רעיון קטן

רעיון קטן

בטח לחצי מהאנשים הנחמדים פה יש את הוידיאו של ה5 רגעים הכי הכי של באפי שהוא מקסים ולמי שאין ממש כדי.. :) אז איזה 5 רגעים בעיכים הם הכי הכי? שלי לפחות הם- 5- בפעם שפיית ירתה חץ רעיל בגב של אנג´ל החמוד שלי אז בקטע שבאפי מכריחה אותו לשתות לה את הדם 4-החלום של אנג´ל על החתונה 3- סיום עונה 3 כל הקטע האחרון שהם מנצחים את האש עיר ואנג´ל הולך ושרה שם... 2-אחרי שאנג´ל ובאפי שכבו והוא צורח ברחוב באפי ואז הופך לאנג´לוס... 1-כמובן איך לא אפשר- סוף BECOMING 2 כמובן שאנגל ובאפי נלחמים ואזהוא הופך לאנג´ל האהוב שלנו ובאפי מנשקת אותו ודוקרת אותו... וכמובן כל האחר כך שהיא לוקחת את הדברים והולכת וברקע יש את השיר העצוב... רק מלחשוב על 5 הדברים האלה אני מבינה למה אני מכורה של באפי...

הממ..

5- The Gift, כל ה-2 דקות האחרונות (באפי קופצת, המילים שלה ברקע, ספייק בוכה...) 4- זאנדר וקורדיליה מתנשקים לראשונה ב-Lovers Walk
3- Becoming,סוף , כמובן. 2- באפי-פיית´ מול המראה, BU-FFY 1- Family, הריקוד של טארה וווילו.. ויש לי עוד כמה די ספויילריים, אז אני אשאיר אותם מחוץ לזה. ואל.

nAm250

New member
עוד כמה...

* ב- innocence כשבאפי באה לבקר את אמג´ל בדירה בבוקר- הם פשוט הכי חמודים שיש. * the gift- הנאום בסוף של באפי
* the body- הנאום של אניה
* סוף הפרק הראשון בעונה השביעית- אני לא רוצה לרשום ספויילר אבל מי שראה יודע על מה אני מדברת. * the wish- "הנשיקה" של זאנדר, וילו וקורדיליה - פשוט אמר כל מה שצריך להגיד על הקשר שלהם

Buffybot

New member
מתוך החמש

מהסירטון של הטופ חמש הייתי בהחלט משתמשת בהרוב, אבל לא באותו סדר. בהחלט הייתי מכניסה גם את המונולוג הגאוני של אניה מ"הגופה", נראה לי. בלי לפרט, ספויילר. יבן היתר גם את הקטע אותו אני קוראת "drink", מ"gratuation day", שאנג´ל שותה מבאפי. וברור את הקטע מ"bocoming", כולם יודעים. ואיזה קטע מ"something blue" עם ספייק ובאפי. סתם, לא יודעת, אני לא יכולה להצביע על חמש, אני צריכה 120 לפחות (שזה רוב הסידרה)!

Idomania

New member
הנה..

5.ספייק מציע לבאפי להתחתן בsomething blue 4.הסוף של bad girls 3.השיחה והקרב במדבר עם הקוטלת הראשונה בrestless 2.הסוף של becoming 2 1.הסוף של the gift וזה מה שעכשיו היה לי בראש.. ויש עוד כמה אבל זה ספולירים

ד י י ז י

New member
אמממממ...

becoming 2 .1 הסוף.. (כמו כולם..). 2. "שיחת המגירות" בתחילת the prom. 3. הקטע שאנג´ל עוזב את באפי ב the prom. 4. באפי ואנג´ל במגרש ההחלקה ב- what´s my line. 5. סצינת שני המקלות דגים ב becoming. ("tell angel i´m gonna kill him. no wait , im gonna kil you! die! die! die...") אם זה גם כולל את הסדרה אנג´ל אז גם כל הקטעים של באפי ואנג´ל ב"i will remember you" אין לי מושג איפה הם נכנסים..

Buffybot

New member
הו!

נורא אהבתי את הקרב שלכל תיכון סאנידייל נגד ראש העיר. ו......
באפי וספייק בסוף "smashed" פלוס הבוקר שלמחרת ב"wrecked"! ועוד קטעים והעונה השישית, כמו בסוף grave ועוד ועוד, תפסיקו אותי עכשיו! אני אוהבת את הסידרה הזאת, את כל הקטעים!!

ד י י ז י

New member
בתחילת הפרק "the prom"

כשבאפי ישנה אצל אנג´ל , לפני שהיא מספרת לו על הפרום..

Buffy1

New member
זה קשה מדי!

איך אפשר לבחור את הרגעים הכי טובים? יש כל כך הרבה... טוב, אני אנסה
5. הסוף של "Graduation day Part 2" 4. המאבק של ספייק בקוטלת הניו יורקית מול הקרב עם באפי ב-"FFL" 3. הסצינה שבה באפי ואנג´ל שוכבים ואחריה אנג´ל יוצא בריצה החוצה והופך לאנג´לוס. 2. הסוף של "המתנה"
1. הסוף של "התהוות 2"

לנצח1

New member
וואו...

אוקיי 1. ברור.. הסוף של ביקומינג שתיים של אנג´ל ובאפי שהיא הורגת אותו (כל כך עצוב!!!!) 2.עונה חמישית, אחד הקטעים לא יודעת איזה מהפרקהגופה... נראה לי או החלק של אניה- שזה פשוט חלק קורע לב ופשוט עשה לי דמעות בעיניים, וגם הקטע שבאפי נכנסת ורואה את אמא שלה וצועקת אמא בתמימות כזאת שהיא לא מבינה מה קורה... **מתחילה לבכות**(אין לכם מושג איך הפרק הזה עשה אותי בדיכאון כלללל היום אחריי זה!!! בכיתי נהר!!!!
3.וואו.. זה קשה לי לבחור!!!!!!! אמממממ נראה לי שזה או בביקומינג אחד או שתיים.. שאנג´ל ובאפי נלחמים ובינתיים רואים את גנדרה וכל הסקובי נלחמים וכל זה.... ואז שבאפי רצה בהילוך איטי ואמממ רואים איך דרוסילה הורגת את קנדרה..!!! זה קטע ממש חזק. 4. שבאפי נותנת לאנג´ל לשתות לה את הדם!!!! 5.אוקיי.. נכון זה לא בדיוק מבאפי אבל זה קרוס אובר שלה לאנג´ל, כמובן מהפרק של אני אזכור אותך (בתרגום חופשי) הקטע של הסוף.... שהוא והיא מחובקים ומסתכלים על השעון והיא אומרת לו שהיא לא תשכח... ובכלל את כל הסצינה הזאת, זאת ממש ממש סצינה עצובה :( גם בה אני ממש בכיתי... אויי... הם הזוג הכי מושלם שיש!!!!!!

btvs

New member
או.קיי...

1. כשבאפי ואנג´ל שוכבים 2. הסוף של BECOMING 2 3. הסוף של העונה החמישית 4. כשווילו אומרת לבאפי שהיא לסבית 5. הקרב של באפי ופיית´ בעונה השלישית (כשפיית´ נכנסת לתרדמת) וכמובן שיש עוד המוווווןןןןןןן... אבל ביקשתם רק 5

לקח לי 3 ימים להחליט

רציתי לרשום את זה בפורום כאילו איזה 5 זה הכי הכי.. ואמרתי לעצמי וואו באמת איזה והגעתי למסכנה שיש הרבה יותר מ5 אבל תראו שבכולם (רובם) יש את אנגל ובאפי בגדול...

למעלה