רעיון נחמד:

Mohawk Tom

New member
רעיון נחמד:

אולי נארגן עוד מפגש פורום? וגם אלה שעוזבים כגע יבוא וגם החדשים מאוד יבואו

אסאל

New member
היי עדיין שביתה אז אני עדיין פה

בואו נלך לפיינט בול! מי שלא יודע מה זה פיינטבול=מלחמה בכדורי צבע זה כזה מגניב מי חושב שזה רעיון טוב או שלמישהו יש משהו יותר טוב?

יש באילת פיינטבול מדהים!!

אולי תעשו גיחה חגיגית לאילת?
(זה בטח לא יקרה אבל שווה לנסות......)

De-Panther

New member
בואו לזה שבכפר סבא ותשיגו לי שיחרור

זה בידיוק איפה שאני לומד כמה מטרים משם

SlipKoRn 10

New member
אני בעד ו

אני מציע שהמפגש יהיה באיזור המרכז ואני לא סתם אנוכי רוב האנשים בבפורום מהמרכז אפשרי לעשות גיחה על בית או פארק משהו

ganja man

New member
סבבה

שיהיה בחגים ושאנשים מאיזור מסויים שרוצים יארגנו הסעה ביחד לשם

space girl

New member
איפה יש פיינטבול יותר במרכז ?

אילת אין סיכוי שאני אגיע וכפר סבא זה גם די סיפור ....... אני הכי מעדיפה שניפגש בתל אביב אפשר ללכת לים , או לפארק הירקון או גני יהושע יש גם בספורטק מקום עם קיר טיפוס ומקמות להחלקה ( לכל הסקייטרים בפורום !!!!!!) וטרמפולינות ובנג´י זה יכול להיות נחמד ....... ובקשר לתאריך חופשת סוכות נשמע די טוב
השביתה נגמרה ! זה סופי אז 3 בספטמבר מוצלח

space girl

New member
|איפה יש פיינטבול יותר במרכז ?

אילת אין סיכוי שאני אגיע וכפר סבא זה גם די סיפור ....... אני הכי מעדיפה שניפגש בתל אביב אפשר ללכת לים , או לפארק הירקון או גני יהושע יש גם בספורטק מקום עם קיר טיפוס ומקמות להחלקה ( לכל הסקייטרים בפורום !!!!!!) וטרמפולינות ובנג´י זה יכול להיות נחמד ....... ובקשר לתאריך חופשת סוכות נשמע די טוב
השביתה נגמרה ! זה סופי אז 3 בספטמבר מוצלח לב| את כולכם אור !

Skate is Back

New member
רק נכיר וכבר הולכים מלחמה?

מה זה הרעיון המסובב הזה? עדיף משהו קצת יותר סולידי...

Hole In The Sky

New member
ושוב SKATE עמיתי- צודק.

אני בעד ללכת לבית של מישו מישו רוצה לנדב ת´בית שלו? **מפנה מבט לכיוון נופר** לאאאאאאאא אני צוחקת
מי מנדב ת´בית חוצמנופר. אם לא יהיה מקום אתם יכולים לבוא אלי יש מצב שתגיעו לנס ציונה?

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif שבוע הבא אולי אני בא למפגש שונה

בבית שלך
יש לה טווס בחצר!!

De-Panther

New member
לא ממש../images/Emo4.gif אבל אני הארי פוטריסט גאה!

לא במובן של הומו

Mohawk Tom

New member
מה??? מה הקשר?

זה הכל ברוח טובה של חברים והכל וגם אפשר כולנו ביחד על איזה קבוצה משם זה ממש ממש כיף אני בעד

De-Panther

New member
אם יהיו מספיק אנשים אפשר יהיה לעשות

קרבות בינינו אהה ותשתדלו ביום א-ד אם זה בזמן הצהריים כי עדיין תיהיה לי הסעה עד הבית וגם אני יוכל להגיע ישר מהלימודים

למעלה