רעיון לפגישה!!!

נ ד ב 20

New member
רעיון לפגישה!!!

מה דעתכם במקום ללכת למקומות הקבועים שאנחנו הולכים ללכת לאיזה מועדון לילה בת"א ביום חמישי לרקוד עד אור הבוקר וקצת לדפוק ת´ראש???? אני מכיר מלאאא מועדונים בת"א.... הסצנה ,מטרוק (במרכז) ,SHADOW ועוד ועוד... לדעתי זה יכול להיות יותר כייף מאשר לשבת באיזה מקום וכמעט לא לעשות כלום חוץ מלדבר... יאללה תתחילו להגיב... *נ ד ב 19 גדל בשנה...*

דובדבנית ?!

שכחת משהוא נראה לי ... " תתחיל לארגן "אנחנו " באים "
מאסטרו*&דובדבנית!

טלטלונת

New member
ב-כ-י-ף!!!

כמו שאמרו חכמים לפני... תתחיל לארגן!!! אני אישית ממליצה על המטרוק (אני לא אינטרסנטית.. אז מה אם זה מרחק הליכה ממני...?!?) יאללה חבר´יה.... רק תלמדו לטזטז את התחת שלכם לפני שאתם מגיעים למועדון...
טלטל

נ ד ב 20

New member
מקום הפגישה!!

חשבתי על 2 מקומות טובים שמתוכם אתם תבחרו את המקום המועדף עליכם!! המקום הראשון: *המימד החמישי....נמצא בנמל ת"א הישן, מתחיל בשעה 23:00 עד אור הבוקר... פרטים על המסיבה: פרטים על המועדון "המימד החמישי" *ניתן להזמין את ההזמנה שמוצרפת באתר ואז לקבל הנחה בכניסה. המקום השני: *SCENE ..נמצא באלנבי 56 בת"א,שעת התחלה:23:30 פרטים עך המועדון "SCENE" *ואם 2 המקומות האלה לא מתאימים לכם..אז תוכלו לבחור מהרשימה כאן את המסיבה המועדפת לכם...
אז יאללה תתחילו לשרשר איפה אתם רוצים את ההמלצות שלי נתתי

תל AVIVIT

New member
נדב יקירי

אם תעצור לדקה, ותנסה לפשט את מהות "המפגשים" הרי שהם נועדו למטרה אחת- להפגש במקום מסויים שנועד להיות נטרלי לכולם, מה שעושים שם זה באמת כבר לא משנה, חלקנו מעדיפים לשבת ולדבר, וחלקנו מעדיפים להיות יותר אקטיביים. בגלל זה אולי המקום מפגש שהיה מקובל על כולם זה בד"כ בתי קפה ופאבים. אבללללל... ברגע שאתה מחליט להעביר את המפגש למועדון לילה (וכידוע לי במועדוני לילה יש סלקציות) אתה אוטומטית מונע מאנשים מסויימים שנמצאים בסטטוס שונה (ממה שהמועדון קובע לעצמו)לבוא. כלומר: נגיד שמחר אני אבוא ואגיד, שיש מסיבה טובה בשישי הזה לחיילים ומעלה (הכניסה בהצגת חוגר), הרי שאוטומטית ביטלתי את כל מי שעוד לא התגייס. אותו דבר בעניין המוזיקה! מי אמר שכולם אוהבים האוס? או אלטרנטיבי? אם אתה רוצה שזה יצא לפועל...אז כדאי שתמצא את העמק השווה! בהצלחה !!! (תל אביבית שמעדיפה ללכת למסיבות של 23 ומעלה כדי לא להראות כמו אמא של שאר הבליינים במועדון)

אני רואה......

שלקחתם את הנושא הזה יותר מדיי לעומק, נראה לכם שזה הגיוני או אפשרי שנלך חבורה למועדון........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד אתם משרשרים על זה.........

למעלה