הוא כזה דפוק אני לא אמשיך
O oshriti123 New member 27/4/06 #26 אז אני היחידה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif שדווקא אוהבת את המשחק שלו?:X
O oshriti123 New member 30/4/06 #36 קומונת ד"ד?../images/Emo12.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif
ו ו ו י ז י ת New member 27/4/06 #22 ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif נו מה :X אני פקאצה. צוקאדום מרגש אותי
2 2 Mיכל New member 28/4/06 #29 ../images/Emo6.gif"אתה נראה בדיוק כמו ג'יימס, חוץ מהעיניים... הן העיניים של לילי. והברכיים, אותן ירשת מסבך."
../images/Emo6.gif"אתה נראה בדיוק כמו ג'יימס, חוץ מהעיניים... הן העיניים של לילי. והברכיים, אותן ירשת מסבך."
ע עצת עבות New member 1/5/06 #37 בעניין הברכיים התורשתיות של הארי... מי שלא יהיה לא אמר, כי הארי לא בדיוק הולך עם טייץ'... הארי התוודע לכך בעצמו.
בעניין הברכיים התורשתיות של הארי... מי שלא יהיה לא אמר, כי הארי לא בדיוק הולך עם טייץ'... הארי התוודע לכך בעצמו.
מ מורטוסנבצפנהגן New member 27/4/06 #21 גם אם הסבים שלו היום חיים, למה להם לבקר את הדרסלים? אני חושב שפטוניה והם די ניתקו קשרים בעוד ההורים שלהן התגאו כשביתם מכשפה ופטוניה חשבה שהיא חריגה.
גם אם הסבים שלו היום חיים, למה להם לבקר את הדרסלים? אני חושב שפטוניה והם די ניתקו קשרים בעוד ההורים שלהן התגאו כשביתם מכשפה ופטוניה חשבה שהיא חריגה.
ק קקטוסץ New member 28/4/06 #30 נו? ו? אפשר לפגוש את הארי מחוץ לבית של הדארסלים. לבוא לקחת אותו אליהם לכמה זמן. ללכת איתו לאכול במבה (או לשתות תה בחלב, מה שהם אוהבים שם באנגליה).
נו? ו? אפשר לפגוש את הארי מחוץ לבית של הדארסלים. לבוא לקחת אותו אליהם לכמה זמן. ללכת איתו לאכול במבה (או לשתות תה בחלב, מה שהם אוהבים שם באנגליה).
ח חרבביש New member 28/4/06 #31 הרבה דברים יכולים להיות אבל יכול להיות שהם זקנים מדי או חולים מדי או משהו דומה והם לא יכולים לפגוש את הארי. יכול להיות שהם בכלל לא רוצים להפגש איתו כי הם רבו עם ג'יימס או משהו. ותמיד ייתכן שהם פשוט קראו את הנביא היומי
הרבה דברים יכולים להיות אבל יכול להיות שהם זקנים מדי או חולים מדי או משהו דומה והם לא יכולים לפגוש את הארי. יכול להיות שהם בכלל לא רוצים להפגש איתו כי הם רבו עם ג'יימס או משהו. ותמיד ייתכן שהם פשוט קראו את הנביא היומי
ק קקטוסץ New member 28/4/06 #32 קצת מוזר שהארי לא התעניין בסבים שלו ואם הם לא התעניינו בו זה לא אומר עליהם שום דבר טוב.