל אליו).

אבל מצד שני..

יכול להיות שהוא דואג לשלומם של הקרובים לו ורוצה לראות את וולדמורט מובס לפני שהוא הולך למותו ולכן יש סיבה שהוא ירצה ליצור לעצמו הורקרוס (או משהו מקביל אליו) כי הוא מפחד שהארי לא יצליח במשימה שלו וירצה לעזור לו!!!

למעלה