רעיון לפעולה

eviv

New member
רעיון לפעולה

יושב ראש המפד"ל כתב כך: "... "כפי שעניתי למעלה לשואל אחר אני בעד גיוס בהסכמה. איני מוצא פסול בקול החרדי. אינני אנטי חרדי או אנטי דתי. אני חושב שלאוכלוסיה החרדית יש תרומה חשובה למדינה בתחום הכי קריטי לקיומינו הלא הוא התחום הדמוגרפי. מי שמביא 10 ילדים לעולם תורם למדינה יותר מחייל בסיירת מטכ"ל". ..." חשבתי על רעיון שלהתחפש לנשים דוסיות בהיריון ולגברים דוסים לומדי תורה מה דעתכם? יכול להיות מגניב זה בסדר אני רגיל לביקורת שלילית בפורום אבל בסוף הפעולות שלי מצליחות...

ברמה הרעיונית....

נחמד, אבל למה נראה לך שמישהו בכלל שם לב להצהרה הנ"ל של קליינר?

eviv

New member
אז זהו זה בידיוק הרעיון

קודם כל באמת טעיתי שאמרתי שהוא מהמפדל הוא חבר כנסת מחרות זה באמת בעיה איתי כי אני ממש לא זוכר שמות אפילו לקח לי שנה לזכור שמות של אנשים מהסניף שלי הרעיון עצמו הואלהראות לאנשים מה קליינר אמר כי לא בטוח שמצביעי חרות ישמחו כל כך אם ידעו מה חושב קליינר שהוא שמח הרבה יותר על "מכונות ילדים" מאשר חיילנו שבחזית בנוסף זה יראה את מרצ בתור אחת שמתנגדת לחוק טל זו גם פעילות ניגוח של מפלגות אחרות שמתיימרות לשיוויון וגם מראה את מעמדה של מרצ בדבר זה

לצורך ההגינות

מי שכתב את זה בתשובה לשאלתי הוא ח"כ מיכאל קליינר ולא יו"ר מפד"ל.

eviv

New member
מסכים איתך ואני מצטער על הטעות

כמו שהרבה מכירים אותי אני לא כל כך טוב בשמות לוקח לי הרבה זמן לקלוט שם כמו שאני עדיין לא זוכר את שמה האמיתי של ימימה וכמו שלא זכרתי שמות מהסניף שלי לכל אחד יש ת´בעיות שמיחדות אותו... לקחתי לצומת ליבי ובדקתי וקליינר הוא מסיעת חרות תודה על ההערה הבונה

הפעולה שאתה מציע

תגרום לחיזוק התדמית של מרצ כשונאת דת ודתיים. אין סיבה לתקוף את הציבור החרדי. אלה אנשים, בדרך כלל במצוקה (הציבור הכי עני אחרי הציבור הערבי), שבסך הכל רוצים לחיות את חייהם על פי אמונותיהם. בתחום הכפייה הדתית עדיף לתקוף את הממסד שמאפשר אפלייה.

eviv

New member
אתה צודק

אני לא הבהרתי את זה אני לא אומר לתקוף את החרידים אני אומר לתקוף את ההחלטה אתה צריך להבין שההחלטה הזאת מפלה בין אדם לאדם אם אני יקום מחר בבוקר ואפרש באמונתי שאסור לי לעבוד האם המדינה תתמוך בי? התשובה היא לא אז למה לו כן ולי לא אני מסכים עם קליינר שצריכים לדאוג לתנאים כדי שלא יגרם מצב של אנשים שחוטאים מצידי שיעשו שירות לאומי אבל הם לא יכולים ללמוד ובזמן שהם לומדים מישהו אחר לוחם

Carl Freeborne

New member
יש בעייה

קליינר הוא לא דתי, והוא לא התכוון בהכרח על הולדת 10 ילדים על רקע דתי... אלא עם רקע לאומני של ריבוי העם!

eviv

New member
קליינר אמר דברים אלו

כשענה על שאלה בנושא גיוס בחורי ישיבות אני חושב שזה פותר את הבעיה

אני לא מבין בשביל מה אבל

בשביל לשכנע בוחרים של קליינר להצביע למרצ? יש דברים שאפילו אנחנו לא יכולים לעשות

eviv

New member
לא כל כך המטרה...

הרעיון הוא לעשות מחאה על אי שיוויון של החילוניים נגד הדתיים שהם "תלמידי ישיבות" במחאה הזאת אפשר להראות מה חברי כנסת שונים מאמינים כדי להראות שמרצ בעעניין הזה נגד חוק טל אולי לא נשכנע תומכי חרות אבל אולי נשכנע את מצביעי העבודה או מצביעי ליכוד שמאוכזבים מהחתימה של הליכוד על חוק זה למרות התנגדותם העיקרונית

Deathatred

New member
ומה זה קשור לקליינר?

מודאג מההתרבות של החרדים? רתום את חבריך החילוניים להגברת הריבוי של האוכ´ החילונית. נסה לשכנע את נשות הקריירה היאפיות להשתמש ברחמן למען החברה הליברלית הנאורה.

Deathatred

New member
רקע לאומי, לא לאומני

אין פסול בכך שעם יעודד את הילודה בארצו כדי שהוא יהיה בה רוב. "פרו ורבו ומלאו את הארץ..."

למעלה