רעיון לתחנה

רונית361

New member
רעיון לתחנה

ערב טוב לכל חברי הפורום המדהים הזה!!! סוף כל סוף החלטנו על רעיון לנשף במועדונית...האמת בזכות האח הגדול שנתן לנו יופי של רעיון הקוסם מארץ עוץ.. חלקנו לתחנות לדו' דחליל- משחק זיכרון, אריה- מסלול מכשולים מפחיד, איש הפח- קליעה למטרה בצורת לב וכו'... אני רק צריכה רעיון לתחנה של המכשפה- חשבנו לעשות שם תחנת שדל איפור אבל עדיין אני מרגישה שחסר משהו וצריך להוסיף משהו מענין..אז אני אשמח שלמעו מכם רעיון לתחנה של המכשפה...שיהיה ערב מקסים ותודה לכולם!!

דוריק30

New member
תחנת המכשפה

לאכול תפוח אדום שתלוי על חוט- התפוח המורעל להכניס את היד לסיר עם ג'לי או ג'יפה אחרת ולהוציא פרס ללמוד קסם מרוץ שליחים על מטאטא להציג הצגה על מכשפה- זה מתאים עם החלק של האיפור ספרי יותר על התחנות, נראה לי אני אעשה גם לילדים

רונית361

New member
תחנת המכשפה

דוריק תודה רבה, נתת לי אחלה רעיונות...בלי שום קשר בתחתנה הזו הכנו מלא מלא מלא מכשפות שיהיו תלויות מהתקרה..ובכל מכשפה יהיה פתק שעליו יהיה כתוב זכית או לא זכית מאחר ובכל תחנה הילדים יקבלו פרס...כמובן שבחלק של המכשפה רוב המכשפות שתלויות יהיו עם סימונים של לא זכית וברקע ישמע צחוק מרושע של המכשפה.. אנחנו מעצבים את כל המועדונית עם משבצות צהובות, פרחים...בתחנה של הדחליל יהיה משחק זיכרון או איזה חידה לפתור מאחר ופה צריך להפעיל את המוח...באריה שצריך אומץ נכין מסלול מכשולים מפחיד, ההתלבטות שלנו אולי לעשות חדר חושך ואז לתלות כל מיני נחשים ודברים הזויים לגמרי. בתחנה של דורותי- הכנו משחק באולינג שעל כל בקבוק יש מכשפה והמטרה להפיל כמה שיותר מכשפות.. בתחנה של איש הפח- יהיו 2 משימות אחת בעיניים עצומות להדביק את הלב על איש הפח והשנייה לקלוע למטרה. המטרה תהיה בצורת לב בכל מיני גדלים ומי שיצליח בלב הקטן יותר יזכה לניקוד גבוה יותר. בתחנה של הקוסם- שזה הסוף החזרה הביתה-הבאנו המון נייר גרוס ובתוכו אנחנו מחביאים מלא מפתחות כל מפתח עם שם של אותו ילד שהוא צריך למצוא בזמן קצוב.. ואת התחנה של המכשפה נשאר רק לגבש רעיון סופי.. בסוף כמובן יהיו ריקודים וארוחה טעימה.... אני מאוד מקווה שהילדים יהנו..אם את צריכה עזרה בכיף.. שיהיה אחלה יום!!

g and n

New member
אצלינו

המכשפה היא גם מגדת עתידות, את הדוכן שלה אני מכינה בתוך חדר חשוך, עם 2 כסאות ושולחן נמוכים, למכשפה יש כדור בדולח(כדור ברקים מגניב כזה) וכל פעם נכנסים אליה 2 ילדים והיא תמיד יודעת עליהם הכל... זו התחנה הכי אטרקטיבית, כמובן שהמכשפה מחופשת בהתאם, מסתורית ומשנה את קולה ולפני שמתחילים בחלק האומנותי הילדים צריכים לנחש מי לדעתם הייתה המכשפה (כל שנה מבקשים מאמא אחרת להתנדב). בהצלחה. אשמח לעזור בעוד רעיונות.

רונית361

New member
תחנת המכשפה

בוקר טוב!! תודה רבה לך...יופי של רעיון..אולי אני אנסה לעשות שילוב של כמה דברים בתחנה וזו באמת תהיה תחנת ה- שוס..כבר התחלתי בחיפושים אחר מנורות ודבירם שיהיו מעניינים... תודה רבה רבה!!!! שיהיה חג פורים שמח!

רונית361

New member
פורים

בוקר טוב!!! חוזרת לשתף על מסיבת הפורים שערכנו במועדונית...היה מצויין!! לילה קודם נשארנו עד 4 בבוקר להפוך את כל המקום לארץ עוץ...ריסננו אבנים צהובות לכניסה...עשינו להם מעין שביל עד פתח הדלת...ובמועדונית כל המקום היה עם משבצות צהובות שהובילו לכל תחנה...המקום היה מלא פרחים, עצים ו- 100 בלונים צהובים שמעין יצרנו כמו קשת...הילדים התלהבו, קיבלו מלא פרסים ונהנו מכל רגע ורגע.. אני מקווה בקרוב לעלות תמונות...

דוריק30

New member
כל הכבוד על ההשקעה

נשמע שהיה טוב ושווה את זה מחכה לתמונות דרך אגב- אהבתי את הרעיון ליום כזה ואני קצת אפתח אותו בהתאם לילדים ואכין משהו בסגנון, אז תודה ששיתפת

רונית361

New member
תודה רבה!

בוקר טוב דוריק.. אם תרצי עזרה בפיתוח הרעיון אני אשמח לעזור לך.. אני עכשיו רוצה עד סוף שנה להרים עוד 2 ערבים גדולים כאלו.. והאמת עוד שבועיים אנחנו עושים פעילות הורים ילדים ערב צה"ל.. חג פורים שמח!!!

רונית361

New member
נראה מהמם!!!!!

בוקר טוב, איזה תמונות יפות...נראה ממש הפקה ענקית מה שעשיתם..ממש יפה ומרשים!!! יישר כוח..בטח עבדתם על זה הרבה זמן..נראה מושקע ומדהים!!

למעלה