רעיון עיסקי

אדם 08

New member
רעיון עיסקי

לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל מי יודע אולי מפה תבוא הישועה. אני צריך לעשות עבודה קצרה בנשוא סטארט-אפים. אני צריך לחשוב על סטארט-אפ מקורי. לחשוב על סלוגן, על תוכנית עסקית ולפתח אותו ברמה די התחלתית. חשבתי על שני דברים. אשמח לשמוע אם הייתם קונים אחד מהם. ואשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון נוסף (כמובן שלא אקח זכויות יוצרים) שאוכל להעזר בו. 1. מפתח שמשנה את הצבע אחרי שנועלים את הדלת. כך תהי בטוחה שנעלת את האוטו/הבית. 2. עמדות מילוי מחדש לשמפויים בסופרמרקט- כך אנשים יקנו פעם אחת בקבוק וימלאו אותו הרבה פעמים בסופר. ידודיתי לסביבה וחוסך עליות. יום טוב

דוריק30

New member
מגניב

אהבתי מאד את הרעיון של המפתח משנה הצבע. זה יכול לחסוך הרבה תהיות ומחשבות לגבי הרעיון של השמפו- ניתן היום לקנות שמפו או סבון ידיים באריזות גדולות ולמלא מחדש בבית והרבה אנשים לא עושים את זה, כך שהרעיון הוא בעצם נחמד, אבל אולי לא אטרקטיבי במיוחד. שיהיה לך בהצלחה

KarinDi

New member
מסכימה עם דוריק

בהחלט הראשון אחלה רעיון. הייתי קונה..

אדם 08

New member
פטנט

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לרשום כיום פטנט? מה כל התהליך ?

KarinDi

New member
לצערי

אנחנו לא הכתובת. מדובר בהליך משפטי ארוך ומורכב. מומלץ לפנות לעורך דין שמתמחה בכך. שים לב- מדובר בעסק כלכלי לא פשוט ולא זול בכלל... בהצלחה רבה! תן לנו קרדיט על האריזה :) נשמח לקבל עדכונים על ההתקדמות...

אדם 08

New member
יש לי בעיה עם הרעיונות האלה

הרעיון הראשון נפסל בגלל קשיים טכניים. בעיקר איך נדאג לחשמל תמידי על המפתח ? (אולי למישהו יש רעיון שלא צורך חשמל ?) והשני - בגלל נושא רעיוני. אני צריך משהו שקשור לחומרה ותוכנה. למישהו יש עוד רעיונות כאלה שאוכל להשאיל ? (בלי לקחת זכויות יוצרים כמובן)

אדם 08

New member
מישהו יכול לעזור

לי לחשוב על רעיון דומה שמזכיר שסגרתי את הגז, את התנור?

למעלה