רעיון ל"משחק":

SupeRonit

New member
רעיון ל"משחק":

אני אכתוב כאן את השמות של כל הדמויות בסדרה מהסקר הקודם (וגם הוספתי קצת משלי),וכל אחד ייבחר דמות+תכונה אחת של הדמות שהשפיעה עליו/שהייתה בולטת בדמות/שהוא אהב בדמות.. חשוב שכל אחד יכתוב תכונה אחת ולא שתיים (גם כי זה מה שכתוב בהוראות,וגם כי ככה יהיה מספיק לכוווווווווווווווווווווולם) הדמויות: מהי הדמות האהובה עליכן/ם? 1. נייט 2. דייב 3. רות 4. קלייר 5. ברנדה 6. בילי 7. נת`ניאל (האב) 8. דודה שרה 9. ליסה 10.ק'ית 11.וונסה

SupeRonit

New member
בלי "מהי הדמות האהובה עליכן/ם?"

זה צוטט לי מהסקר בטעות (עשיתי העתק+הדבק)

קטרפי

New member
קלייר ../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

זה יישמע נדוש אבל כעיקרון בגלל שהיא מיתבגרת כמוני אז יותר קל לי להיתחבר אליה, והיא גם כזה מורדת בכולם מעשנת סיגריות וחשיש, (ואני מיתחבר אליה אפילו שאני לא עושה את זה, גם בגלל שזה מגעיל וגם בגלל שדוד שלי בפורום הזה אז אני לא יכול להגיד את זה פה
) וחוץ מזה היא גם נורא יפעעעע

subotaj

New member
יש המון אבל נכון לעכשיו בחרתי...

בברנדה בגלל שהיא פילוסופית-פלצנית כזאת, מורדת בחברה, חכמה, ולא פוסלת אנשים גם בגלל שהיא אחת הדמויות המורכבות המענינות והמעורערות ביותר בסדרה. אני חושב שאני למד ממנה לפעמים.

niritcat

New member
רות - יושר. היא פשוט אומרת מה שהיא

חושבת. בלי התפתלויות. אני מעריצה את זה אצל אנשים.

Veganiny J

New member
אין הפתעות

ברנדה כמובן, והמילה - תסבוך. מזדהה איתה מאד.

Veganiny J

New member
../images/Emo124.gif אנשים, שימו לב להוראות!

השאלה של הסקר נכתבה בטעות - רונית ביקשה שתבחרו דמות ותכונה בולטת בה. סקר הפופולאריות נסגר לבינתיים

time2fly

New member
הזוגיות ההומוסקסואלית - באמצעותה

אני מתחבר חווה מרגיש וחוקר את הצד הזה שקיים בי

NoKiA2003

New member
דווקא הזוגיות ההומוסקסואלית

קצת מעורערת שם בשלב הזה ומתפתחת לכיוונים לא ממש בריאים, לא הייתי רוצה להיות בזוגיות כזאת.

זה היופי פה!

גם הזוגיות הזו מוצגת בצורה אנושית להפליא, כמו זוגיות הטרוסקסואלית, ולא באיזושהי צורה שטחית.

אלאר

New member
בחייייים לא חשבתי שאשתתף בכזה פורום

כאילו, לא שאני מתנשא כן? אבל לא חשבתי שאמצא עצמי גולש בפורום של סדרת טלויזיה וכאלה... אבל הסדרה הזו באמת מעולה, ואני שמח להיות כאן, בחברת אנשים שיודעים להעריך סדרה טובה באמת..... קלייר היא כמובן הכי שווה - ולא רק בגלל שהיא יפה, שנונה, טובת לב וכמובן סקסית; כי הכי נדפקת ממה שקורה במשפחה שלה - האחים הגדולים עסוקים במשברים של עצמם ולא שמים עליה, אמא שלה מנסה להגיע אליה בדרכים הכי שגויות, הבית מלא גוויות והלוויות ואף אחד לא חושב מה זה עושה לה, ותאונה של אביה...אני חושב שהוא היה הכי קרוב אליה, וכשהוא מת, היא נשארה יותר לבד, במשפחה שגם ככה כולם בה לבד. אז זהו - קלייר היא הבחירה שלי...

למעלה