עוד משהו נחמד... r kelly- ignition (remix(
S Suctor New member 14/4/03 #22 עוד משהו שעלה לי לראש ONYX -Throw ya gunz ולרוב שירים חדשים וקיצ'ים שכיף לשמוע אותם לפחות באוטו כי הם עוברים מהר
עוד משהו שעלה לי לראש ONYX -Throw ya gunz ולרוב שירים חדשים וקיצ'ים שכיף לשמוע אותם לפחות באוטו כי הם עוברים מהר
O or001 New member 14/4/03 #23 כל ה"קשוחים" כעקרון יתאימו Onyx Busta Rhymes Sticky Fingaz DMX 2Pac במספר שירים....
S stas aka GhoSt New member 14/4/03 #25 שחכתם את השיר הכי מתאים לאוטו Snoop Doggy Dogg - Gin and Juice ויש גם Xzibit - Front 2 Back Kool G Rap-The Streets Juvenile - Set It Off
שחכתם את השיר הכי מתאים לאוטו Snoop Doggy Dogg - Gin and Juice ויש גם Xzibit - Front 2 Back Kool G Rap-The Streets Juvenile - Set It Off
M MCem New member 14/4/03 #26 ואם כבר אז דיסקים שלא יוצאים מהאוטו Dre dre- Chronic 2001 Xzibit- Man Vs Machine אין לי מושג למה אבל זה דיסקים שממש כיף לשמוע באוטו...
ואם כבר אז דיסקים שלא יוצאים מהאוטו Dre dre- Chronic 2001 Xzibit- Man Vs Machine אין לי מושג למה אבל זה דיסקים שממש כיף לשמוע באוטו...
6 69Naty69 New member 14/4/03 #27 ../images/Emo185.gifמה יכושון?! יקוטף כותנה בשדות אחד!!! אתה לא מתבייש לא לרשום את השיר שלי?!?! DMX- PARTY UP IN HERE!! ש-ו-ל-ט!!! והשוקו זה הדבר הכי קרוב לשחור שמצאתי פה..
../images/Emo185.gifמה יכושון?! יקוטף כותנה בשדות אחד!!! אתה לא מתבייש לא לרשום את השיר שלי?!?! DMX- PARTY UP IN HERE!! ש-ו-ל-ט!!! והשוקו זה הדבר הכי קרוב לשחור שמצאתי פה..
V Vayol New member 14/4/03 #28 Eminem - Till I Collapse מתאים חבל"ז לאוטו שומעים את הבסים סוף הדרך....
M MCem New member 14/4/03 #30 צודק... בעיקרון רוב הEMINEM SHOW מתאים לאוטו... וגם royce da 5'9 ft. eminem- rock city Dr. Dre & Eminem - Bad Guys Always Die Biggie Small feat. Eminem - Dead Wrong Jay-Z ft Eminem - Renegade jay z- 8 Miles and Runnin eminem-lose yourself
צודק... בעיקרון רוב הEMINEM SHOW מתאים לאוטו... וגם royce da 5'9 ft. eminem- rock city Dr. Dre & Eminem - Bad Guys Always Die Biggie Small feat. Eminem - Dead Wrong Jay-Z ft Eminem - Renegade jay z- 8 Miles and Runnin eminem-lose yourself
N NO-BLESS New member 14/4/03 #31 מה שאני שומע באוטו בימי שישי בד"כ זה "מוזיקה שחורה היום" עם מומי לוי...
S Suctor New member 16/4/03 #32 Cypress Hill - Lowrider ואפשר לעשות פה עוד רשימה של מליון שירים ואומנים שאתם בכלל לא מזכירים