רעיון לשירשור....

y o b b o

New member
רעיון לשירשור....

חשבתי כדי שנכיר אחד את השני טוב יותר(מי שלא רוצה לא צריך) אז כל אחד יכתוב את השם האמיתי שלו וישים תמונה שלו(ובמקרה שגם מהתמונה וגם מהשם המין אינו מובן תכתובו גם אותו[ככה זה בתמונה שאני שם ובשם שלי]). נכון שיש פה כאלה שיש להם תמונות בגלריה אבל בכל זאת יש מלא חדשים (אני אחד מהם) שלא מכירים את כולם אז בכל זאת גם הותיקים תשתתפו
אז אני אתחיל... שם:נוף מין:זכר גר:ליד ב"ש(לא חייבים לכתוב) בבקשה שתפו פעולה שיהיה פה מעניין
וד"א התמונה שאני שם היא מלפני כמעט שנה כשהיה לי שיער ארוך(עכשיו קצר) אז אני אשים חדשה יותר מאוחר.

y o b b o

New member
מיתר...

זה טיפה צפונית לב"ש ליד הקו הירוק. בכל מקרה לא כתבת שם וגיל ואני שכחתי גם לכתוב גיל אז גיל:16וחצי. והתמונה צולמה באולפן בבית שלך או אלפן שאתה עובד בו או משהו כזה?

אני יודע איפה זה מיתר .....

לא זה צולם באולפן של חבר(שרק הכחול) אוטוטו ניבנה אצלי משהו דומה..... אגב למדת באשל הנשיא ? הפרצוף שלך ניראה לי מוכר רצח משם....

נב

איזה יופי של שמש זה יום לפיקניק מי רוצה לבוא איתי?(השאלה מיועדת בלשון נקבה בלבד)

Z R u b A V e L

New member
נופלה הוא

מהפנט מורשה מה אתה חושב על AREA 51 לאקסבוקס? תאכלס אני לא מאמין ששילמתי על זה 40 דולר אחי איזה אהבל יצאתי ובקשר לשירשור אני מעיין בן 25 ארה"ב אין תמונה שהבנות פה לא יתעלפו בטעות.

Nofale

New member
חחחחחחחחחחח דפוקקקקק

יש אותו גם למחשב ושמעתי שזה די קקה כאילו חמוד הבנתי אבל לא משהו כזה רציני.. קיצר פעם הבאה שאתה קונה משהו תדבר איתי ... השגת כבר האלף לייף 2 ? (מוציאים את זה גם לאקס בוקס..)

Z R u b A V e L

New member
הקניה הבאה שלי זה ספלינטר סל 2

חולה על הסגנון של המשחק הזה היו פעמים שכמעט הבאתי מכות לטלוויזיה בגלל המשחק הזה אני זוכר שלב אחד שהייתי צריך לעבור מנקודה אחת לנקודה שניה כשפרוז'קטורים גדולים כאלה נמצאים על מגדלים והם מאירים על המשטח בשביל לחפש אותך ואני כולי רץ מנקודה חשוכה לנקודה חשוכה בלי שום טיפת אור עלי וכל פעם איזה מישהו היה צולף ומשפריץ לי את המוח החוצה לקח לי שבוע לגלות שאיזה מניאק יושב עם מכשיר לראיית לילה על נשק צלפים ומחפש אותי ומה שאני בעצם צריך לעשות זה ללכת על האור עצמו כדי שהוא לא יוכל לראות אותי קיצור אחי זה הסגנון שאני אוהב ובקשר למשחק הזה שכתבת לי עליו עכשיו תאכלס שכחתי ממנו לגמרי נבדוק אותו...

Nofale

New member
אה הה...

האלף לייף 2 משחק בין החזקים אחי באמת יוו אני כל כך מחכה לחבילת הרחבה של זה סרבקק.. עם מישו מביא לי אקוונט להאלף לייף 2 אני חייב לו תחיים..פשוט היה לי אקוונט וגנבו לי אותו בגלל טיפשות של חבר שלי שהיה לו תאקוונט.. מתכננים לזה מודים אדירים שכבר מפותחים למעלה מ7 חודש ואני מת לאקוונט אוריגינללל...

y o b b o

New member
לא למדתי באשל....

אני לומד בתיכון בעומר... אני רוצה לעבור לאשל אבל אמא שלי עושה לי בעיות...
בכל מקרה מאיפה אתה שאתה יודע איפה זה מיתר? וד"א אנשים אם אתם כבר מתחילים לדבר פה על אקס בןקס וזה אז על הדרך תכתבו פרטים שלכם ושימו תמונה...

D Rise

New member
ככה לא בונים אולפן !

קודם כל הספוגים האלה נראים כמו צעצוע ולא אקוסטיקה... המוניטורים צמודים לקיר !! ובכללל יושבים 20 סמ' מהפינה של החדר... ועוד יש לו מוניטורים 8אינג (איוונט? איכס) אז בכללל... ככה לא בונים אולפן... תעביר את זה לחבר שלך...

חמודי דודי תקשיב נשמה

אתה צודק בקטע של המרחקים מהקיר וההחזרות של הסאונד אבל שתבין לא הכל מתמטי כמו שאתה חושב. חמוד אני יכול לשים גם רמקולים בעליית גג ליד הקן של היונים ולהוציא סאונד של מלך אז תפסיק להיות מושפע ולשחק לי אותה מהנדס סאונד של 50סנט במקום זה תציע הצעות ואל תזיין את (המוח איוונט זה מגעיל או שספוגים לא מקצועיים) ראבאק מי אתה בכלל ?? אני אם זה לא אייזן או דובדב לא מתייחס בכלל חחחח סתם נשמה צוחקים אני בסבבה חחח נו תציע מה לשפר אני אשמח לשמוע

siv honey

New member
אעעעעע

סיון אזור המרכז... מישהו פה אמר שאני נראית כמו ספרנית.. הממ יאללה בוקר טוב .

TRANCE ADDICT

New member
טוב אז ככה קוראים לי ארז...

בן 25 כרגע אני בחו''ל (לוס אנג'לס) אחרי הוורלד טור ושחרור האלבום אני מתכוון לחזור...יהיה טוב

y o b b o

New member
מגניב אחי אני מחכה לאלבום..

בכל מקרה שים גם תמונה
וכל מי שכתב פה ובכלל לא כתב פרטים על עצמו ולא שם תמונה(מולאן, די רייז, נופל'ה וכל השאר) אז שימו.

למעלה