רעיון לפתרון המצב

taz512

New member
רעיון לפתרון המצב

כפי שאני רואה עוד לא עיקלתם את המצב. וממחר אני אישית מתחיל לכפות את החוקים החדשים. תכתבו מסודר בבקשה ובנושא. אבל אני רואה שמאוד חשוב הקהילתיות, אז אפשר לפתור את זה בקלות. מעכשיו בצ´אט החדש של תפוז, חדר סוסים, בשעה 21:00 ניפגש כל מי שמחובר. גם אני אשתדל לקפוץ לשם כמה שאני יכול. אז תזכרו צ´אט החדש של תפוז חדר סוסים, נכון שזה פשוט, וככה נשאיר את הצ´אט במקומו המתאים בצ´אט. טאז, השד והפתרון

זין!

אתה באמת חושב שמפגש בצ´אט שגם ככה לא כולם יוכלו להגיע יפתור את הבעיה?! באמת ניצן חשבתי שאתה קצת יותר חכם.....

taz512

New member
אבל אולי רק אולי

ככה אתם תוכלו להוציא את כל השיחות האישיות האלה מהמערכת שלכם. אני הצאתי, לא מתאים לכם על תגיעו. כי ממחר דברים פה יתחילו להימחק. טאז, השד שמודיע

גם לי יש משהו להודיע לך!

שאם תמשיך ככה תישארו אתה ואבו דני והדוקטור שלכם שלושתיכם לבד בפורום! תדברו אחד עם השני עם תרצו אבל אנשים אחרים לא יהיו פה!

גאד, אתם בשביל לדבר על ~סוסים~!

[אם שכחתם, במקרה...] דאמט, לשיחות אישיות יש מסרים, ICQ, צ´אט וכו´... למה על גבי הפורום?! למה לא לשרשר??? לכל פורום יש את החוקים שלו, וזכותם של המנהלים [שכן, במידה מסויימת זה הפורום "שלהם" כי הם משקיעים בו הרבה זמן ומחשבה, תחשבו על זה קצת ותלמדו להעריך] להחליט על התקנון שהם מעוניינים שיפעל בפורום, במיוחד אם הפורום לא מתנהל לדעתם כמו שהוא צריך להתנהל. רוצים תמונות? אז פותחים שרשור תמונות ~אחד~ בעמוד, משרשרים אליו. באופן כללי ~משרשרים~! אתם יודעים כמה זה מעצבן בשביל המנהל להתחיל לשרשר את כל השטויות שלכם??? גם ההודעות הצ´אטיות שלא קשורות לפורום לא במקום, הפורום לא נועד לזה!!! מקסימום שרשור OFF אחד בעמוד, זה מספיק לגמרי. דאמט, תפסיקו להיות כאלה כפויי טובה, תעריכו את המנהלים שלכם שאוהבים את נושא הפורום כמוכם ומשקיעים בפורום הזה. זהו. נ.ב- אמנם אני לא כותבת קבועה בפורום, אבל הנושא הזה חשוב לי וחבל לי לראות את הפורום הזה הולך, זה פשוט לטובת כולם פה.

מיטללל

New member
../images/Emo46.gif

נכנסתי לפורם לפני שבועים לראשונה והיום אני גאה להגיד שאני עוזבת אותו. למה? בגלל מה שקורה פה. מהיום שמנהלי הפורם החליטו שצריך לכתוב בפורם על סוסים על סוסים {איך הם הגיעו לזה?!} רק התנגדתם להם. לא ניסיתם לראות את ההיגיון מאחורי זה. לא חשבתם על העובדה שמנהלי הפורם משקיעים זמן רב בפורם הזה. ואתן יודעות, בשורה התחתונה אף אחד לטווח הארוך לא היה מונע ממכם לשים תמונות או לספר את חוויות הרכיבה שלכן. אבל במקום לנסות להתעלות על עצמכם הורדתם את הפורם הזה שוב 3 רמות מטה. תינוקיות זה עניין של אופי. לא של גיל. יותר מזה אני לא אוסיף.

טאז אתה יודע מה....?

אני אנסה לקבל את הפורום הזה בתור פורום לשאלות, תשובות וידע על סוסים. אני אמצא לי מקומות אחרים לשים את התמונות ולספר חוויות
אני רק מקווה שתשאר אווירה נעימה, כי אחרת מה זה שווה? אנשים! תנסו להבין כי אנחנו כבר אוכלים חרא של ריבים במשך שבוע! נמצע לנו דרך אחרת לדבר/לקשקש, תמיד יש את האיסיקיו
נכבד את הבקשה של אבו דני וטאז וכל האנשים האחרים שרוצים פורום על סוסים נטו, בואו נתן לזה צאנס ולא נריב כי ראינו שהמנהלים לא מושפעים מזה... נעשה מאמץ קטן כי הפורום הוא אך ורק בשבילנו!

