רעיון לעוגת יום הולדת מחפשת רעיון לעוגה לילד בן 5 שלא קשה להכנה
N net the jet New member 9/6/04 #7 את רוצה לצייר על העוגה ? לגיגולית יש כמה עוגות עם ציור של הנ"ל ( זה כאילו חתיכה נוספת מודבקת על העוגה...נותן יותר נפח ) וזה יותר קל מפיסול.
את רוצה לצייר על העוגה ? לגיגולית יש כמה עוגות עם ציור של הנ"ל ( זה כאילו חתיכה נוספת מודבקת על העוגה...נותן יותר נפח ) וזה יותר קל מפיסול.
ו ורד 32 New member 9/6/04 #15 ציורים מוכנים זה מין ציורים כאלו מוכנים שמניחים על עוגה רק שזה סיפור לא זול אפשר לקנות את זה כולל העוגה אבל אז זה באמת יקר
ציורים מוכנים זה מין ציורים כאלו מוכנים שמניחים על עוגה רק שזה סיפור לא זול אפשר לקנות את זה כולל העוגה אבל אז זה באמת יקר
N net the jet New member 9/6/04 #6 תראי מה הכנתי לבן שלי לגן ( היה בן 6 ) וזה היה מה זה קל, וכל ילד קיבל סוכריה. אם לא נראה לך, אז מהדברים שהבן שלי אוהב...כל מה שעם דינוזאור, מכונית...
תראי מה הכנתי לבן שלי לגן ( היה בן 6 ) וזה היה מה זה קל, וכל ילד קיבל סוכריה. אם לא נראה לך, אז מהדברים שהבן שלי אוהב...כל מה שעם דינוזאור, מכונית...
N net the jet New member 9/6/04 #10 סוכריות שאני חכינה מבצק סוכר קורצת עם חותכני עוגיות קטנים, די עבה ( ס"מ וחצי ) ומשפדת, אח"כ מקשטת, או עם רויאל,או עם טושים, או קורצת לבבות, פרחים, כוכבים וכ"ו קטנטנים ומדביקה על.
סוכריות שאני חכינה מבצק סוכר קורצת עם חותכני עוגיות קטנים, די עבה ( ס"מ וחצי ) ומשפדת, אח"כ מקשטת, או עם רויאל,או עם טושים, או קורצת לבבות, פרחים, כוכבים וכ"ו קטנטנים ומדביקה על.
N net the jet New member 9/6/04 #11 סוכריות שאני חכינה מבצק סוכר קורצת עם חותכני עוגיות קטנים, די עבה ( ס"מ וחצי ) ומשפדת, אח"כ מקשטת, או עם רויאל,או עם טושים, או קורצת לבבות, פרחים, כוכבים וכ"ו קטנטנים ומדביקה על.
סוכריות שאני חכינה מבצק סוכר קורצת עם חותכני עוגיות קטנים, די עבה ( ס"מ וחצי ) ומשפדת, אח"כ מקשטת, או עם רויאל,או עם טושים, או קורצת לבבות, פרחים, כוכבים וכ"ו קטנטנים ומדביקה על.
N net the jet New member 9/6/04 #14 ממש לא הרבה עבודה ! היום למשל הכנתי בפחות מחצי שעה 25 כאלו עם הדבקות, לכיתה של הבת. ( זה בחשבון שיש לי שאריות בצק צבוע, אז כל מה שאני צריכה לשעות זה ללוש קצת, לרדד ולקרוץ ) אבל זה באמת לא מסובך.
ממש לא הרבה עבודה ! היום למשל הכנתי בפחות מחצי שעה 25 כאלו עם הדבקות, לכיתה של הבת. ( זה בחשבון שיש לי שאריות בצק צבוע, אז כל מה שאני צריכה לשעות זה ללוש קצת, לרדד ולקרוץ ) אבל זה באמת לא מסובך.