רעיון מהפכני!

מוטי ש

New member
רעיון מהפכני!

אולי ננסח מכתב למהרישי ובו נאמר,כי דרושים רק 4000 מתרגלים בארץ ישראל ובמשרדי תפוז ליד השרתים,כדי להרגיע רק את הרוחות בפורום מדיטציה בתפוז בלבד! לברורים נוספים נשלח אותו לדניאל.אז מה?לא רעיון טוב? זה גם יקל מאוד על עומר לפי דעתי...:)

מוטי ש

New member
חיפשתי וחיפשתי

ולא מצאתי אימייל של מהרישי באינטרנט,חבל..(דניאל,אתה יכול לעזור לי בזה אם אתה רוצה.:) חוץ מזה התבוננתי קצת בערוץ מהרישי בלווין דרך האינטרנט ובאמת ראיתי קשיש חביב לבוש לבן,כאשר מסביבו חבורה של אנשים לבושי חליפות עם פרחים על הצוואר וכולם מדברים לאט,מאוד מאוד לאט,כאילו הם נמצאים תחת השפעתה של איזושהי היפנוזה או משהו. מהרישי חיפש מספר פעמים את המילים ונדמה לי שהוא דיבר על כך שמי שישתתף בתוכנית הזאת של השלום העולמי יהפוך להיות עשיר מאוד(מליונר:)ולאחר מכן הוא הציג את מי שמטפל בעניין הזה בכל העולם וגם הוא דיבר לאט,מאוד מאוד לאט ודיבר ודיבר(גם על הולנד)עד שהתחלתי להשתעמם וסגרתי את החלון של המדיה פלאייר.שומו שמיים,יש לי סרט של קינג קונג ואני כבר רואה ערוץ מהרישי באינטרנט שבו מדברים לאט,מאוד מאוד לאט על השלום העולמי(כיצד צריך לקנות נכסים וכולי וכולי...:) אבל לא נורא,אני אוהב לדעת עם מי יש לי עסק,כך שכנראה אחקור את העניין הזה בהדרגה.סה"כ גורו חביב בן 89,קצת רועד,ואשר לא מעט מבטי הערצה(כמו אלה של כינרת)נעוצים בו....(העיקר שהוא האציל סמכויות לדני,שמפעיל אותן לפי שיקול דעתו:) נו,שיהיה...:)

אינקה

New member
אתה רציני? הוא מבטיח להיות מיליונר?

ואני עוד חששתי שאולי האחריות שאני מטיל עליו על האלימות והרכושתנות של התלמידים שלו מופרזת. מורה רוחני שמטפח רכושתנות בקרב תלמידיו? ועוד מציג זאת בשם תורת מורהו המנוח? אם זו לא טעות זה בזיון שלא נודע כמותו. אין לי מילים לתאר את גודל שאט הנפש.

מוטי ש

New member
זה מה שאני הבנתי.

סה"כ,רמת האנגלית שלי לא רעה.יחד עם זאת,כיוון שאני בטוח שדני ואורי לא מפסידים כמעט את שידורי מהרישי בלוויין,בוא נשאל אותם,למה מהרישי התכוון שדיבר על הפיכה למליונר? (יכול להיות שהוא התכוון שכל מי שמשתתף בכך יוצר לעצמו קרמה כה טובה שהוא יהיה "מיליונר" בכל תחום,לא רק זה הכספי(אם כי גם הכספי) דניאל יקירי,האם הבנתי נכון?(לא שזה נורא להיות מיליונר:)

כנראה שלא יקירי.

הלוא אתם כולכם אומרים שרק מיליונר יכול להרשות לעצמו את המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM). כנראה שמהרישי אמר זה שמי שרוצה להיות מעורב בפרויקט השלום חייב להיות מיליונר. אחרת הוא בחוץ.

אינקה

New member
יש הומור, אבל השאלה אם יש גם אמת

אם מה שהוא אומר זה תהיו מליונרים מהשתתפות רוחנית זו לטעמי הזנייה של הרוח.

