רעיון לתחרות בפורום

קרניjack

New member
רעיון לתחרות בפורום

אני רוצה לקיים בפורום תחרות, שגם תפיח עוד רוח חיים בפורום, מי יודע, גם תצרף לפה עוד כותבים חדשים... תחרות נושאת פרסים. פורים עבר, ובשנה הראשונה של הפורום כבר התקיימה כאן תחרות תחפושות, אז חשבתי על תחרות חדשה בנושא רפדים. זאת גם לא חייבת להיות תחרות, זאת יכולה להיות סוג של משימה או חידון. אני אשמח לקבל רעיונות, הצעות וכל מה שאתם חושבים על כך!

MoonFairy

New member
לדעתי

ראיתי פה כמות מטורפת של כותבים מוכשרים במיוחד
אז תחרות סיפור קצר או משהו בסיגנון יכול להיות נהדר! (וגם כי תחרות ציורים זה לא ממש פייר כי הרוב פה לא מציירים...
)

קרניjack

New member
זה לא כבד מדיי לדעתך?

זה אחהל רעיון, אבל אני רוצה שגם אנשים שהם לא מהפורום ישתתפו...סיפור קצר זה לא קצת "דרישה" גבוהה? אולי חמשיר? או שיר קצר?

Wolf woman

New member
אולי

זה רעיון טוב הצילום הערפדי עם תחפושת וכל זה כל הרעיונות שלי נשמעים ממש חולניים ולא במקום, אז לא אשתף...

קרניjack

New member
הממ....בעבר, שה היה לפני שנתיים ומשהו

היה תחרות של תחפושות ערפדים לפורים, אז עכשיו תחפושות ערפדים זה קצת מוזר אפשר שיהיה תמונות שקשורות לערפדים, אבל אסור שזה יראה כמו פולחן דם או אנשים מתים או משהו, שזה יעודד סוג כלשהו של אלימות...

Wolf woman

New member
זה קצת טריקי

שאי אפשר לשלב דם, מוות או אלימות במשהו שקשור ל*ערפדים*

קרניjack

New member
כן, אבל באומנות, כמדובר בערפדים

זה יכול, כמו שאת אומרת , להיות מאוד רצחני וחולני, ולצערי (?) עדיין מדובר פה בכללי תפוז שחלים על הפורום.

Bartal j

New member
אפשר נגיד שיביאו הסבר משכנע

למה עדיף לבחור להיות ערפד ולא להיות אנושי כלומר מה היתרונות בלהיות ערפד על פני בן אנוש וההסבר המשכנע המקורי והמוצדק ביותר יזכה.. או כן אפשר לעשות תחרות שירה בנושא ערפדים ולעודד קצת אומנות בנושא..

קרניjack

New member
הרעיון הראשון ממש טוב

הסברים כמו שהיה עד עכשיו בתחרויות...לא צריך מאמץ מיוחד או קשה מדיי. אני אעלה בפני מנהלת האשכול שלי את הרעיון. תודה!

קרניjack

New member
מסתבר השאלה הופיעה כבר בתחרות בפורום

דימדומים! אולי אפר לנסח את זה אחרת...או לחשוב על גירסא דומה לשאלה שלא תיהיה בדיוק אותו הדבר....

קרניjack

New member
אולי לספר מי הערפד הכי מרושע לדעתכם

ולמה? אולי לספר מה גרם לדעתכם לערפד האכזרי והמרושע של פעם להפוך לגיבור המנצנץ של היום?

kyo31

New member
אממ...

אני דווקא חושבת שתחרות כתיבת סיפור קצר דווקא יכול לצאת ממש טוב. זה בטח ימשוך אנשים מפורומים אחרים של כתיבה\ספרות\כו'... אני לא חושבת שסיפור קצר זו דרישה ענקית. אני הייתי שמחה להשתתף בתחרות כזאת. סיפור קצר לא חייב להיות באורך של חמישה עמודים. לפעמים גם עמוד יכול להספיק. יש הרבה אנשים מוכשרים בכתיבה, ואני חושבת שלעשות את זה לא חייב להיות אתגר קשה (וגם אם כן, אתגרים זה תמיד דבר טוב). אני בטוחה שגם שהרבה חברות שלי שלא פעילות בפורום הזה ספציפית, יהנו מתחרות כזאת וישתתפו. ולמרות שמישהי מקודם כתבה שתחרות ציורים זה לא רעיון מוצלח, אני דווקא חושבת שזה יכול להיות ממש כיף. אבל לא יודעת, אולי זו רק אני ><

קרניjack

New member
רעיונות טובים שדורשים השקעה

העלתי כבר רעיון בפני תפוז, נחכה לתחרות הבאה

למעלה