רעיון עסקי - HELP!

רונה35

New member
רעיון עסקי - HELP!

היי בנות, מדי פעם אני נכנסת לפורום המעניין שלכן, עד עכשיו טרם כתבתי. כעת אני זקוקה לכמה דיעות ממבינות עניין:מזה כמה חודשים שאני ועוד חברה (מעצבת אופנה) מגלגלות רעיון של עיצוב אופנה א ח ר ת במידות גדולות ומכירתה. אני באופן אישי לקוחה ותיקה בחנויות למידות גדולות והרעיון נולד לאחר הביקור האחרון שלי באחת החנויות הללו, נכנסתי לדכאון מהדגמים השמרניים, מהמוכרות ה"עתיקות" ומהמחירים השערוריתיים. במסגרת בדיקת הכדאיות של העסק, אשמח לשמוע מכן מה יגרום לכן לקנות בחנות ספציפית למידות גדולות, מה אתן אוהבות ולא אוהבות בחנויות הקיימות, באיזה סוג בגוד קיים חוסר בשוק למידות שלנו כל הבעת דיעה תתקבל בברכה. כאמור, הרעיון עדיין בחיתוליו ואשמח לקרוא כל מה שתכתבו

עיצוב אופנה - אחר

דבר ראשון מחזיקה לך אצבעות לגבי העסק, כל הכבוד על היוזמה הלוואי והיו עוד כמוך ! עכשיו לשאלתך... בתור בחורה צעירה ושמנה ( 46-48) ממש ממש חסר לי הביגוד הצעיר שאיתו איפשר לצאת לבלות בערב. לי במיוחד ממש ממש קשה למצוא חולצות כי אני מלאה בחלק הגוף העליון ולמצוא חולצה שגם תעלה עליי וגם תשב יפה עליי וגם תהיה צעירה ומדליקה זה משימה קשה מאוד !!! לדוגמא הייתי מאוד שמחה לראות שוק של חולצות כאלו כמו שהולכות עכשיו ( שיש לרזות בד"כ) עם ההדפסים והפתחים ביידים. פשוט חולצות צעירות ויפות לערב וליום יום. נימאס לי מהטריקו הפשוט והחולצות הענקיותתתת והזקנות בחנויות של מידות גדולות. לגבי מכנסיים פחות או יותר אני די מרוצה כי דווקא יש מבחר די נחמד למכנסים במידות גדולות, ( לפחות אני מוצאת ) . בקיצור שרק שיהיה בהצלחה , אולי תביאי לנו יום אחד את הישועה !!
רויטל

מ ש כ י ת

New member
קודם כל בהצלחה../images/Emo70.gif

ועכשיו, רשימת דרישות
:
בגדים "צעירים", גזרות קלות ולא זקנות בלי תפרים ופנסים בחזה, פשוט אופנה רגילה אבל במידות יותר גדולות.
צבעים עליזים, ורודים, אדומים, תכולים למה תמיד אני צריכה ללבוש שחור, חום, כחול, בורדו כהה וכו' וגם שעושים צבעוני אז זה כהה ודוחה.
חולצות ולא אוהלים, לפעמים בא לי ללבוש מכנס מיוחד אבל איך יראו אותו אם החולצה מגיעה עד הברכיים
והכי חשוב, מחירים שפויים
למה אני צריכה לשלם פי שלוש
אז יש קצת יותר בד, נכון אבל המחירים בחנויות למידות גדולות ממש ממש מוגזמים
זהו בינתיים - אם יהיה לי עוד מה להגיד, אני אוסיף לשרשור.

החורזת**

New member
מוכרות אנושיות שלא תעקמנה את האף

כשאני נכנסת לחנות, לא תעשינה טובה שהן משרתות אותי ולא תגדנה שהמידות הגדולות באמת הן במחסן (אני מידה 6 במכנסיים). לגבי כל השאר מצטרפת למה שכתבו קודמותי ורוצה להדגיש שלי הכי חשוב זה נושא המחירים, כי מה שנעשה כיום בשוק זו הפקעת מחירים לשמה. הם פשוט מנצלים את העובדה שהמבחר לשמנות מצומצם ושאין הרבה רשתות מתחרות ושלשמנה אין אפשרות להתפשר על חנויות אחרות (ומתוך שיחות עם אופנאיות אין לזה הצדקה כי בפועל, ככל שמידות הבגד יותר גדולות הוא יותר קל לתפירה). אז כל הכבוד על הרעיון ובהצלחה

בגדים מיוחדים

בגדים שדרכם אוכל להביע את עצמי, את היצירתיות שבי, את השונות שבי ולא ללבוש את אותו הדבר כמו כולם. בקשר לצבעים ולמחירים - מסכימה עם כולם. הרבה צבעוניות, וגם לבן, באמת נמאס כבר משחור.

leprechaun3

New member
בהצלחה לכן!

