רעיון לשירשור חדש

UnprodigalSon

New member
רעיון לשירשור חדש

אז ככה: פעם, עוד כשהיינו ילדים ולא ידענו אנגלית מי-יודע-כמה, הבנו ושרנו את המלים של אלאניס לא כמו שהן באמת, אלא איך ששמענו אותן. לדוגמא: במקום : "It's not fair to deny me of the cross I'd bear that you gave to me". אפשר להבין : "It's not fair to deny me of the cross-eyed bear that you gave to me". בכל מקרה, יש לכם אולי איזה משפט ששמעתם משהו אחד וזה משהו אחר לגמרי? לי יש לפחות שניים... אז אם בא לכם, תמשיכו את השרשור

אווו יש המון ...

מה שאני הכי אוהבת לעשות זה אחריי ששמעתי דיסק של אלאניס כבר ממש הרבה זמן ואני מכירה כל מילה ומילה ... ואז לקרוא את הלייריקס שוב ולגלות דברים שלא הבנתי בהתחלה ... למשל: "would you forgive me love if i dance in your shower" ומה שאני חשבתי: "would you forgive me love if i didn't see your shower" שזה בכלל תחבירית לא הגיוני ... ועוד אחד: "you treat me like im a princes and im not use too liking it" מה שאני חשבתי: "you treat me like im a princes and im not your stoch like Enat" (stoch= כאילו סטוץ, שזה בכלל לא הגיוני כי אין מילה כזאת באנגלית .. אבל ... הייתי קטנה, ואתם חייבים להודות שזה דומה. וEnat זה שם, אינט). בכל מקרה, נורא אהבתי את הרעיון, וגם יש לי המווון כאלו ואני אוהבת להיזכר בהם .. .אז ... יפה :)

אוי האנגלית שלי זוועתית

princes= princess liking it= liking that זה מה שקורה כשכותבים בשלוש וחצי בלילה ...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo3.gifבHOF

you treat me like i'm a princess i'm not used to liking that אני חשבתי שזה
you treat me like i'm a princess i'm not used to lying in bad.
נו זה נשמע דומה!
והיא כאילו מפונקת אז הוא מביא לה אוכל למיטה או משו..o0 וכן זה היה השנה עד שפתחתי את החוברת של הליריקס.
נמנ.[ככה זה מעריצים חדשים..XD]

UnprodigalSon

New member
הנה השניים שלי:

1. די חדש האמת, ככה שאי אפשר להסביר את זה בחוסר ידע בשפה. סתם שמיעה דפוקה שלי. מתוך Unprodigal Daughter: במקום : "to imagine myself bolting" אני שמעתי: "To imagine myself balding"... משעשע... אלאניס מדמיינת את עצמה מקריחה... 2. די ישן, והייתי בטוח שאלו המלים עד שפעם אחת פתחתי את החוברת מילים (כמה פשוט, הא? מעניין למה לא חשבתי על זה קודם...) מתוך Not the Doctor: במקום: "Too much to ask for and I am not the doctor" שמעתי : "Too much to ask for and it's enough that I turn her on" ומשום מה חשבתי שזה בסדר... למרות הרמיזה הלסבית-משהו.

השיר שהכי תיסבך אותי

thank u - היה לי ממש קשה להתרגל לבית הראשון שלו כי היא אומרת שם מילים בג'יבריש... (שאפילו במילון אוקספורד לא מצאתי את הפירוש): מה שאלאניס שרה: how 'bout them transparent dangling carrots how 'bout that ever elusive kudo מה שאני שרתי: how 'bout then transperant dambeling parrots how 'bout that ever illusing shoudo אלוהים יודע מה חשבתי כששרתי שטויות, עד שבדקתי טוב טוב את המילים....

AliceW

New member
גם לי

היו קצת בעיות עם Thank U
How bout stopping eating when i'm full up. ואני הצלחתי לחשוב שזה משפט צנזורה.. how bout stopping eating when i'm full of..(ואז היא אומרת shit אבל צינזרה זאת בתחכום)

עזבי thank u, בתחילת הדרך...

שנת 95 ליתר דיוק, כשרק גיליתי את אלאניס, הייתי קורא לה אלאניס, (בניקוד של צרא מתחת לא' ול ל', אם מישהו זוכר מה זה צרא משיעורי לשון), עד שידידה שלי שמעה אותי קורא לה ככה ונקרעה עליי מצחוק והסבירה לי שמבטאים אלאניס עם קמץ ופתח...

Jagged chaos

New member
קראתי שלמישהו היתה טעות ב-אנאיויטד

Like any uncharted territory I must seem greatly.... Like any uncharted terry TORI AMOS seem ....

למעלה