רעיון נחמד..

רעיון נחמד..

לקוח (כמובן) מפורום חברים - (אל תהרגו אותי אם כבר הציעו את הרעיון הזה קודם...) למצוא כל מיני סדרות אחרות ולהשוות אותם למשחק החיים - אני יודעת שכבר עשו את זה עם לחיי האהבה אבל אני בטוחה שיש עוד הרבה סדרות שאפשר להשוות אותה אליהן - אני אנסה להתחיל בהשוואה ל"יפים והאמיצים" בעיקר בגלל שזאת האופרת סבון היחידה שאי פעם ראיתי.... ההשוואה תכלול
אז ככה הדמות הראשונה שבגללה בכלל עלה לי הרעיון זה בתיה ושילה... שתיהן מעצבנות אפילו דומות קצת במראה ושתיהן משוגעות עם היסטוריה של בתי משוגעים וניסיון נואש לחיות חיים נורמליים... נירה וברוק - שתיהן ביצ'יות, ומשתמשות במניפולציות כדי להשיג את הגבר שהן אוהבות.... סוניה וסטפני - טוב הם סתם דומות קצת במראה וחוצמזה אין בינהן שום קשר.... מישל/ליה וטיילור - אני קצת במלכוד כי אם נירה וברוק אז לפי העלילה זה חייב להיות טיילור ומישל אבל אני יותר נוטה להשוות בין ליה וטיילור כי שתיהן הדמויות האהובות עליי בשתי הסדרות ... טוב אין לי כרגע עוד זה גם די מסובך מבחינת הדורות... לא משנה תמשיכו אתם...

../images/Emo41.gifדווקא רעיון טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

BryNicky

New member
זה רעיון גרוע..

סתם סתם..
אחלה רעיון
אבל לא הבנתי למי אתה משווה - ס'תומרת דמויות ממשחק החיים.. והדמויות האחרות מאיפה??

למעלה