ועכשיו לבקשות... אני מאוד אוהבת חצאיות... אמנם אני שמנה אבל הרגליים זה אחד החלקים היותר יפים בגוף שלי. ולצערי בחנויות של מידות גדולות רוב החצאיות הן ארוכות, מה שגם מסתיר את הרגליים וגם לא מתאים לי בגלל שאני נמוכה. הייתי שמחה אם הייתן מעצבות חצאיות - לא קצרות מיני אבל באורך ברך, במגוון צבעים כמו שהרבה בחורות מסתובבות בימינו. ואני מדברת לא רק על חצאיות ליציאה (אם כי גם זה יהיה נפלא) אלא ליום יום, כאלה שלובשים עם חולצות רגילות ונעליים עם עקב קטן.

ללי 2

New member
עיצוב אחר...

ראשית סחטין על היוזמה. שנית, אני כבעלת מבנה רחב למעלה ורגלים רזות לא מוצאת שום חלק עליון נורמלי. צריכה להתפשר על טריקו לגברים ואין לי בכלל חולצות יפות. מכנסים היתי רוצה לראות יותר שלושת רבעי צמודים שבסוף קצת מתרחבים, או פדלופונים מתרחבים למטה. בחולצות יותר דגמיים חתייכים ולא אוהלים בדים צעירים ולא זקנים. וכמובן מוכרות צעירות שמנות ומעודכנות. ומחירים סבירים. בהצלחה

רונה35

New member
ומה דעתכן על ......

תודה על כל מה שכתבתן, זה עזר לי רגע, מה דעתכן על "לינז'רי" במידות שלנו, אני מתכוונת לכותנות לילה נעימות וסקסיות ועליוניות תואמות.לטובת כל אלו מבינינו שרוצות להרגיש נחשקות/ שהתחתנו ויוצאות לירח דבש או סתם בא להן. ומה דעתכן על בגדי ים וחוף בגזרות יותר מחמיאות מכל מה שקורה ב"משביר" ודומיו? כל מיני "פראו" מתוחכמים שידעו להסתיר ולהצר . לי זה נראה מאד מתבקש, אני מקווה שאני לא היחידה שסבורה כך. ותודה כבר אמרתי?....

leprechaun3

New member
כן!

בדיוק נתקלתי בבעיה הזו לפני כמה ימים כשחיפשתי כאלו דברים לכבוד יום הולדתו של בן זוגי. מהכותנות המתוחכמות ממש, עם התחרות והעניינים לא היה להם בכלל במידה שלי (אני 48), ובסוף מצאתי פשוטות יותר מסאטן שגם הן היו קצת צרות בחזה אבל גם זה משהו. אני חושבת שזה דבר מאוד מתבקש, בסך הכל גם אנחנו רוצות ויכולות להרגיש סקסיות ואין סיבה שנסתפק בכותנות של סבתות.

מ ש כ י ת

New member
האמת../images/Emo35.gif אני בכלל לא משתמשת

בפיג'מות, חלוקים וכותנות, אחרי 17 שנות נישואים אני "באה טבעי"... אבל לגבי בגדי הים, אחלה רעיון
יאללה, אז מתי הפתיחה
שנבוא לבזבז

החורזת**

New member
כותנות לילה ושו"ת אינו אביזר שאצלי

בשימוש, אני מעדיפה לישון ערומה או מקסימום תחתונים וחולצת T. בגדי ים כן יכולים לעניין אותי, שוב בתנאי שהמחיר יהיה סביר.

מעבר לסקר שאת מעלה כאן

הייתי מציעה לך לבקר במט"י (מרכז טיפוח יזמות, יתכן וכבר עשית כך, איני יודעת). הם ידריכו אותך שלב שלב בפתיחת עסק, החל משלבי בדיקת הכדאיות של הקמת העסק. תכנסי לפורום יזמות כאן בתפוז, ותבררי שם יותר פרטים. בהצלחה!

ועוד הצעה

שהמידות יהיו מסומנות בצורה הרגילה (52 וכו', כפי שזה בחו"ל). מה זה, אנחנו פרות שצריכות מידה מיוחדת רק לנו?? נראה לי לא רק משפיל, גם מבלבל.

Agnetta

New member
צר - לי אך היום השיטה של סימון

שעליה את מדברת מקובלת גם ברשתות "רזות" כדוגמת "פוקס" וגם בקולקציות של מידות רגילות ב"המשביר" למשל. ככה שזה ממש לא משפיל...וגם לא תמיד מבלבל, כי למשל "מתאים לי" הוסיפו על יד 1.2.3.4.5. גם מידות "נורמליות" כמו בחו"ל.

