רעיון מקורי

הדרוש 21

New member
רעיון מקורי

אני בכיתה ט' ועושים לקראת סוף שנה פעילות חלק ממנה זה לעשות על מישהו [ שייצא בהגרלה ] את כל מה שעבר עליו בחיים דברים חשובים שלא ידעתי עליו וכמו עבודת חקר כזאת רק בצורה מקורית ומגניבה .. לי ייצא את המורה ואני רוצה ממש להשקיע .. למישהו יש רעיון ?

KarinDi

New member
לא בדיוק הבנתי

אתם אמורים לעשות מעין "חיים שכאלו"? זו אמורה להיות עבודה להגשה או הצגה בפני כל הכיתה? כבר יש לך עובדות מעניינות?

הדרוש 21

New member
תשובה

כן .. סוג של .. יש לי מלא עובדות החל בעובדות פשוטות [ צבע שיער , גובה וכו' .. ] עד לאיפה התחתנה מי הגננת שהייתה לה צבע שהיא אוהבת כמה אחיינים יש לה ועוד מלא .. צריך להציג את זה בפני כל הכיתה [ את העובדות ] אבל הקטע זה שזה יישאר אצלה בצורה יצירתית כלשהי כמזכרת ..

KarinDi

New member
מנסה

אני עדיין לא בטוחה שאני בכיוון אבל: - להצגה בפני הכיתה כדאי להכין מעין משחק כמו "מי רוצה להיות מיליונר" או "מלך הטריוויה". - למורה אפשר להכין מעין אלבום או מחברת עובדות בצורה מיוחדת, למשל (והרעיון לקוח מפורום "אלבומים וכרטיסי ברכה") לקחת גלילי נייר טואלט, למעוך אותך ולהדביק בצד אחד, כך שנוצר כיס. את הגלילים מקשטים יפה מבחוץ, מחוררים ובפנים שמים פתק עם עובדה. מכינים גליל לכל עובדה או לכל כמה עובדות ומחברים לאלבומון.ץ - אפשר להכין לה לוח מודעות - אפשר להכין תחתיות לכוסות עם עובדות מצחיקות - לקנות לה יומן לשנה הבאה ובתוכו לפזר עובדות "הידעת" - להכין "עוגיות מזל" עם עובדות בפנים זה הכיוון?

הדרוש 21

New member
.

כן .. תודה רבה בסוף כבר הצגנו את זה ביום שישי ועשיתי לוח שנה משפחתי עם כל התאריכים של האירועים החשובים בחיים שלה והשארתי משבצות ריקות לעובדות עליה יש בלוח גם תמונות כיתתיות ומשפחתיות ובנוסף סתם כי היא אוהבת קולה לקחתי בקבוק זכוכית של קולה והכנסתי בתוכו סוכריות גומי בצורת קולה .. היא התלהבה ויייצא סבבה בסוף

למעלה