רעיון לשרשור..

Shani5

New member
רעיון לשרשור..

מה דעתכם שכל אחד יכתוב פה מה הבגד הכי מזעזע של כל אחת מהדמויות. לדוגמא- מה הבגד הכי מגעיל של סמדר מה הבגד הכי מגעיל של רונה וכו´ וכו´ ~שני~

Pinki Girl

New member
בגדים

לא חסר מזעזעים אבל כרגע אני לא זוכתר כל כך מה שאני זוכרת זה החולצה הנוראה של אבנר הצבעונית הזאתי וד"א אפשר להוסיף גם אביזרים (לדוגמא התיק של מאיה בעעע)

bitbit17

New member
אממ..

לדעתי רוב הבגדים של רונה הם מזעזעים, אפילו סופי אמרה בעצמה שהיא לא אוהבת שמלבישים אותה ב"אופנת הטאליבן"... וחוץ מזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל סמדר מתלבשת באותו אופן כל הזמן: חליפות מחויטות בצבעים שחור אפור ואדום, עם ליפסטיק אדום! אני נורא אוהבת איך שמאיה מתלבשת, עם הגזרות הנמוכות והכל. וגם גידי לבוש ממש יפה! אגב: לא נראה לכם מוזר שלמרות שלמשפחת מאירי, למרות שאין להם כסף - הם אף פעם אבל אף פעם לא ילבשו אותו בגד פעמיים?

נועה84

New member
מאיה מתלבשת יפה?? ושאר תגובות

אממממ ..... לא... היא תמיד עם התיק הורוד המזעזע הזה שאלוהים יודע מה היא שמה שם, וגם מה זה הבגדים האלה? ככה התלבשתי בכיתה ח´ אני רצינית! לדעתי היא חייבת ללבוש בגדים יותר צמודים כי עם איך שהיא נראת עכשיו זה ממש לא מחמיא לה. רונה- "אופנת הטאליבן" זה התיאור הקולע.. באמת הגיע הזמן ל"מהפך" לא? לדעתי, יונתן (נתי רביץ המושלם) מתלבש הכי יפה בסדרה, במיוחד הגולף הלבן שלו וחולצות סגולות (גררררררר) גידי מתלבש לר רע על אף אופנת ה FOX - TNT שלו, תבינו אין לו ברירה הוא לא עשיר.. מה אתן רוצות CASTRO MAN? תתחשבו! גם סמדר מתלבשת לא רע. כלנית- אני מאוד אוהבת את הבגדים שלה, היא ממש כוסית לדעתי, וגם ספיר בסדר. וזהו.. חולה על הפיג´מה של אלכס
נגה

swirrrly

New member
כן, נכון כלנית באמת סופר כוסית

אבל הבגדים וה"אביזרים" (ע"ע צמידים זולים סגולים של ילדות בנות 6) שלה, לא משו.

לרונה לא חסר בגדים מוזרים...

כל השמלות על המכנסיים- איכס, ממש מוזר! וסמדר מתלבשת נחמד...אלגנטי ,רק שחור יותר מידי...אבל זה מתאים לאופי המזעזע לה...

לדעתי.....

כלנית מתלבשת הכי יפה בסדרה גם למאיה יש לבוש לא רע והתיק שלה נחמד אבל אפשר לגוון בתיקים לא הגיוני שלילדה כ"כ עשירה יהיה תיק אחד =) לגידי יש כמה בגדים פשוט מזעזעים אבל סך הכל בגדים בסדר אבנר הבגדים שלו משהו נורא רונה חרא של בגדים סמדר מתלבשת בסדר אבל יותר מדי שחור וזה מה שאני זוכרת

amirbilu

New member
אם עוד פעם אחת מישהו יכתוב "משו"

אני אשתגע,למה ללכלך את השפה העברית????מה רע במשהו,למה "משו" ?מציקים!!!!!!!!!

כלנית???? כוסיתת????? ../images/Emo168.gif

לא! פשוט לא! כלנית לא הולך עם כוסית! כלנית מכוערת-פצלוחה-עקומה-דומה לדבוי איכפת לי! - יש לה פרצוף מעוך! איכס! עלק כלנית כוסית..... תראו אותם.......... חחחחחחחחחחחח בדיחה טובה באמת

נוני 17

New member
כלנית בכלל לא כוסית הכי כוסית היא

ספיר, היא מתלבש כמו פרחה וצפונית.

kity

New member
איפור..

מה הקטע למאיה לא משנה מה היא תלבש תהיה לה צללית ירוקה.. איכס ולשלומית מי בוחר לה את האודם המזעזע הזה?? kity

yulia1

New member
טעם משונה????הצחקת אותי

תיטעי אותי אם אני טועה אבל ניראה לי כאילו את מקנא בכלנית כול פעם שאת כותבים הודעות טובות אליה ישר את מגיבה ככה..! אולי כלנית לא הכי פצצה אבל רק שתידעי שלרונה יש עוד הרבה עד אליה! ואם את חושבת שהיא פצצה אז את עם הטעם המוזר! יש לה גוף של גבר ארוך ללא שום צורה! ו גם שום דבר מיוחד בפנים! סתם גורילה ... ועכשיו דעתי... אומנם זה לא קשור לבגדים אבל אני חייבת לומר משהו אל הפוני המזעזע של אתי! שתסתיר אותו כבר!!! גועל נפש! סמדר כול הזמן ניראית אותו דבר ניראה כאילו היא חורשת על בגדים! יונתן מיתלבש טוב! ורדה דופקת שמלות מוזרת(שלא נדבר על אודם),גידי מיתלבש רגיל אבנר ניראה מידי פעם כמו קוקסינל ,כלנית מילבשת חמוד! רונה כשהיא לא לובשת את החצאית על המיכנסים היא ניסבלת אה... ו דווקא הצמידים של כלנית חמודים

למעלה