רעיון לעוד תחרות...

בטריה

New member
רעיון לעוד תחרות...

חשבתי לעצמי: למה יש תחרות "השיר הכי אהוב על חברי הפורום", ואין תחרות "השיר הכי פחות אהוב על חברי הפורום"? למה מקפחים? אז אם אין התנגדות (ותכלס מה אכפת לכם, זה מחיה את הפורום ולא פוגע באף אחד), חשבתי על לעשות תחרות על השיר הכי פחות טוב... אז ככה זה ילך: אספתי מהתחרות שכפיריבוי עשה, שבה בוחרים את השיר האהוב, את השיר שהודח ראשון מכל אלבום... אתם צריכים להצביע עבור השיר שאתם הכי אוהביםברשימה שלמטה וככה בסוף יישאר השיר הכי פחות אהוב על חברי הפורום, מובן? אז הנה הרשימה: Zeppelin I - Black mountain side Zeppelin II - The Lemon Song Zeppelin III - Out on the Tiles Zeppelin IV - Four Sticks Houses of the Holy - D'yer Mak'er Physical Graffiti - Black Country Woman Presence - Candy Store Rock In throught the Out Door - Carouselambra CODA - Walter's Walk תזכרו, מעיפים את השיר שהכי אוהבים כדי שבסוף יישאר השיר הכי פחות אהוב

I Disappear

New member
ברשימה הזאת..

זה שירים שהועפו ראשונים מכל אלבום? בכל מקרה... D'yer Mak'er

בטריה

New member
אלו אכן השירים שהועפו ראשונים מכל

אלבום... לקח לי 10 דקות שלמות (!!!) לאסוף אותם מהארכיון של הפורום

DOCTOR ROBERT

New member
שריל קרואו? שיט!!!!!!!

לא מספיק שהיא עשתה קאבר ל-Sweet Child O'mine? ולא מספיק שאבריל לאוין או איך שלא קוראים לה עשתה קאבר ל-Knockin' On Heaven's Door? איך קוראים למקצוע של שריל קרואו? הריסת שירים?

Kfiriboy

New member
../images/Emo45.gifהריסת שירים

אבריל לוין גם הרסה את פיול של מטאליקה...

DOCTOR ROBERT

New member
מטאליקה? אבריל לוין שרה מטאליקה??

אהההה!!! אהה! אהההההההה!!!!!!!!!!!! *לוקח ריטלין* זהו, נרגעתי. אני חושב שעל הדיסקים של אבריל לוין צריך לשים תווית: "זהירות! חומר רעיל, לא להשמעה!"

RakTsarot001

New member
המ. אבריל.

היא גם עשתה שמות ב-Basket Case של Green Day, אם-כבר-אז-כבר. חומר רדיואקטיבי. אני מעריכה אותה רק בגלל שהיא כותבת מה שבראש שלה ומה שהיא מרגישה ולא שמה על אף אחד.

למעלה