רעיון לתחפושת?

איליוס

New member
רעיון לתחפושת?

שלום לכולם יש לנו בחווה מסיבה ואני מחפשת רעיון לתחפושת שהיא לא בוקרת... אשמח לכל רעיון[ תודה
 

NTL

New member
ווווואי

גם אני מחפשת תחפושת... אבל אני לא רוצה להתחפש לבילבי...
 

popi199

New member
אני והסוס שלי

מתחפשים לפרפרים, אם הוא לא יתחרפן טוטאלית מהכנפיים. חוצמזה שאם את רוצה משהו שקשור לסוסים אבל לא בוקרת את יכולה להתחפש לפרה ולחפש את הסוס לבוקר.
 
אפשר..

לדברוה/חיפושית/דחליל/שקית שוקו/קרטון חלב/פרפר/טינקרבל...אין לי עוד...סורי!
 

jgut

New member
יש לי כמה רעיונות

חלק הם התחפושות שאני התחפשתי בשנים האחרונות:
אלפית משר הטבעות - כל מה שצריך זה אוזניים מחודדות, גלימה ואיפור.
Wednesday ממשפחת אדמס - שתי צמות, איפור בהיר עם דגש שחור על העיניים ותלבושת כהה (תאמצי התנהגות בהתאם - זה כייף).
אידיאנית - אים כבר לא בוקרת...
להתחפש לאחד הסוסים מהחווה שיש בו משהו מיוחד (שנה שעברה אחת הילדות התחפשה לרו).
 
יש לי יש לי! ../images/Emo185.gif

-כיפה אדומה והזאב- הסוס כיפה אדומה והרוכב זאב -סופרמן וסופר סוס חחח -פו ואייה (נו החמור של פו הדוב) -הסוס יהיה החמור והרוכב דוב -סוס ורוכב ערסים=לשים שרשראות של "חי" על הסוס ומשקפי שמש,כנ"ל הרוכב - סוס ורוכב בהוואי- לשים שרשראות כאלה של פרחים וחולצות פרחוניות - פרה וחלבן- במידה והסוס חום\שחור להדביק מגזרי נייר כתמים לבנים על הפרווה-והרוכב לשים סרבל כובע קש ודלי\כד מפח ביד-וכמובן מגפיים - שטן ומלאך-תלוי בצבע הסוס,וצבע הבעלים :) סוס בלרינה-לשים עליו מלא דברים בורוד ורשת ורודה\בנדאג'ים ורודים על הרגליים-ולעשות תסרוקת נחמדה ברעמה(ולשים מוזיקה של אגם הברבורים חחח) -סוס התנתקות\מתנחל- לשים כל מני סרטים כתומים ומן כיפה כזאת ממש עקומה על הרעמה -סוס משטרה ושוטר\ת- מדים של שוטרים\חולצה כחולה וכובע של שוטר, אפשר גם לתלות משרוקיות על הצוואר חחח ולשים מספר על התחת של הסוס:) קיצר יש מלא דברים נחמדים,אני אנסה לחשוב על עוד:)
 

NTL

New member
איפה את נעלמת תגידי לי

חיפשתי אותך!!! עשינו היום טיול מאאאאגניב לים!!! חשבתי שתרצי להצטרף אחרי הכל החווה חייבת לך טיול לים... בכל אופן בשביל שתביני כמה כיף היה: גולייט וסולטנה היו בטיול!!! היו הרבה טרוטים וקנטרים. נכנסנו לסוג של ברכה כזו שהסוסים כמעט שחו שם. נכנסנו לים! ועשינו הרבה מאוד קאנטרים שקטים על החוף! זהו. נע עליך שלא שמרת על קשר!
 

cowgirl Ms

New member
מאיפה הבאת את כל הדברים האלה??

DD: סוס משטרה ושוטרת! איך יתאים לתות כובע שוטרים? :p:p
 

dixie chick

New member
וואו יש מלא רעיונות ובדיוק

לפני יומיים וחצי היה שרשור תחפושות על סוסים... בטוח אפשר למצוא שם מלא רעיונות!!
 

איליוס

New member
וואו תודה על הרעיונות

פליפרית ראיתי שבעבר התחפשת לאיה החמור או שחיפשת את הסוס לזה? אפשר לגנוב את הרעיון? ואם כן מה עשית? תודה
 
למעלה