taz512

New member
כל הכבוד על הבגרות

ובהמשך לגילוי הבגרות הנוכחי, שאני באמת מעריך, מחר אני מוחק את כל הריבים ונפתח דף חדש ומסודר. אז תוציאו את העצבים כבר עכשיו. תודה לך טאורה החזרת לי את האמון בשפיות בני האדם. טאז, השד המטורף

ההודעה הזאת לא אומרת שאני חוזרת

טאז- שמע, אני חושבת שאתה אחלה בנדאם..לא קשור לעובדה שאתה חתיך..באמת שלא! אני תומכת בדעתך ובדעתו של אבו-דני בקשר לסדר ולחוקים החדשים! תומכת מאה אחוז! אני רוצה שהחוקים שהצבתם יתקיימו...אבל בינתיים- זה נשאר בגדר החזון שלך ושל אבו-דני! בשביל שזה יתקיים...צריך לפעול! ואין לכם זמן לזה! תשתמש טיפה בהגיון- אתה ואבו דני עסוקים נורא בזמן האחרון..ואני לא מאשימה אתכם בכלל! אנשים מבוגרים עובדים לפרנסתם..זה לגמרי מובן! אבל אי אפשר ככה..
למען הפורום, אני חושבת שצריך להדיח מנהל אחד ולהוסיף אחד חדש- שיש לו זמן לבוא לפורום יותר מפעם ביום או ביומיים! אתה ואבו דני צריכים להחליט מי ישאר מבין שניכם ולהוסיף מנהל או מנהלת שיכולים להיות פה יותר זמן ולהשליט סדר שוב בפורום! להחזיר אותו להיות יותר נורמלי!! בינתיים הפורום מתפרק לאט..
ו.....אנשים! אני חולה עליכם! חבל לי! אז טאז.. או שתתחיל להיות יותר בפורום ולעבוד עליו יותר...או שתעשה מה שאני מציע לך לעשות- להשיג עזרה! קצת היגיון מצידך מאוד יעזור כרגע!
באהבה טל

טל את יודעת שלא עזבת...

אין מה לעשות הפורום זה התמכרות....
וה"חזון" של טאז ואבו דני יכול לצאת מגדר חזון אם אנחנו נוציא אותו מגדר חזון. אנחנו באמת יכולים להכניס כמנהג את הפגישות של 9 בצאט... אני אוכל להיות רק 10 דקות היום... או עד שהחברות שלייקלטו שאני לא אצלם בבית ויתחילו עם טלפונים

taz512

New member
טל

אני נכנס לפורום פעם או פעמיים ביום ובדרך כלל גם יותר. לפעמים קורה שאני לא כאן אבל אז אבו דני כאן. תני לנו שבועיים שלושה של חסד, ותראי לאן הפורום הולך. עם אחרי זה תחליטי שעדיין לא מתאים לך אז תעזבי את הפורום. איך זה בשביל הגיון? טאז, השד וההגיון

אושר מ

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף הודעה לעניין. ועוד משהו

אני חושבת שאם תנסו, אז כן יהיה פה מקום גם לתמונות ולחוויות. הרי לכולם יש חוויות וכולם אוהבים את זה... אף אחד לא היה רוכב על סוסים מלבד החוויות... תנו לזה שבועיים שלושה, הפורום יכנס למסלול, ואז תוכלו לעשות שרשור חוויות וכאלה דברים. לפחות תנסו. מה כבר יש לכם להפסיד?

טל....-

מה?! אני פשוט לא מאמינה!!!!! זה לא יכול להיות!!!! טל.... לא בסדר.... באמת שלא!!!! את לא יכולה!!!! את קולטת מה ילך פה?!?!?!?! את מבינה מה יקרה אחרי שטאז ואבו דני יישמו את החוקים? אני לא מאמינה... טוב לפחות עכשיו המדריכה שלי תסכים לבוא...חחחחח היא אמרה שזה פורום של ילדים.... (כניראה זאת דעה משוטפת הא? הייתי אומרת לכם כמה שהיא ***** [משהו רע] אבל אתם לא כאלה.... אז מילא!) ! טוב טל וטאז ואבו דני והדוקטור (פחחח) אתם יכולים להנות לכם ולספר אחד לשני על איך בדיוק מיסתובבים המעיים של הסוס או לעשות שירשור "מה הן הסיבות הידועות לאדם לגרימת הקוליק" (זה נישמע כיף!)!

אבו-דני

New member
יש בעיה קטנה עם הסתירה התמוהה

--- מצד אחד ישנה פניה של אנשים צעירים בני עשרה שמבקשים יחס כאל בוגרים מאידך יש להם הודעות שמתאימות לאנשים קצת יותר צעירים אבל עם חיתולים הוא שאמרתי היחס שמקבלים נבנה על ידי התנהגות/כיתוב של הפרטים

למעלה