רעיון לפרוייקט חדש

sandbird4

New member
רעיון לפרוייקט חדש

אומנם דורון לא יהיה מרוצה
אבל בכל זאת: החלפות! יש לכם סידי/תקליט שאתם לא שומעים אותו והוא כבר לא עושה לכם את זה? למה לא להחליף אותו בסידי/תקליט שאתם מחפשים ויש אותו לאחרים? מה דעתכם?

turrican

New member
רעיון חביב..

אבל אנלא בטוח כמה מכאן יש עדיין בכלל פטיפון.. סידי תמורת סידי יכול להיות בהחלט משהו מרענן. למרות שאני לא שומע המון זמן חלק ניכר מהדיסקים שלי עדיין יש לי רגש אליהם

sandbird4

New member
רוב האנשים יש להם סידים ואין להם

רגש מיוחד לסידים שלהם ולכן הם יהיו מוכנים להחליף תמורת משהו שאין להם. במקביל המיעוט של האספנים הכבדים גם יהיו מוכנים להחליף את מה שיש להם פעמים במשהו שהם מחפשים.

sandbird4

New member
ולא לשכוח את חוק SANDBIRD המפורסם

למרות שלי אישית יש אלפי תקליטים ודיסקים (ואפילו קסטות), עדיין אפילו אם אני אבקר מישהו שיש לו רק 3 סידים, עדיין יהיו לו משהו שאין לי
לכן תמיד יהיה מה להחליף.

sandbird4

New member
מה יש לך להחליף? האם יש לך פטיפון?

או רק סידים? אני כרגע בעבודה והסידי היחיד שאני זוכר שיש לי פעמים זה אירזר מחדשים את ABBA - חדש בטול באריזה! אף פעם לא נפתח. אני צריך להכין רשימה :) אגב, יש לי לפחות סינגל אחד של MT פעמים... (You Can Win If You Want).

sandbird4

New member
עוד יותר טוב :)

אגב את מעוניינת במקסי סינגל של MODERN TALKING - YOU CAN WIN IF YOU WANT? יש לי אותו פעמיים משום מה

sandbird4

New member
אגב רק סידים מקוריים

(לא רוצה להסתבך עם המאפיה של חברות המוסיקה)

sandbird4

New member
אני מודה באשמה אבל

הרעיון שלי יותר מעשי מהרעיון שלהם. הם מדברים על לתת מתנה ואני כתבתי על החלפות.

גריני למה ליהיות קטנונים ? אז מה כל

רעיון כזה או אחר לטובת החברים בפורום הוא מבורך ,וצריך לעודד אותו

greenzg

New member
שלא תבינו לא נכון, כל יוזמה (גם לא

מקורית) מבורכת ! רציתי לשים את המקור שהרבה יותר מצליח כדי שאולי תקחו אלבומים משם (ממני לא תבוא הישועה...)

למעלה