מוטי ש

New member
לא זכור לי שזה מה שאני שמעתי..:)

אבל כבר אמרתי שיש לי זיכרן בוגדני לעיתים.:) הפעם אין לי פרוטוקול לייחוס,אז אני אחזור מפעם לפעם להאזין לו שוב.:)

הופלי

New member
אורחת

רוצה לומר לכם שמאד לא נעים לקרוא את רמת התקשורת בפורום זה, חשבתי שאנשים שמחוברים לסוגי מדיטציה שונים נמצאים במקום אחר, יותר גבוה. אין מספיק קבלה, אין מספיק אהבה, ואין כבוד כלפי הזולת- על מה אתם מתנגחים. מאחלת לכם שתגיעו למקום רגוע יותר, מקום שיש בו "מקום" לכולם.

OriIdan

New member
כמה שאת צודקת

זה אחד הפורומים הילדותיים שראיתי בתפוז. אני מתייחס לזה כהצגת בידור ותו לא.

OriIdan

New member
שקט הכפשות

מה שיש כאן זה עודף הכפשות. שאלה לי אליך אם אתה טוען שיש שיווק, מדוע כבר שנים אין ולו פרסומת אחת של האגודה למדיטציה (למעט יוצא מן הכלל אחד בעיתון לפני מספר חודשים?) נניח שבאמת מדובר בארגון שמגלגל מליונים ומחפש קורבנות תמימים, האם לא הגיוני יותר להוציא כמה גרושים ולעשות פרסומת במקום שכולם רואים אותו? הרי פורום מדיטציה בתפוז אם כל הכבוד עדיין לא כל הארץ קוראת אותו.

בואו נעשה הסכם.

אף מלה אחת של פרסום על המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM). אבל. גם אף מלה אחת של גנאי. אני מוכן להסכם כזה. מה אתכם? הבטחה חגיגית שלי. לא אכתוב יותר בשבחה של TM אלא אם מישהו יכפיש אותה.

אינקה

New member
זה יכול להיות הסכם מעניין

אלמלא הבעייתיות ביישום שלו. יש אנשים שנפגעו מהשיטה שלך וכועסים, ואני סופר לצורך העניין את דרול ביניהם למשל כמי ששילם בזמנו כסף רב במושגי התקופה ולא הפיק מכך שום תועלת. אם כל אחד כזה הוא עילה עבורך לחזור ו"לשבח" את המ"ט לא עשינו שום דבר כי ברור שאנשים מידי פעם "ישחררו קיטור" וזה לגיטימי לגבי כל שיטה שהיא. אם תשים לב כמעט אי אפשר לדעת על החברים בפורום מה הם מתרגלים כי איננו עוסקים בקידום שיטות התרגול שלנו כאן. לומר לעיתים "מה שאני מכיר מהשיטה שלי זה שונה" או "הגישה אצלנו היא כזו" זה לגיטימי. אבל לא כשזה נעשה כדי להציג עליונות ואת ההבדל הדק הזה קשה מאוד לנסח בכללים. השאלה היא האם אתה יכול פשוט להיות כאן כמו כל אחד, להמצא כדי לשוחח ולא כדי לקדם. לא להכניס (TM) בכל הודעה כמעט. לא כי אלו הכללים, אלא מתוך הבנה של תפקיד הפורום כמקום מפגש ושיחה ולא מקום לקידום עצמי או אחר. אבל אם אתה מסוגל הרי גם אין שום צורך בהסכם כי הודעות ענייניות שלך שאינן כוללות קידום או עליונות גם זוכות לתגובה עניינית ללא שום צורך בהסכם כזה.

אינקה

New member
לא ראיתי שהבטחת משהו שמחזיק מים

מה הבטחת? שהאדם הראשון שאומר משהו שלא מוצא חן בעיניך על השיטה שלך אתה חוזר לפרסם? ומה עם ישויות אחרות שלא קוראים להן דניאל גליקר או אוריעידן? האם להן מותר לפרסם? אם אתה באמת חושב שניתן לשחק משחק כפול אתה טועה בהחלט. האחריות שלך כאחד המנהיגים של הארגון וכמורה בכיר ומוערך בה היא בהחלט גם על אחרים מארגונך. אם יכנס מישהו ויתחיל לפרסם את השיטה שלך בשם אחר תהיה מלחמה כך שההבטחה שלך בלתי ברורה לחלוטין.

drall

New member
אבל עד היום הם הרי לא פרסמו

הם רק מסרו מידע. אז מה?

