רעיון נחמד

orange girl

New member
רעיון נחמד

שלום כולם! חשבתי לאחרונה על משהו וחשבתי לשתף אתכם לאור זאת שהעונה האחרונה ביותר של "הכי גאים שיש" הולכת לשודר בערוץ "יס פלוס" ממש אוטוטו, חשבתי שיהיה נחמד אם כולנו נתגייס ונכתוב מכתב קצר למגזינים "פנאי פלוס" ו"רייטינג" בבקשה שיפרסמו שער וכתבה על החבר'ה שלנו מהכי גאים לכבוד שידור העונה האחרונה ולאות הוקרה ל-5 שנות הנאה ומסירות שלנו לסדרה הנהדרת אשמח אם נשתף פעולה. תודה

G I L R IV

New member
אני בטוח ש'פנאי+ יכתוב על זה

ברגע שזה ישודר הפרק1 של עונה5 יכתבו על המופלאים מהעיר פיטסבורג וכמו שפנאי פלוס תמיד לא מאכזב לתת שער וביוגרפיה על השחקנים ותקצירים בטח עיתון רייטינג גם תעשה את אותו הדבר כמה ימים לפני -
ה21 לאוגוסט בשעה 22.45 ביס+ ושידור חוזר בימי שישי ב23.15 -----------------------------------------------------------

אם מישהו עושה את זה

או שסתם תתפרסם תמונה או כתבה עליהם אתם יכולים בבקשה להודיע את זה פה? אני אמות אם יתפרסם ולא יהיה לי..בקושי כותבים עליהם בעיתון/=

orange girl

New member
אבל זה ילך לפי דעתי רק עם לחץ מציד

נו,הצופים/מעריצים אם הם ידעו שעל ידי פרסום שער וכתבה על סידרה בעלת הרבה צופים אז זה אומר להם שהרבה יקנו את המגזין שלהם שזאת בעצם המטרה העיקרית של המגזין-למשוך כמה שיותר קוראים

מתגבשים, שולחים, ומתפקדים מי שלח!

אה כן..אני רק צריכה את הפרטים של לאן לשלוח ואנסה לכמה שיותר עיתונים! :) למשל מעריב לנוער נראה לי שלא צריך הרבה לחץ ו..לא יודעת.. שכל אחד יתפקד, ישלח ויכתוב פה שהוא שלח.. אם יהיה איזה 5-10 אנשים שירצו זה חייב ללכת נכון.?.. *מי איתי?*

orange girl

New member
הנה הכתובת

אני שלחתי כבר והחזירו לי תשובה שלא בטוח שיפרסמו כי יש מספיק סדרות שיש לסקר והיא( שחר-רכזת מערכת העיתון) לא מבטיחה כלום. אבל היה נחמד לקבל תשובה.. אז הנה הכתובת: [email protected] זאת הכתובת של שחר-רכזת מערכת העיתון "רייטינג" מקווה לטוב!!!:) ולא להתייאש!!! לשלוח ולשלוח!!! להציף!

למעלה