רעיון עתידי

רעיון עתידי

חשבתי על משהו אבל לפני שאני הולכת לעשות את זה אני באה לשאול אותכם מה דעתכם ולקבל את הסכמתכם בעניין הזה.... ראיתי המון על הכל מהכל ועלה לי רעיון נחמד מה דעתכם על ספר תיאוריות ועוד של סדרת הארי פוטר מאת חברי הפורום? אם כן, אני אשתדל מאוד לעשות את זה הרבה לפני ה7.7.07 (בהנחה שהתאריך הזה ייתכן) בחופש הגדול זה יצא לאוויר.... בקובץ או כאן בפורום הזה (אם כן זה עלול לקחת דף שלם וזה יהיה קצת מעצבן אך אני יכולה לנסות לכווץ אותו) נו... מה דעתכם?

ממ...

ספר- ספר? או מאמר עם כמה פרקים שירכז את כולם? בכל מקרה, זה יהיה נחמד. ותוסיפי לשם גם כמה הזויות במיוחד.

InBaR 85

New member
לדעתי זה מצוין../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה ספר שכל הפורום ישתתף בו?

זה יהיה ספר עם התוכן הנ"ל

1)כל התיאוריות של: הורקרקסים כולל מקומות אפשרים 2)תיאוריות שונות על רא"ב מלבד מה שטוגלן זה יהיה בסימן שאלה... כי מה שטוגלן אמר הכל!! ח"ח למחבר הנ"ל 3)תיאוריות על הספר השביעי (מי ימות ומה יהיה עם הווגרוטס ועוד) 4)ראיונות עם גק"ר מהספר הרביעי ועד עכשו כולל טעויות שלה 5)תיאוריות "מלחמת המינים" על דמבלדור סיריוס שהם כן מתים ולא מתים כולל סנייפ שהוא כן(רע) ולא (טוב) 6)תיאוריות על המשפחות עצמם כמו משפחת דרסלי/פוטר ועוד... 7) מחשבות פילוספיות (כמו למשל מה הייתם חושבים על אם היה עולם אמיתי של עולם הקוסמים ומה הקטע עם ההתנהגות הקיצונית של הארי) 8)שיחות מצחיקות כמו על טרלוני ופירנזה+מבחני אישות כלומר שאלונים ושאלוני משחקים עצמם כמו הקונסאים 10)שאלות קטנות שיבהירו כל מיני דברים מלבד הפגעסוסים שמופיעים גם כן בשאלות מפורסמות למעלה 11)סקר הסקרים מי בעד וכל זה.... אבל! אני לא אכתוב את הכל מהכל רק תשובות עם תכלס לא דברים שחוזרים שוב ושוב באותו עץ וכמובן אני אכתוב את המחבר ואת התאריך.. לפי מה שראיתי עכשו זה מה זה הולך להיות כיף ומאתגר אני מקווה שאספיק לעשות את זה לפני התאריך 31/7/2006 או לפי התאריך המפורסם 7.7.2007.... מה דעתכם?

L i O r K u S h

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

זה יהיה עם כל הפירוטים למה כן ולא, נכון

אני לא יודעת....

אם זה לפורום שכאן זה חייב להיות לפחות דף אחד אבל זה יהיה נורא מעצבן כי מה הכל על דף שלם ולזרוק החוצה את שאר ההודעות שיהיו (לא על הספרון) ז אלא דברים אחרים זה עלול לעצבן חלק מהאנשים שיצטרכו ללכת דף אחורה או קדימה על מנת לכתוב הודעות שלהם אם זה בקובץ אז הכל חופשי
ואי אפשר לדעת כמה זה יצא... כאן בארכיון יש כמעט 1300 דפים מתוכם אני חייבת לכווץ לדף אחד או 10 דפים בקובץ... איך אומרת לובה קשהקשה
אבל למען הדורות הבאים אני עושה את זה לנכדים ולנינים ולסקרנים...

L i O r K u S h

New member
מה הבעיה...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

לעשות את זה בקובץ
עדיף שיהיה מפורט בצורה טובה מאשר שננסה לקצר לא

יש לי תאוריה על רוני וולדמורט.

לוולדמורט לא היה איפה להתחבא. הוא מצא מקום ריק וחמים. הראש של רוני. אז הוא שולט בה והיא עוזרת לו לעשות לנו שטיפת מוח ולהרוג אותנו. בגלל זה כל הפרסומות של אולסטאר. בתאריך ה6.6.2006 [666] כל הפרסומות יקומו לתהחייה ויתחילו להשמיד אנשים. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג זה מה שקורה שמשעמם לך ביום שישי בערב.

למעלה