רעיון מעניין.

רעיון מעניין.

בטח כבר חשבו על זה קודם אבל בכל זאת. לבנות תוכנה שמצפצפת על פי תיזמון. ואז ללכת לישון ולהתכונן לווילד כמו לכל ווילד. לקום אחריי חמש וחצי שעות, להיות ער חצי שעה ולחזור לישון כשהתוכנה פועלת. אחריי 10 דקות שהפעלנו את התוכנה היא תתחיל לצפצף קלות כל 3-5 דקות, כל בנאדם יכוון את התוכנה כמו שנוח לו. זה אמור לעבוד לא ?? דרך אגב, אם אנחנו כבר מדברים על ווילד אז זה מזכיר לי דבר. חשבתם פעם למה אנחנו שומעים דווקא צעדים בחדר כשאנחנו עושים ווילד ? למה כולם שומעים צעדים בחדר ולא שומעים מישהו לועס לדוגמא ? או למה אנחנו לא שומעים מישהו מקפל בגדים או גוזר ציפורניים ? או נושם ? דווקא צעדים ??

KEiN

New member
לא נכון

צעדים זה פשוט הסימן הכי ברור למח שלנו שמישהו איתנו בחדר, ואגב בווילד אחד שלי, מישהו נשף לי באוזן...

fcfighter

New member
יכול להיות ש...

שאתה מחקה בויילד מה שאנשים אחרים רשמו...

קיין,

אתה בעצם אומר שיש מישהו איתנו בחדר ורק במצב של ווילד אנחנו יכולים לשים לב ? בקשר לחיקוי, זה מאוד הגיוני, אבל כל מי שניסה ווילד (לפחות מי ששאלתי) מרגיש שמשהו בכל הסיטואציה מאוד מוכר לו, אלה צעדים שאנחנו שומעים תמיד, גם מי שלא ביקר בפורום.

double M

New member
אני חושב שזה בגלל....

שכל מי שניסה ווילד קרא על זה. באתר או בספר או שמע על זה ממישהו. ושם הוא גם קרא/שמע שכשהוא נכנס לווילד הוא שומע צעדים. בגלל שהוא ידע שהוא "אמור" לשמוע צעדים הוא שמע צעדים. אם תנסה לעשות ווילד בידיעה שברגע שתכנס לזה תשמע שאגות פילים אולי תשמע שאגות פילים...

KEiN

New member
זה לא מה שאמרתי

נגיד אתה עושה ווילד, ואתה עם עניים עצומות, נגיד ונוצרו בחדר שלך, כמה אנשים ספר, מטריה והקירות שלך שינו את צבעם, בגלל שהעניים שלך עצומות- הדבר היחיד שאתה מזהה זה צעדים- כי ספר וצבעיי קירות לא עושים קול, ואם נגיד יש ציפור- אז סביר להניח- שאתה תחשוב שהרעש שהיא עושה בא מבחוץ...

LucidGuess

New member
שוודי פריך ורך יש לך רעיונות טובים

לפני זה בקשר לצעדים, זה לא נכון, אני אף פעם לא שמעתי צעדים אלא רק קולות של אנשים מדברים ודלתות ניטרקות. אבל ההגיון בזה ששומעים צעדים זה הפחד, בזמן ווילד אתה משותק ולא יכול לזוז, ואתה מרגיש לגמרי חסר אונים ולא מוגן, זה יוצר פחד רב, והפחד הזה גורם למוח שלך ליצור דברים מפחידים כמו מכשפות או הרגשת נוכחות של מישהו בחדר, זה הכל תוצר של הפחד ותחושת חוסר האונים כשאתה משותק ולא יכול להגן על עצמך או ליזעוק לעזרה, הפחד מישתלט עליך וזו התוצאה... בקשר לתוכנה, לא כל כך הבנתי מה הקשר בין הציפצופים של התוכנה לבין ווילד... אבל כמו שאמרתי לפני כמה הודעות התוכנה שאתה מדבר עליה נמצאת כבר אצל כל אחד במחשב, אפילו אצלך! קוראים לה Scheduled Tasks והיא נמצאת תחת קטרוריית "עזרים" בתפריט "התחל". עם התוכנה הזו אתה יכול ליקבוע באופן אוטומטי הרצה של כל יישום במחשב שלך ( תוכניות, צלילים, ... ) באיזו שעה שאתה רוצה, באיזו תדירות שבא לך, וכמה זמן שאתה רוצה כל פעם! אז לדוגמה תיבחר צליל מסויים שיש לך במחשב ( בכל מחשב יש מליונים של צלילים קצרים ומאד נחמדים של ה Windows ) ותגיד לו להשמיע את הצליל על 5 דקות כדי שיזכיר לך לעשות בדיקות מציאות, ותגיד לתוכנה להשמיע אותו גם בבוקר לפני שאתה מתעורר כדי שתישמע אותו בחלום ותעשה בדיקת מציאות! או אתה יכול להקליט את עצמך אומר "אתה חולם!! אתה חולם!!" לקובץ MP3 או WAV ותגיד לתוכנה להשמיע את זה החל מ 5:00 בבוקר כל 5 דקות! ( יש קבצים כאלו מוכנים באינטרנט אבל באנגלית אם אתה רוצה ). או אתה יכול להגיד לתוכנה הזאת ליפתוח על המסך כל 5 דקות את המחשבון לדוגמה או את פינקס הרשימות כדי שזה יזכיר לך לעשות בדיקת מציאות בזמן שאתה עובד על המחשב. בקיצור זו תוכנה מעולה ויש אותה לכל אחד על המחשב, זה ממש פשוט להפעיל אותה והיא מעולה לאימונים על חלומות צלולים! Lucid

למעלה