רעיון מדליק.. .

Josette

New member
גמאני גמאנייי ../images/Emo39.gif

שם: נדיה גיל: 20 וחצי עיר מגורים: חיפה, עפולאית בליבי לעד! עיסוק: QA באלביט מערכות ומלצרית בכאמל בחוף הכרמל - השילוב המנצח! הרבה תמונות אהובות: אפשר למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=228328&u=1840595&ao=1

idanshaf2

New member
חדש דנדש

שם: עידן גיל:23 עיר מגורים: מושב קטן במרכז .. עובר לחיפה בקרוב עיסוק: כרגע מוכר.. מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה בטכניון תמונה: מהטיול לדרום אמריקה...

Lir האחת

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא

אני גם מתחילה ללמוד בחיפה.. בשנה ב' אני אעבור לגור שם

Lir האחת

New member
../images/Emo13.gif

שם:לירון. גיל:25 עיר מגורים:ראשון לציון. עיסוק:סטודנטית, מתחילה תואר שני בעו"ס.

וורונסקי is in the house

שם: הגר ( AKA וורונסקי/הגרה) גיל: עוד 12 יום בת 23! הכינו את הבלונים
עיר מגורים: רמת גן עיסוק: סטודנית לעיצוב / מעצבת על בפרילאנס / מוכרת קוראסונים ועוגיות לכל דורש. תמונה אהובה: בחרתי לצרף את התמונה של הכלב הכי יפה בעולם. ואוי למי שיחלוק על דעתי..

Dizen

New member
רעיון מקורי ../images/Emo3.gif

שם: דיזן גיל: 21 עיר מגורים: בקרוב חיפה עיסוק: כרגע עובדת בSanDisk, בקרוב מתחילה הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון תמונה אהובה:

Yosh Yosh

New member
טוב, גם אני ../images/Emo13.gif

שם: עידית גיל: 20 עיר מגורים: להבים עיסוק: בטלנית/מדי פעם עוזרת למישהי פה ביישוב עם כל מני עבודות...

גם אני רוצה !!!

שם: אירנה גיל: 19.5 (עתודאית) עיר מגורים: עכו סיטי עיסוק: סטודנטית , ועובדת שירות לקוחות תמונה אהובה: של הארנבון המתוק שלי

uri80

New member
בכיף.

שם: אוריאל גיל: 26 עיר מגורים: גר במרכז עיסוק: הנדסת אלקטרוניקה תמונה אהובה: לא מצאתי תמונה של אוכל כמו שחלק מהאנשים הוסיפו אז בינתיים, אאלץ להסתפק בזו.

תשובות

שם: יאיר. גיל: 23. עיר מגורים: הוד השרון. עיסוק: סטודנט... וגם טלר בבנק לאומי. תמונה אהובה: מצורפת אחת מהתמונות האהובות, לא שלי (גם לא צילמתי אותה).

למעלה