רעיון קטן...

רעיון קטן...

זוכרים שלא הלך לנו עם הקטע של המפגש ממש?.. אז אני חשבתי לי והגעתי למסקנה-למה שלא נעשה "מפגש" בפורום?! זה אומנם לא אותו הדבר אבל זה יכול להיות שווה אם נקבע שעה שכולם כולם יכנסו לפורום ונוכל לנצל את זה לעשות כמה דברים!.. חשבתי שאפשר לנצל את זה לעשות מעין טורניר כזה בין חברי הפורום, שנעשה משחקים (כמו האיש התלוי ויש לי עוד כמה רעיונות אבל זה אחרי זה...) ובסוף ה"מפגש" יהיה זוכה לפי רוב נקודות וגם ניתן לו איזה פרס...או איזה מקום של כבוד בפורום...משהו בסגנון...נגיד לצבוע אותו בסגול..אם זה אפשרי... אפשר גם לעשות את זה נניח ביום חול מהשעה 19:00 עד קצת אחרי הפרק היומי...שבסוף התחרויות כולם ילכו לראות את הפרק ואז יחזרו ונעשה שרשור פרק יומי ענק שכולם ישתתפו בו ואחריו יכריזו על מי שניצח... אם זה נראה לכם, אז אתם רשאים לתת עצות לדיפור או רעיונות למשחקים או אם יש לכם כל מיני תמונות נדירות ושטויות של מש"ה בתור פרס ואתם מסכימים לנדב...אני מנדבת את עצמי לקחת את זה לידיים אם זה נשמע נחמד לכולכם...אבל צריך את אישורכם...וגם תתנו תאריכים ושעות שנוחים לכם...ואם ראיתם את העונה ה-5 כבר אז תמליצו לנו על יום שבו יהיה פרק שווה שנוכל לדבר עליו הרבה...

popit

New member
רעיון טוב...

אבל אם כבר נעשה בצ'אט של הפורום, יותר נוח... לי אין רעיונות למשחקים, אבל איחן לי בעיה שאת תארגני, אם את צריכה עזרה אני פה
... ופרק שווה זה הפרק האחרון לעונה שישודר ב30 לחודש אם אני לא טועה, וגם נוכל לסכם את כלללל העונה יהיה הרבה מה לדבר...אבל מה עם המפגש האמיתי? אולי כבר נעשה מפגש על אמת?!

אני לוקחת על עצמי לעזור לארגן את

המפגש שדיברנו עליו בעזריאלי בתנאי שיהיו אנשים שיעזרו לי... אני חושבת שסבבה לעשות מפגש צ'ט וגם מפגש על אמת!! אני כבר סקרנית להכיר אותכם!!

bono134

New member
סבבה אני יכולה לעזור בשמחה! ../images/Emo9.gif

אבל צריך לארגן את זה או לתקופה הזו, שאין הרבה לימודים ואין מבחנים. או... לתקופה אחרי המבחנים... לפי דעתי כדאי בתקופה הזו... "תקופה" חחח...

bono134

New member
באמת רעיון טוב... ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

אבל במקום סתם לדבר על זה, אולי כדיי להתחיל לחשוב על זה לעומק, כיאילו, לתכנן... למרות שאני חדשה כאן ובקושי דיברתי פה, אבל זה יהיה סבבה לפגוש את כולכם! שאלה של סקרנות, עשיתם בעבר מפגש?? והשאלה היא! מי חושב שירשו לו ללכת למפגש (אם יהיה..)?

אני מציעה את חופש סוכות../images/Emo6.gif

לאף אחד אין מבחנים בחופש סוכות נכון?
אז ככה- תשרשרו להודעה הזו מה לדעתכם צריך להיות במפגש... כל מה שעולה לכם לראש... מי שמעוניין לעזור באירגון שישלח לי למסרים ואני אדבר איתו באייסי... דרך אגב עד כמה שאני יודעת לא היה פה מפגש עדיין.. תקנו אותי אם אני טועה?

טוב אני אתן כמה רעיונות../images/Emo88.gif

מה דעתכם על להכין דף קשר שניתן אותו לכל מי שיבוא למפגש? אפשר לשים שם מס' טלפון, פלאפון, אייסיקיו ותאריך יומולדת... מה דעתכם? בקשר לפעילויות.. דאמט צריך לחשוב על זה לעומק, אנחנו לא רוצים לעשות משו בסגנון גן ברכה....... אהממ רעיון!!! מה דעתכם להביא מצלמה שנצלם במפגש ונשים בגלריה בפורום?? טוב לתוכן: אפשר ככה... לא לתכנן משו מיוחד ולהיות ספונטניים (בהנחה שאנחנו מסוגלים להיות ספונטניים) המטרה שלנו היא להכיר אחד את השני לא? אז מה דעתכם שכל אחד יביא איזה משו שחשוב לו במיוחד וחושב שהוא מאפיין אותו הכי טוב, ואז שניפגש כל אחד יספר על עצמו קצת... ככה נכיר אחד את השני כמו שצריך (לשירשורי הכרות כמעט ולא עונים שמתי לב) ולפחות לא נרגיש כמו קבוצת תמיכה עם כל מיני משחקים מטופשים? אפשר גם לוותר על העניין של החפץ אם זה לא נראה לכם אבל אני חשבתי שזה מוסיף...

bono134

New member
../images/Emo12.gif אוי יש לי רעיון!!!

