רעיון מעניין

רעיון מעניין

מישהו זרק את הרעיון של לעשות את המפגש הבא ב"רוח" UFC וזירות. האם מפגש פורום השמיני שיהיה בסימן ג'ו גיטסו ברזילאי, איגרוף תאילנדי וכו' עשוי לעניין אותכם? בתור איש שהתנסה בשעה פה ושעה שם של BJJ, אני יכול להגיד לכם שמדובר בחוויה מעניינת מאוד, שבהחלט מציגה לך את עולם הטעמים האפשרי. מחכה לתגובות האפור

אותי זה יעניין. אבל אותי גם יעניין

מפגש שמציג עקרונות שימוש נכונים ב|הגדש|כוח בקרבות לייטסייברס, אז אולי אני לא דוגמא. אגב, תוסיף לרשימה ההיא (כן, אני יודע שאתה לא מעוניין) את neverwhere של גיימן, את ג'רמיה (מתחיל עוד 10 דקות בערוץ 3), את אודיסיאה 5 ושלושת סרטי סיפור רפאים סיני.

../images/Emo13.gif אימון פורום 8 כבר בתכנון...

אבל אפשר בהחלט לתכנן את האימון התשיעי - אתה רוצה לקחת את זה עליך? לאימון פורום 8 מתוכננים לנו שמעון ישראל - SENSEI - מהפורום, צבר ארם וניר מלחי (המורה שלי), לאימון ואחריו שיחה עם מורים "דוסים". כרגע מנסים לתאם תאריך נוח. זה לא יכול להיות יום ו', ולא יכול להיות מאוחר בערב, בגלל מגבלות המורים. הפתרון יהיה כנראה להתחיל את האימון בשעות אחה"צ - סביבות 14:00-15:00, ולסיים בסביבות 19:00.

Don't worry your pretty little head

התכנון הוא שיהיו 3 קבוצות שיעברו בין המורים ב-3 תחנות. אחת הקבוצות תהיה קבוצת נשים.

amir_aikido

New member
אני אחפש דוברמן ואקדח

וליתר בטחון אלך ללמוד בקצמ"מ איך מפעילים את תגובה מס' 1 ורק אז אבוא
ויותר ברצינות: הצלבות ידיים ורנדורי ידידותיים מבוצעים בכל מפגש, בלי שופטים, בלי חוקים וגם |הדגשבלי נפגעים. אנחנו פשוט סומכים על יכולת השיפוט של המשתתפים, שיודעים גם להגיד לא
למשל - ראנדורי בוקן הסכמתי לערוך רק עם אחי, בעוד שראנדורי בידייים ריקות עשיתי עם כולם, ועם גיא השתעשעתי גם בראנדורי קודאצ'י. לחוות מעט BJJ ממורה טוב, אני בטוח שכולנו נשמח, למרות השרירים הכואבים מעבודת הקרקע של הג'ודו שהעביר לנו יונה (אימון שזכור לי בחיוב). אם יש מורה מומלץ שמעוניין, צרו קשר עם אורי (שבד"כ מרכז את הכנת מפגשי הפורום). אמיר

amir_aikido

New member
ואני חשבתי שהשתעשענו ביחד

תקראו לי צר מוח, חדל אישים, או סתם מעכיר שמחות אבל כל הרעיון של ראנדורי הוא ששני הצדדים יהנו. אחרת - מפספסים את כל המטרה. נצחון והפסד בכלל לא קיימים כמושג בראנדורי, שהרי אחרי הסיבוב הראשון אם הקודאצ'י, אחד נשאר על הרצפה
, ואנחנו המשכנו ועשיונ עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ... ואם לא הרגשת שהמצב הוא אחר, אז אני טעיתי
אמיר

פשוט לץ הלורנס הזה, אני אומר לכם...

לפעמים הוא ממש עולה לי על העצבים... מנהלים, אני קורא להרחיק אותו מהפורום! לורנס

זה היה לי או לדוד?

לא התכוונתי לערוך קרבות UFC, אלא ללמוד כמה תרגילי בסיס בBJJ - לא מעניין אותך, בתור ג'ודוקא?

ראשית יקירי

כיום אני JODOKA הרבה יותר מאשר JUDOKA. לא חזרתי לג'ודו מאז השבר בקרסול, ואני גמרתי אומר לא לחזור לשום אומנות לחימה שיש בה קרבות במידת סיכון כזו שיש בג'ודו. מה שכן, הצטרפתי לקבוצת הJODO שיורם וייסברוד ויוסי לוריה פתחו באליאנס. לסיכום, מעניין אותי ללמוד טכניקות. אני לא מעוניין בקרבות. ואם כך אתה מציג את זה, אני מעוניין. לורנס

למעלה