רעיון מגניב...

רעיון מגניב...

תקשיבו... אני שולח פקס יותר מאוחר לנעם(לפולין...) אז מה דעתכם לכתוב לה משהו, אפילו משהט די קטן, ואני אצרף את זה לפקס? (סתם שיתן לה רגשה טובה(...) אז יאללה.... אני מחכה לתגובות כדי שאני יוכל לשלוח...

מורן

תמסור לנועם ממני שתחפש ברחובות את התמרור שאוסר על ילדות ללכת ברחוב עם סוכריה על מקל.

hadasbaril

New member
אני מאחלת לך הרבה אוכל

והשבכניק נראה מעולה. וכמובן-תקני כובע מגניב ואל תיכנסי לדכאון. כי בפולין יש גם דברים יפים וששמחים(כובעים...) וזהו..... הדס

kedeman

New member
מה לקחת לפולין?

לא אני לא פותח מחדש את השירשור אני ריכזתי את כל העצות שנכתבו אני מעלה את המאמר כרגע לפה כדי שתוכלו לתת לי תיקונים בקשר אליו וגם כי אני רוצה להעלות אותו ואין לי זמן כרגע לעשות מאמר בתפוז... אתם מומזנים לקרוא ולהוסיף עוד עצות אם יש לכם ברנס אם אתה שולח לנעם עוד פקס תשלח לה את אהבתי! :)

זורקה

New member
שי...

אני חייבת להגיד שאהבתי את המאמר! הוא הזכיר לי כל מיני דברים.... :) (אני שכחתי את המפתחות בחדר? אני?? אני נתקעתי עכשיו עם זלוטי?? וכן האוכל זה דבר חשוב- הנישנושים... כל המסע רק אכלתי!!! כולם אכלו כל הזמן בלי הפסקה ואני לא מגזימה!)

kedeman

New member
המממ.. נתקעת עם זלוטי?

אם אין לך מה לעשות איתם ואני מניח שאין אז נוכל לעשות איזושהי החלפה של כסף בינינו ככה גם את תרוויחי כי תיפטרי מהזלוטי שיש לך וגם אני אדחה את הזמן שבו אני אצטרך להתחיל להחליף דולרים..

קשתונה

New member
זה מה שקורה למי ש...

הולך לשרותים במקום לדיוטי פרי... עוד לא הבנת שלשרותים תמיד יתנו לך ללכת?!?!?!?!

Princess 1

New member
וואו!!!

קבל ח"ח על המאמר ממש מעולה!!! כל הכבוד, נורא אהבתי

למעלה