רעיון לפינה...

רעיון לפינה...../images/Emo9.gif

טוב חבר'ה.. תגיבו.. זה ניסיון ואני מקווה שזה ילך טוב.. אז ככה, כל שבוע אני אפתח נושא לדיון..(אתם יכולים לשלוח אליי במסרים נושאים שמעניינים אתכם ) ואנשי הפורום יגיבו.. אז יאללה והשבוע: אקטואליה האם אתם באמת מאמינים בהאשמות נגד הנשיא קצב
[אל תשכחו לנמק...] תודה

ShukyD

New member
האמת?

אני חושב בכנות שעושים מזה הרבה יותר מדי רעש תנו לעניינים להתבהר אנשים ממהרים להכריע עוד לפני שהתחילו במשפט בכלל בדיוק כמו עם תיק המניות של חלוץ התקשורת היא מה שתפיל אותנו בסוף, לא צבא חלש ולא ממשלה מושחתת

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן..וחבל

כי לפני שכל הפרשה הזאת התחילה תמיד החזקתי ממנו ומאוד הערכתי את הנשיא שלנו..

אוקיי, ולדעתך,

המשפט היה אמור להיות חסוי עד שייגמר הדיון ויינתן פסק הדין או האם טוב שהוא גלוי וככה הנשיא מבוייש בפני העם?

danzk

New member
אממ אפשר לענות במקומה?

אז לדעתי כן. זה צריך להשאר חסוי. עדין לא הוכחה אשמתו של הנשיא. ומאוד מאוד מנפחים את זה. חוץ מה, המשפט בדלתיים סגורות. וכך הוא צריך להיות אז למה להדליף כל מיני פרטים שיכולים להיות לא נכוניים ויכולים לגרום לעוול גם לא' וגם לנשיא כאחד. וחוץ מזה, אני מסכימה עם ענבר

LuLiLoPiLaTo1

New member
לדעתי טוב שחשפו את הפרשה

גם לפני מתן פסק הדין..אולי יכלו לחשוף פחות פרטים ,אבל מגיע לנו לדעת שהנשיא מועמד למשפט, בגלל ככה וככה דברים שהוא עשה..בכל זאת הוא הגורם שמייצג אותנו בעולם..

m i r u s h i

New member
אני לא יודעת../images/Emo108.gif

אבל לפי דעתי,אם יש חשד כזה ואפילו קטנטן..ופתאום יש עשרות תלונות,צריכים להעיף אותו כמה שיותר מהר מהממשלה. למה שאנשים כאלו יהיו בהנהגה שלנו? ולמה לעזאזל הטרדות מיניות הפכו לנורמה? o_O

למה לדעתך אנשים קפצו על המציאה?

פתאום כולן םתחו ת'פה? למה לא פתחו לפני שנים? למה יש הרבה ששמחים למלא את מקומו? זה לא נראה לך קצת חשוד? (אני מנסה לפתח את הדיון השאלות שאני שואלת לאו בהכרח מגיעות מדעתי האישית..)

למעלה