אז הנה
מכיוון שזה קצת הרבה לכתוב אני אכתוב את השיקוף מצב והמטרות וגם קצת מתודות שיקוף מצב:עקב החורף הקרב שכבר נעלמים האפשרויות לצאת לשחק בחוץ (כדורגל וכ´) החניכים מתאכזבים מהחורף ומפתחים מעין שנאה אליו ולכן יש צורף להציג לחניך את היתרונות שבחורף מטרות: 1. קירוב החניך אל החורף 2. הצגת היתרונות שבחורף 3. שינוי מצב רוחו של החניך מהלך הפעלה או קיי מכיוון שאבידתי את הפעולה המקורית בגלל חוסר סדר בקלסר הדרכה שלי אז אני אכתוב לך בערך מה היה הכנתי להם פונדו ונתתי להם מרשמלו ואמרתי להם לטבול בפונדו ולהגיד משהו טוב על החורף לפני שהם אוכלים שיחקתי איתם קווא קווא דל העומר (איך שזה לא יהיה) ומי שיצא היה צריך לרוץ בגשם בתור עונש לקחתי חוט צמר (כמו במשחק שתתן לל.. ואז יוצרים מעין ´קשר ענק) והצגתי להם שאלות כמו : עם מי היית שותה שוקו חם בבית שלך ביום גשום? עם מי הייתה מתחלק בשמיכה ביום גשום? למי הייתה נותן את השוקו שלך ביום קר? עם מי הייתה שותה שוקו חם בהפסקה של בית ספר? וכדומה (עדיך שלכל חניך תהיה הזמנות לענות על אחת השאלות) והם כאילו מעבירים את הצמר לפי התשובה שלהם לשאלה והנה מתודה מצחיקה- אמרתי להם לאסוף מי גשם תוך כדי ריצה לתוך כוסות פלסטיק ולשתות את זה אבל בפעולה עצמה לא היה גשם אבל ירד לפני ולכן אמרתי להם לאסוף מי שלוליות (אבל הם לא שתו אותם והם זרקו את זה על המשצי"ת זה היה כזה מצחיק חבל"ז טוב בעיקרון נתתי לך את עיקר הפעולה תנסי לפתח אותה עוד קצת אם את רוצה את יכולה להראות להם איך את מכינה פונדו כי שלי מתלהבים כל פעם מחדש מקווה שעזרתי או יש משהו לא מובן תשאלי!!!