וואי דווקא עלו לי הרבה רעיונות לראש פתאום... 1)אוקיי הדף קשר לפי דעתי היה סבבה! 2)צריך למצוא מקום! ולא בית של מישהו! או מקום נידח שאף אחד לא מכיר, כי כפי שאני יודעת לי לפחות לא היו מרשים ללכת... 3)כל אחד יביא משהו, כמו חטיף או שתיה... 4)משחקים צריך לתכנן... 5)צריך לקבוע יום שניפגש בצ'ט כל מי שיכול, ונדסקס על זה ביחד... 6)הלכו לי הרעיונות שהיו לי בראש לפני חצי דקה...
אוי! אפשר לעשות מן משחק טריוויה כזה... ו... OMG נזכרתי ברעיון ענקי!ידיד שלי סיפר לי... שהוא הלך לפגישה של פורם והם יצרו מן חולצה מגניבה כזו... של כל מי שהיה במפגש חתם עליה... והיה כתוב מה השם של הפורם וכאלו... ולא צריך הרבה בשביל זה... אני מכירה חנות שאפשר לקנות חולצת טריקו חלקה שעולה 10 ומשהו שקל...(יש כל מיני צבעים אני לא זוכרת בידיוק עכשיו איזה...) אבל כל אחד קנה טוש מיוחד לחולצה... ואז רוב הזמן הם התעסקו בזה... והוא אמר שזה היה נורא סבבה, שגם כל פעם שהם נפגשו הם לבשו את החולצה... זה רעיון נחמד לפי דעתי... אני פעם פעם קניתי טוש וצירתי על ג'ינס ישן שלי, והוא יצא נורא יפה... אז, מה אתם חושבים?

aYaLoLy

New member
העם ושוצי רוצים מפגש!../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

עדיף באיזור ת"א *שיעול* עזריאלי*שיעול*.. למרות שאני בספק שמישהו מההורים יסכים עקב במצב הבטחוני הרעוע...

BiRd Of PrEy

New member
דעתי

זה רעיון ענק! אני בטוח יוכל לבוא(גם אם זאת תהיה תקופה של פיגועים) אם זה יהיה באזור נתניה (זאת אומרת תל אביב אחלה מקום) אבל מה בתל אביב.. עזריאלי אני לא אוהבת.. אולי אולי אולי פארק הירקון? ואם זה ידחה עד דצמבר אני יוכל להביא מצלמת וידיאו..

bono134

New member
חח... ../images/Emo6.gif

"העם ושוצי רוצה משפגש" חח.. ברור שאנחנו רוצים מפגש! חחח... כמה אנחנו עכשיו במועדון? חמש?? יאפ! חמש!!! עוד אחד וייצא לנו אתר למועדון!!! וקרעת אותי עם החתימה שלך... (גם אני סוגדת לשוצי)...
אגב! מה אתם אומרים על רעיון החולצה? זה יהיה מגניב! לכל אחד יהיה חולצה עם חתימה של האנשים שבאו למפגש!

רעיון גדול!!!

אהבתי את הרעיון של החולצה... ממש ממש נחמד!!! אם תרצו כל אחד יביא לו חולצה (שכמו שאמרת אפשר לקנות בכל מקום בזול) והטושים האלה... איפה קונים אותם? זה נשמע לי נורא נחמד!! אני פעם כתבתי על כמה חולצות שלי אבל עם ארטליין רגילים... ובקשר למקום- ת"א עד עכשיו מתאימה לכולם, ועל עזריאלי המלצתי כי זה ממש ליד הרכבת ולא צריך להסתבך יותר מדי בלהגיע באוטובוס וכאלה.. מה גם שהמצב לא הכי מאפשר נסיעה באוטובוס. המממממ בקשר לאוכל- נשמע לי קצת מוזר להביא אוכל ושתייה לקניון לא? ובואו נקבע זמן שכולם יכנסו לצ'ט ונדבר על זה ונסגור סופסוף עניינים!

bono134

New member
../images/Emo15.gif

אוח כתבתי מקודם הודעה ארוווווכה ואז הווינדוז שלי עשה 'הפעל מחדש'...
אתם לא יודעים כמה זה מעצבן
אוקיי אז ככה... טוש לבגד אפשר לקנות בכול החניות לחומרי אומנות וכו'... אני אישית קניתי את זה מחנות בכפ"ס שקראו לה "החוט השני"... ורוצים היום להפגש בצ'ט בתפוז?? אחרי מש"ה ואז נוכל גם לדבר על הפרק...
ו... צריך לעשות מן ספר טלפונים כזה, אוח אני לא יודעת בידיוק אבל שיהיה משהו כמו פרטים של שם, ניק ניים, פלאפון,מייל, אזור, אייסיקיו וכו'... שזה יהיה מן שאלון כזה (מישהו אמר על זה משהו פה אם אני לא טועה??) שכל מי שבא צריך למלות... ו... עוד שאלה שחושבים על זה עכשיו, איפה בידיוק נעשה את החולצות ואת כל מה שאנחנו מתכננים, בתוך עזריאלי

BiRd Of PrEy

New member
*אהם*בגלל זה ירקון יותר טוב*אהם*

אה והיום אחרי מש"ה אני לא יכולה..

bono134

New member
אז.. אממ.. מחר אחרי מש"ה אפשר?

ו... אנחנו יכולים גם לעשות שיחת צ'ט או לדבר באייסיקיו וכאלו... המסנג'ר שלי הוא... [email protected] והאייסיקיו שלי הוא 168503541

GrEeN AliEn

New member
אחלוקה של רעיון!

ראיתי שגם אימצת את האיש התלוי! חחחח קבלי ח"ח

למעלה