רעיון שהיה לי..

7liel7

New member
רעיון שהיה לי..

מה אתם אומרים אם בעונה הבאה נארגן ליגת פנטזי בקבוצות? ז"א, נגיד ויש 14 חבר'ה שמשחקים בליגה- אנחנו נתחלק לשתי קבוצות (של 7 כל קבוצה, כן?!
), ואחרי כל יום של משחקים נרכז את הניקוד של כל אחד מאיתנו בליגה לניקוד כולל של הקבוצה שלו... ואפשר גם שלכל קבוצה תהיה קומונה סגורה בה הם יתייעצו לגבי ההרכבים וכל השיט הזה... כמובן שאפשר לארגן עוד קבוצות במקרה שיש יותר שחקנים... מה אתם אומרים?

LADodger

New member
במה זה עדיף על ליגה רגילה?

כל הקטע זה שאתה לבד נגד כולם, יותר כיף לדעתי. אני מניח שדיבורים על פנטזי יתחילו עוד הרבה זמן, כי העונה די קצרה והפגרה עכשיו ממש ארוכה...

LADodger

New member
וגם

איך נצליח לארגן ליגה כשכולם בצבא? (עד אז גם אסף יהיה ואולי חיאל, אני לא יודע)...

תמיד אפשר לארגן....

שנתחיל לדבר על זה פתאום כולם יצוצו...
נשיג 10 די בקלות ואם צריך לסיים ליגה של 14 תמיד אפשר להכניס את אח של צבי או משהו.... הפורום גדול יותר משהוא נראה
שנדבר על פנטזי פתאום הוא יתרחב ויהיו לנו מספיק.

7liel7

New member
לא אמרתי שזה עדיף../images/Emo3.gif

אני רק אומר שאולי קבוצתי יהיה יותר מהנה ומעניין.. זה שווה ניסיון לפחות, לא?

LADodger

New member
לא יודע... לא השתתפתי עד עכשיו בבייסבול

אבל בליגת הוקי שאני משתתף זה יותר קל לבד, קשה לארגן קבוצה גדולה וגם לדבר כשלכולם יש זמן מתאים. כשאתה לבד אתה יכול לשנות הרכבים מתי שנוח לך....

אמצע פברואר בערך

כשההרשמה לליגות נפתחת, נתחיל לדבר על זה. אמצע ינואר-אמצע פברואר זה תקופה די מתה, באמת תקופה בלי בייסבול כמעט. באמצע פברואר-מרץ כבר השחקנים מגיעים לST...אפריל-אוקטובר העונה ונובמבר-דצמבר החלק החם של האוף סיזן

לא ממש הבנתי את הרעיון

זה לא בעצם כמו 2 בתים? מה שאתה מציע זה שבסוף השנה נגיד מי היה הבית החזק יותר? או שקבוצה אחת היא קבוצת פנטזי אחת? לא הבנתי

נו אז סה"כ להגיד איזה בית יותר חזק?

שנה שעברה זה היה די ברור...הבית שלי, של צבי ואסף

7liel7

New member
כן

אבל זה גם כיף לעשות תחרות בין קבוצות... בליגה הזאת זה לא יהיה כמו שהיה לכם שנה שעברה.., בליגה הזאת אתה לא נגד מי שאיתך בבית, אתה איתו...

LADodger

New member
אני לא ממש בעד

כי אני לא יודע מה עדיף בזה. אני למשל מעדיף להיות נגד כולם ולשחק בליגה עם עצמי... בכל מקרה, יש עוד זמן...

למעלה