אינקה

New member
אולי אני טועה

אבל אני רואה ניצנים של הבנה שהפורום נועד פשוט לשיחה ולא לקידום של שיטה מסויימת. בוא נקווה שזה נכון.

מוטי ש

New member
גנאי,אף פעם אינו דבר טוב כשלעצמו:)

השאלה שעדיין נשאלת היא,למה אתה כנציג בכיר שדעותיו על הפורום כבר ידועות ולמה אורי,שגם דעותיו ידועות,ממשיכים לכתוב כאן למרות זאת? אינני סבור שיש לגנות את המדיטציה הטרנסצנדנטלית כשלעצמה,אלא את הסגנון שלך ושל אורי בפני עצמם. אחרי ככלות הכל,כתב כאן בעבר אדם בשם יאגה,שהכיר את מהרישי אישית ותירגל מדיטציה טרנסצנדנטלית,ולא הייתה כל התנגדות לשהותו בפורום. מה אתה סבור ההבדלים בין הסגנון שלך ושל אורי לסגנון של יאגה למשל? חוץ מזה,האם אתה שמעת על נציג בכיר כלשהו של איזושהי "שיטה" או "תורה" או מה שלא יהיה בארץ שנכנס בעצמו לפורום מדיטציה מרכזי כלשהו באחד הפורטלים ומתחיל לכתוב בזכות השיטה שלו?כמה שזה עושה לו טוב? גם לאכול שוקולד עושה לאנשים מסויימים טוב בכל פעם שהם אוכלים את זה,אז שיבואו לכאן לכתוב כמה ששוקולד עלית הרבה יותר איכותי משוקולד ורד הגליל או להיפך?להציג גרפים או מחקרים מדעיים על כך או אפילו רק לרמוז על כך שוב ושוב בין המילים? או שהם מאוד נהנים בשעה שהם אוכלים שוקולד והם ממליצים גם לאחרים לאכל שוקולד? אפשר לאכול שוקולד ואין בכך כל רע,כל עוד לא הופכים למכורים לשוקולד וכל עוד יודעים שלא על השוקולד לבדו יחיה האדם.אם אין אתה מסוגל לומר זאת או להסביר זאת כנציג בכיר של שיטה מסויימת כאן בארץ,הרי שיש ניגוד אינטרסים ברור בכתיבה שלך ושל אורי כאן בפורום הזה ולכן שום הסכם לא יחזיק מעמד|(לא יותר מאשר החזיקו כל ההסכמים האחרים במהלך הזמן) זאת,כמובן,רק דעתי.:)

Shuye

New member
מצטרף לאיחולים

מישהו היה צריך להגיד את זה, ממזמן.

מוטי ש

New member
לא ממה שאני למדתי.

כולנו למטה,מאוד למטה,מאוד מאוד למטה ותתפלאי לשמוע,גם את(הצדקנים נמצאים בתחתית השרשרת,בייחוד צדקנים שעוסקים בהתפתחות רוחנית:) אז למה להעמיד פנים?למה לקשקש בקומקום על מקום לכולם?(בהחלט יש מקום לכולם,כאשר משחקים לפי הכללים:) חוץ מזה,אין מה לעשות גברת יקרה,אורי הוא חתיכת קרציה(והוא קרציה באופן אובייקטיבי,לא סובייקטיבי) ודניאל?מזכיר לי סרטי אימה על ערפדים.זומבים שקמים לתחייה...:) לא כדאי להיות מזוהה עם זה,אבל בהחלט יש לנקוט בתוכנית פעולה,אחרת הפורום הזה יהיה מת בדיוק כמו הפורום של דניאל באתר שלו... את כמובן זכאית לדעתך בדיוק כפי שאני זכאי לדעתי,כל עוד כמובן הדיעה באה ממקום אמיתי.יש לי כמה דיעות שכבר באות ממקום אמיתי ובאשר לכל האחרות,מהן אני מתעלם. מוזמנת להישאר אם את רוצה ואולי באותה הזדמנות אולי לבדוק עם עצמך מאיזה מקום מגיעה הצדקנות הזאת שאיתה קפצת לפורום.צדקנות הרבה יותר גרועה מתקשורת גרועה.(גרועה לדעתך:)ואם את לא מאמינה לי,(ואת לא חייבת להאמין)אז תמשיכי עם זה ותראי לאן תגיעי.

למעלה