רעיון לשרשור..

BabyBeverly

New member
רעיון לשרשור..

עד כמה אתם מעריצים את אבריל? מה אתם אוספים? כמה אתה אוספים? מה יש לכם עליה? כמה אתם אוהבים אותה? ספרו! או קי, ההערצה לי: יש לי איזה 4 פוסטרים שלה על הקיר, יש לי את האלבום שלה, ויש לי עוד תקיה עם איזה 100 תמונות שלה במחשב. זהו.

sk8ergirl

New member
לדעתי...

לא חייבים להיות מכורים לבחורה, זה מוריד את הכבוד לאנשים כשהם הופכים למכורים. מספיק לדעת עליה דברים בסיסיים, חובה שיהיה תדיסק ולדעת לתקן אנשים כשהם טועים כשהם אומרים משהו עליה, לא צריך להגיע לרמה של אובססיביות...

BabyBeverly

New member
אני ממש לא אובססית ...

יש לי פוסטרים שלה כי הם עושים לי את הקירות יפים, מה לעשות? יש לי את הדיסק שלה כי אני חולה על השירים שלה! יש לי תמונות במחשב כי אני עוזרת לאדם (מנהל הפורום) בגלריה של הפורום שלו. וזהו..אני ממש לא אובססית, ואני יועשת עליה דברים בסיסיים ומתעדכנת בכל מיני חדשות עליה, זה הכל.

sk8ergirl

New member
הסבר על הניק שלי...

הכוונה רשמתי אותו ככה כי נרשמתי לתפוז במטרה אחת ויחידה: לפתוח פורום על אבריל. המטרה לא הושגה וחמור בין שנתיים קיבל את הניהול. חוץ מזה את יודעת שיש כמה אנשים שנוסעים על סקייט עוד לפני שאבריל פורסמה, הכינוי הוא בהשראת אבריל, לא יותר מזה...

DreamS_HunteR

New member
מתוקה שלי

לפני שאת יורדת על הגיל שלי, תסתכלי על הגיל שלך. את בת 13 ואני בן 15, זה דבר ראשון. דבר שני, שלחתי לך מסר, ואם את רוצה להיות ילדה בוגרת, תעני עליו במקום לקלל פה .

../images/Emo4.gif

לדעתי זה קצת דפוק (בלי להעליב
) לסגוד למישהו. כלומר, אני אוהבת ת´מוזיקה שלה, קניתי ת´אלבום. זהו, לא? לא חייבים להפוך לאובססיביים. But hey, that´s just me.

לאנה

New member
מממ...

יש לי את הדיסק שלה..., ו..., מממ..., או, כתבה עליה שהייתה בראש אחד..., ו..., מממ..., או, כן, יש לי את הדיסק שלה. אהמ.

ThE hOnEy GiRl

New member
אני לא חושבת שצריך לאסוף עליה

מלא חומר ולסגוד לה כדי להיות מעריץ אמיתי (למרות שאני לא כל כך יכולה לדבר כי במשך שנתיים וחצי הייתי מעריצה ענקית של ווסטלייף ואספתי כל דבר שהיה עליהם....). יש לי בבית כמה פוסטרים שלה, את הדיסק שלה, תמונות במחשב וכמה דברים בשולחן עבודה של המחשב שלי.

למעלה