רעיון לפתרון המצב

אני לעומת זאת לא מוצא שום סתירה...

כבר שבוע שאני קורא פה הודעות ולא מבין על מה המהומה. באו המנהלים והודיעו שהפורום יחזור לקבל צורה של פורום והודעות כמו - היי איך קוראים לך, הייי באיזה חווה את רוכב/ת, היי מי דרס את אמא של המדריכה שלך עם תלת אופן יעלמו מהפורום, מהסיבה הפשוטה שהפורום נפתח (ע"י המנהלים ולא ע"י המשתתפים) כפורום סוסים ולא בתור חדר צ´אט או פורום אוף טופיק. אוהבים לצלם, אחלה, בשביל זה יש פורומים לבעלי מצלמות דיגיטליות ששם אפילו יתקנו ויסבירו איך לצלם. אוהבים להציף סתם בלי סיבה, גם לכאלה נושאים יש פורומים מתאימים. פורום הסוסים הוקם למען מטרה אחת ברורה ולא כדי להפיג את השיעמום לכל מיני כאלה שבין היתר רכבו אתמול, למדריכה שלהם קוראים שמשון ובדיוק עכשיו הם משועממים וחייבים להציף עם שרשור חסר משמעות. התגובות לאותה הודעה מתחלקות לשתיים, אותם אלה שמסכימים ומברכים על השינוי שהחליטו המנהלים לבצע. והשאר שממש כועסים בגלל ש"גנבו" להם את ה"זכות" להציף עם הודעות שהצליחו להבריח מהפורום את מיטב הכותבים. איך אמרה אחת מהן - עכשיו גם המדריכה שלי תוכל לכתוב פה זה כבר לא יהיה פורום לילדים (ואני באותו הרגע שאלתי את עצמי, מה למדריכת רכיבה ולפורום סוסים ???!!!). צר לי לאכזב את כל אותם משתתפים זועמים, אבל גם בהוואי, ששם הדאגה היחידה היא באיזה צבע יהיה בגד הים שאלבש היום יש חוקים ויש משטרה. המדיניות הליברלית שהנהיג אבו דני גרמה לחלק משמשתתפים לחשוב שמותר לעשות הכל, גם אם הפורום הוקם למטרה הפוכה לגמרי. כבר שבוע שאני מנסה להבין על מה הויכוח, אחרי הכל גם אלה שמסכימים וגם אותם זועמים אומרים דבר אחד פשוט-השינוי יגרום לכך שהפורום יחזור להיות פורום סוסים. לא סתירה ולא נעליים. במקרה הגרוע הפורום ישתפר ויעלה בכמה רמות מעלה, במקרה הטוב הפורום יחזור לימי הזוהר.

מצד אחד, אתה צודק

מצד שני..אתה טועה לגמרי! בהוואי יש צונמים! זו הדאגה העיקרית של האנשים!! מה פתאום אין דאגות?

חמוטל....

מה רע לנסות? את היית יכולה לבוא... אני הייתי רק 10 דקות והיה די נחמד, זה יכול לגבש קצת! בואי ותהני!

M ar y K at e

New member
אני התייחסתי! ../images/Emo15.gif

ומה הכתובת באינטרטנט של ההתאחדות הישראלית לרכיבה

למעלה