רעיון לערב צוות ....

רעיון לערב צוות ....

היי, אני עובד בעבודה הכוללת לפחות 30 חברי צוות בין הגילאים 19-30 . אנחנו מתכננים ערב צוות מסוים להעביר בו פאן, משהו שיכול לכלול גם איזה ארוחה טובה, ו/או פעילות מסוימת בשביל הגיבוש. לגבי אוכל, אין מה לדאוג... לגבי פעילות אנחנו מנסים למצוא שלל אפשרויות.. האם יש לכם רעיון מסוים נחמד להעביר בו ערב צוות כזה? כל פעילותש עולה לכם בראש.. משהו ככה טוב? תודה לעוזרים
יוני.

יש לכם כיוון כלשהו?

אתם עובדים בתחום מסוים שהייתם רוצים לקשר את הערב והפעילות לאותו תחום? אתם רוצים לעשות ערב בנושא מסוים? למשל, אפשר "ערב בטעם שוקולד", כאשר רוב הכיבוד יהיה עם שוקולד ובנוסף אפשר לעשות משחק או מצגת הומוריסטית שתספר איך גילו את השוקולד או איך מייצרים אותו. אפשר לארגן ערב שבו כאילו מבקרים בארץ או ביבשת אחרת, ואז להביא מאכלים שקשורים לאותה ארץ, סמלים ותמונות מאותה הארץ (קל למצוא באינטרנט), אולי מוסיקה בסגנון המתאים וכו'. כאילו "קפיצה לחו"ל לערב אחד". אפשר לעשות ערב סביב מוסיקה- תלוי האם יש לכם לפחות הסכמה מינימלית לגבי מוסיקה שכולם אוהבים... חוץ מזה, אפשר לשחק משחקי חברה שונים שיעזרו להכיר יותר אחד את השני ולהתגבש קצת.

אמממ...

אנחנו עוסקים בתחום הסלולר.[חברה סלולרית כתומה
] אנחנו לא רוצים לעשות קשר בין העבודה לערב צוות, מספיק לנו את העבודה היומיומית... אמממ.. כשהתחלת לתת רעיונות על אוכל.. אז עלה בדעתי אולי "סעודת עדות". - שכל אחד מאיתנו בקבוצה יביא איזה מאכל המשקף את העידה שלו.. הבנתי שזה דבר נחמד כי שמעתי על זה מכל מיני אנשים.. עכשיו למצוא מיקום מסוים.. אולי איזה פארק כלשהו.. אנעארף... אני אגיד לכם מה עשינו בפעמים קודמות שהיה ערב צוות, היינו ב'טראבין' בהרצליה ששם כבר הצוות הבידורי של המקום אירגן לנו את הפעילות.. בפעם השניה זה היה על האש בגניח יהושע כשבכירי הצוות דאגו ל'אקשן' כגון ניגון ושירה בגיטרות וכל מיני.. אז עכשיו הטילו עליי את המשימה לבחור מה יהיה ערב הצוות הבא, ואני מה זה לא יודע :S אז.. דבר ראשון, תודה על העצות שהבאת לי, אני אנסה ליישם משהו.. לגבי ה"סעודת עידות" - זה בסדר?

נשמע לי לא רע

באופן אישי, "סעודת עדות" נשמע לי נחמד. חוויה קולינרית
לגבי מקומות ספציפיים במרכז הארץ- אני לא ממש מכירה, אולי אחרים יוכלו לתת רעיונות. עוד משהו שקפץ לי לראש, לא בטוחה האם זה מתאים (אתה מכיר את החברה' שלכם מהצוות)- אפשר לעשות "טכס אוסקר" או "טכס הכתרת שיאני הצוות" או משהו בכיוון, אבל לא לעשות את זה בקטע של מי צבר יותר מכירות או דברים כאלה, אלא בקטע הומוריסטי ולא רשמי. למשל- מי ששותה הכי הרבה קפה- יוכתר כמלך הקפה, וכן הלאה. אפשר לתת לכל אחד כזה פרס או גביע (אפילו מקרטון... כתום
).

למעלה