רעיון לשירשור

deadpleasures

New member
רעיון לשירשור

שכל אחד יכתוב איזה פרט טריוויה על באפי או אנג'ל. אבל לא דברים פשוטים כמו מה השם האמצעי של באפי או מי יצר את מי בשושלת העפרדים בסידרה. אני מדברת על דברים קשים יותר לפיענוח. כמו איך קראו לאחיות של דרוסילה, דברים כאלו. פרט טריוויה שאני לא ידעתי היה שם המשפחה של פיית' מסתבר ששמה המלא הוא Faith Lehane תורכם....

NimaZ

New member
סתם כדי להתחיל../images/Emo108.gif

לא מסובך מדי.. אבל שיהיה: מה השם המלא של זאנדר?

Kryptonite

New member
את התפקיד של../images/Emo168.gif

הרובוטית אפריל, ב5x15 (נוצרתי כדי לאהוב אותך, אאל"ט) הייתה אמורה לגלם לא אחרת מאשר בריטני ספירס.
, בסופו של דבר זה לא יוצא לפועל כי זה הצילומים התנגשו עם לוח הזמנים של סיבוב ההופעות של בריטני. חוץ מזה, שרה מישל גלר ובריטני ספירס חברות טובות.

g a g a

New member
יכול להיות שהשורה האחרונה

נכתבה בציניות, יכול להיות שברצינות, אין לי מושג אם הן חברות טבות. אני רק יודעת שמצאתי קטע של ש.מ.ג. מחקה את בריטני [אם אני לא טועה זה היה בטרדיי נייט לייב] וזה היה די אכזרי, או שאני פשוט לפלפית מדיי
אז... הן באמת חברות?

smgfan

New member
שרה ובריטני לא חברות טובות

כן, הן מכירות ואפשר להגיד שיש להן איזושהי ידידות - אבל לא משהו שצריך להגזים. הן אפילו לא חברות.

Kryptonite

New member
גם לי לא ניראה../images/Emo168.gif

שהן החברות הכי טובות שיש בעולם, אבל יש בינהן קשר טוב. כותבים על זה הרבה פעמים

charmer

New member
סתם משהו קטן..

מסתבר שבהתחלה ג'וס לא רצה את אמבר לתפקיד טרה, הוא רצה מישהי יותר כמו אליסון - יותר קטנה, פחות נשית.. אבל אמבר "החליטה בשבילו" אחרי האודישן שלה כי היא נבחנה כל כך טוב. הוא רצה מישהי קטנה בשביל שהיא תראה את השברירות הדרושה לתפקיד, אבל מרטי נוקסון שכנעה אותו שאמבר יכולה לעשות את זה בקלות. אז היא בעצם אחראית לזה שאמבר נבחרה. (אבל ג'וס אוהב להגיד לאמבר שזה בזכותו, אז אל תגידו לה!) *תודה לקומנטרי של האש*

andrew161

New member
עוד

השחקנית שמשחקת את השד/הדייט של זאנדר בפרק first date היא לא אחרת מאשר אשנטי..זמרת מאוד מפורסמת בארה"ב (סליחה ששחכתי את שם הדמות...צריך להלקות בי)

למעלה