רעיון: פודקאסט פורום NBA

רעיון: פודקאסט פורום NBA

אהלן חבר'ה,

בשנה האחרונה בערך אני מקשיב לפודקסטים באנגלית שדנים בNBA, בעיקר אלו שבאים מאתר גרנטלנד (אני מאוד אוהב את זאק לואו, וכיף לשמוע את ג'יילין וג'קובי). בפורום יש הרבה חבר'ה עם הבנה מאוד טובה בNBA - האם מישהו מכם היה רוצה להצטרף אליי ולנסות להקליט (בשיחת סקייפ) פודקסט? הרעיון הוא שיחה חופשית של 30-40 דקות שדנה בעיקר בNBA אבל גם יכולה לסטות קלות לצדדים, באווירה קלילה יחסית, לא ראיון. אח"כ מעלים את הפרק לאינטרנט ואפשר לשמוע אותו בדרך לעבודה למשל, אני מפעיל פודקסטים לפני השינה, אפילו בחדר כושר, אולמות חתונה וכו'...

אם אתה מרגיש שיש לך יכולת שיחה טובה (לא צריך קול רדיופוני!) ומתמצא ב-NBA, מקומך בפודקסט פורום NBA!

אשמח אם כל מי שהיה רוצה לשמוע משהו כזה יגיב ויגיד שהיה שומע, גם אם לא היה רוצה להשתתף, כדי שאבין אם יש בכלל ביקוש לרעיון כזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעולה!!!!!!!!!!!!

אחד מהרעיונות הטובים ששמעתי פה!

אני מקווה שתצליח להרים את העניין הזה כי זה באמת נראה כמו משהו מאוד מהנה

אם אתה חושב שאני יכול לעזור במשהו, אשמח לסייע

rapgamer4ever

New member
רעיון מצוין

לא נראה לי שאני מתאים לפורמט הזה אבל אאזין בשמחה רבה. לדעתי זו יוזמה מעולה.

אגב זאת לא חתונה קתולית - אפשר פעם אחת

אני לא מבקש התחייבות עכשיו לפודקסטים שבועיים - אני יכול "לארח" אנשים בדומה למה שעושים בפודקסט, אז אם מישהו רוצה לנסות וחושש שהוא לא יוכל להשקיע לאורך זמן זאת ממש לא בעיה, גם ככה זה יותר ניסויי כרגע

גם אם מישהו מוכן לנסות פעם אחת זה מצוין!

רעיון אדיר

אני כמעט ולא מצליח לצפות במשחקים, אבל יש כאן לא מעט שהייתי שמח לשמוע אותם.

billc

New member
דרך אגב לדעתי המראיין הכי טוב בפודקאסט הוא

ביל סימונס, אני לא ממש אוהב את הדעות שלו, ושונא את הקטע של ההימורים שלו על משחקי הפוטובול
והוא גרוע בטלוויזיה ,
אבל שהוא מראיין 1 על 1, לדעתי הוא הכי טוב, יש הרבה אנשים שאוהבים לשמוע את הקול של עצמם, הוא אוהב להקשיב לאחרים
נותן להם להרגיש נוח לדבר, ונותן להם לסיים משפטים, מה שיפה בפורמט של הפודקאסט, שאין לחץ של זמן, ולכן ניתן למצא ולתת לאדם להתבטא עד הסוף

אני לפעמים רואה ראיינות בטלוויזיה ורואה שמהמראיינים לחוצים בזמן, וכנראה מקבלים הודעות באוזן לסיים מהר,
אצל ביל סימונס אתה מרגיש שהוא מאוד רוצה לשמוע מה האדם שמולו רוצה לומר

pLaz

New member

מת על ביל סימונס. אגב למי שלא מודע, הוא לא רק ספורט - אפשר למצוא ביוטיוב ראיונות שלו עם ביל היידר ולואי סי קיי - משניהם ממש נהנתי!

Executioner

New member
אני אאזין

לגבי השתתפות, לא יודע אם אני מאלו שעדיף שיאזינו או שידברו.

מה גם שהייתי רוצה קצת יותר מידע.

pLaz

New member
רעיון מעולה

אמנם איני כותב פה הרבה כבר, אבל עדיין קורא באדיקות במיוחד את החבר'ה האיכותיים פה.
אני חי על TBJ עוד לפני שהם הפכו למיינסטרים(עדיין אדירים), ובעברי גם התעסקתי קצת עם רדיו אינטרנטי.

אני לא בטוח אם האיכות תהיה סבירה אם זה יוקלט מהסקייפ. אולי אפשר למצוא פתרון יותר יעיל.

אשמח לעזור אם תצטרך.

מה האלטרנטיבה?

בהנחה שאני לא יכול להקים אולפן ולהביא את הבחור (אם יש מישהי בקהל שרוצה להשתתף זה יהיה אדיר כמובן) השני אליי הביתה אלא נצטרך לעשות את זה מרחוק...

היית רוצה להתארח?

pLaz

New member
אולי כן אפשר

בסך הכל אם נשתמש בתוכנה סטייל hijackpro/mxskyperecorder והכרטיס קול שלך הוא יחסית סבבה אז אני מאמין שהאיכות תהיה טובה - והצד השני ישתמש במיקרופון הדסט(לדעתי עדיף בכדי למנוע רעשים סטטיים וכו'). אני יודע שאנשים כן מקליטים בצורה הזאת והאיכות יוצאת ברמה סבירה וטובה.

אשמח להשתתף, ואני בטוח שתהיה פה עוד היענות לגבי זה.

יש לי כרטיס קול פצצה

ובפצצה אני מתכוון קסאם, שזאת סוג של פצצה אבל כמו הכרטיס קול הOn-Board שלי, מעפנה.

לא קריטי אבל, יש לי מצלמת רשת סבבה למדי עם מיקרופון שמקליט מילים, ואם זה יתפוס אני אקנה מיקרופון USB קצת יותר נורמלי. מה שאני מתכנן זה שכל צד יקליט באמצעות תוכנת הקלטה פשוטה את האודיו שלו מהבית ונקליט בנוסף את הסקייפ - ואז אני אאחד את הקבצים ואמחק את השיחה ותהיה לנו הקלטה ברמה סבירה, ואני גם אוכל לעשות באלאנס (כי אני שונאאאא פודקסטים שבהם לא שומעים בנאדם אחד והשני נשמע דרך מגפון).

pLaz

New member
פאנן

חבל שאין ברשותנו אולפן

הייתי מגיע עם ג'ים בים וירק ישראלי משובח, היינו משחזרים את ההצלחה של איתי שגב וגיל ססובר

אגב איפה כל התותחים פה? אני לחלוטין מצפה לפודקאסט של רעם טרופי ומיסטר אליקו!

rapgamer4ever

New member
גם נועם אמר שהוא מעוניין

ואם שניכם לא עונים להגדרה של "תותחי הפורום" אני לא יודע מי כן.

למעלה