יופי לך עכשיו שבי ורשמי לפנייך

שמלות , שמלות ו....שמלות אבל קצרות וצעירות ורעננות. בדים עם דוגמאות רומנטיות, צבעי גלידה, הרבה פרחים פרפרים ומתוקים מצד אחד אבל גם בשילוב של ג'ינסים טלאיים וחגורות מצד שני. זה לא הוגן שכל השייק נמצא במחלקת ההריון. ועוד רעיון: מידות גדולות גם לילדות בגילאי החטיבה-תיכון בנות אתן זוכרות כמה היה קשה בתיכון עם הטי שררטיים והחילפות הגועליות? ריצרצים רק במכנסיים!!! בגדי ים - אני לא אהבתי אותם מעולם כי כל היירכיים בחוץ ואת ניראת כמו משהו שייצא מהאטליז! אם אפשר היה להאריך מכנסיים עד הברך ועל זה להוסיף מעיין חצאית קצרה שמכסה עד אמצע הירך בין הברך ל.... זה היה יכול להיות נפלא הלבשה תחתונה - משהו שגיליתי רק לאחרונה כמובן ליין של תחתוני מעצבים זה משהו מתבקש, כאלו עם מסרים והלצות כמובן סטים תואמיים (ובגלל שמדובר בחתך שוק שלא שווה "גם ברגל גם ברחם" שיהייה מבחר של מידות שאפשר יהיה לעשות "ערבב והתאם" והחשוב מכול שאם אני ארצה לבוא לקנות חולצה שאני לא אצטרך להביא איתי ערבות בנקאית! ושיהיה בהצלחה

DREAM111

New member
תלתלית ברוכה המצטרפת

אהבתי מאוד את הניסוח הקליל והנעים שלך. מקווה שתישארי עימנו כאן.

DREAM111

New member
היי רונה ברוכה המצטרפת

מצטערת שלא עניתי כבר קודם. הרעיון נפלא והלוואי ויצא לפועל. אני מציעה לך לדפדף אחורה היו פה כבר כמה וכמה פעמים הצעות לפתיחת עסקים כהצעתך וגם אז הבנות העלו כל מיני דברים שחשובים לנו הנשים הגדולות. טוב אז נתחיל מבגדים: יותר טריקו נחמדות (עם דוגמא) אבל במחיר שווה לכל נפש ולא במחיר מופקע. בדים קלילים נעימים לגוף נשפכים לא עומדים, יותר בדים ללא צורך של גיהוץ. מכנסים לא רק עם גומי ובכל מיני מידות וגזרות רחבים יותר למטה לבעלות רגלים רחבות וצרים לצרות. חצאיות למניהן . חולצות שלא יראו כמו אוהלים גדולים אבל לא ענקיים מידי. הרבה צבעים לא הכל כהה. למרות שיש הרבה שיעדיפו זאת. לגבי הלבשה תחתונה: אז תחתונים בכל המידות ובהתחשבות שלמרות היותינו שמנות המפשעה אצלנו לא כפולה בגודל. יש בעיה בלבנים שמאוד רחב כל המבנה באיזור המפשעה. חזיות האמת יש מגוון רחב בדר"כ פחות בחזיות שהן ללא ברזלים אבל אני חושבת שאני אישית כבר התרגלתי שאין חזיות סקסיות ללא ברזלים אז מתפשרת ללא חזיות כאלו. פיגמות בייבי דולים וכאלה אז כן נחמד שיש דברים גם בשבילנו גם אנחנו אוהבות להיות נשיות וסקסיות לא רק בשביל בני זוגנו אלא בשביל עצמנו. אני בעד דברים כאלה. בגדי ים זה רעיון נפלא בדיוק עכשיו היה נושא של בגדי ים בפורום הזה ובפורום השכן. שוב הדגש העיקרי מבחנתי זה מחירים כי ממש אין צדק להפקעת המחירים הזו של הבגדים במידות הגדולות. יוזמה מבורכת אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל ותבואי להזמין אותנו לקנות אצלך. מצטערת שיצא ארוך כזה.

רעיון מגניב...

אני אמנם עוזבת עוד 10 ימים אז אני לא אזכה ממש לראות את זה קורה (חוץ מאשר בביקורים חטופים בארץ) אבל אהבתי. אם אני הייתי יכולה להחליט על הקולקציה היו כמה נקודות שהייתי שמה עליהן את הדגש: * שמלות קצרות. לא מידי ולא מקסי. אכן מיני. בין הברך לטוסיק. מי שלא אוהב שלא יסתכל אבל זה בהחלט מחמיא לדעתי, במיוחד לנמוכות. * שימת דגש לגובה. אני יודעת שבחו"ל לחברות מסויימות יש גם מידות גובה, כך שאם אני רוצה ג'ינס שהייחוד שלו הוא אפליקציה בקצה אני לא אצטרך לוותר על כולה כי המכנס ממשיך וטל נגמרה כבר מזמן. *ליין ספורטיבי. חולצות מגניבות עם הדפסים (בעיקר טריקואים) של מספרים וכאלה...תמיד אהבתי. בכלל בגדים נוחים שלומפריים מושקעים כאלה...כולנו ראינו את הקטלוג של פוקס ומבינים. *דברים מיוחדים בצבעים שיהיו גם זוהרים- בקשר לזה אני הייתי מוציאה קו מיוחד של בגדי מסיבות ייחודיים שכל דגם קיים רק פעם אחת בכל מידה (בכל זאת דיזיינרית). וזהו פחות או יותר. לשים לב שהבדים נמתחים כי אחרת הם מסרבלים מאוד, שלא יהיו גזרות סגורות מדי, שיהיה כיף ונוח ושתהיה דוגמנית שמנה באמת בקמפיין.

למעלה