רעיון לעוגה לבת 6.......

רעיון לעוגה לבת 6.......

אז יש לי חודש לשבור את הראש מה מכינים לנסיכה שלי מעין. כבר הכנתי לה את כל היצירות בעולם אני חושבת.....שנה שעברה היתה לה עוגת בריכה, ברבי ובית פיות מדהים. השנה אני בבעיה, יש לי אביזר שהבאתי מהארץ והוא עושה לי צרות. אני אצלם אולי יותר מאוחר אבל זה הנר העגול המיוחד שמדליקים אותו הוא נפתח לצורת פרח (אם הבנתי נכון מהציור על העטיפה - מכירים ?) זה לא משהו קטן ואני מאוד רוצה להפתיע אותה עם זה על העוגה. היתה לה בקשה לעוגת סינדרלה, אם אני מעצבת לה עוגה כזאת, הנר המיוחד הזה לא בר שימוש, אם אני מכינה לה מצויר גם לא בדיוק. אני אשמח לשמוע רעיונות מכם.......הרעיון היחידי שעולה לי אופציונלי אבל נראה לי משעמם להכין לה עוגת בצורת כתר. תמיד אבל תמיד עם היום הולדת שלה הראש שלי עובד יותר שעות מהבן - נו בנות לא ? ותודה למי ששרד את השיגעונות שלי
(נ.ב. ולמי שתהה לאן נעלמתי הי חופש פסח עם הדרדסים, ואחר כך הייתי חולהעם וירוס בקיבה יותר משבוע
)

net the jet

New member
יש לי רעיון בשבילך

אני מכירה את הנר הזה...הוא נפתח, מנצנץ, אולי גם מסתובב..מנגן...בקיצור רועש ! אז אולי תעשי עוגה עגולה בצבע שהיא אוהבת, הנר יהיה במרכז, מסביב למטה ( בתחתית של העוגה ) פרחים או לבבות. מסביב לנר דמיות ( פיות ? רקדניות? ...) אם לא מסביב, אז אולי מצדדי העוגה דמויות דו-מימד ( שוב, מה שהיא אוהבת ) מקוה שהסברתי את עצמי מספיק..

shokko

New member
גם לי יש רעיון

אולי תעשי עוגה בעיצוב של דלעת ואז האפקט של הנר/פרח יהיה כאילו זה רגע לפני שהפיה הופכת את הדלעת לכרכרה (מקווה שאני ברורה).

אהבתי את הרעיון

הראשון.....אולי עוגה עם המון פרחים מסביב, וכן זה רועש
שוקו העוגות שנתת לי דוגמא זה נפתח בתפריט הראשי אבל הגעתי לעוגת הדלעת, יש לי רק בעיה אחת היא תגיד לי שזה עוגה של הלוואין (החג שמתחפשים פה
) אהבתי את כל העוגות שם מדליקות ממש, בעיקר את אלה שהיו מעוצבות עם פרחים מסביב, אני מתחילה לבנות לי רעיון של עוגת פרחים אביבית. השאלה הבאה אם לפרחים צריך חותכנים ? (יש לי המון חותכנים יפים קיבלתי של לבבות אולי גם עם זה אפשר לעשות עוגת לבבות ורודה סגולה....)

לא........

ילדה בת 6 עם אהבה לנסיכות, ברציות ודומיהן....אחרת דמי בראשי
אצלה הכי רומנטי ניסיכי ונוצץ בגיל הזה חחחחחחח

shokko

New member
מזכירה לי ילדה מתוקה בת 4

שרצתה גם את סינדרלה ליומולדת וזה מה שאימא שלה ואני הכנו לה

אז אולי נסיכה...

שמחזיקה את הפרח. את יכולה להכין בסיס לפרח מבצק סוכר ולחזק אותו לעוגה עם פסטה. אפשרות אחרת (אם הראשונה מסובכת מדי) היא להקיף אותה בגן פרחים ולהכין עוגה קטנה שתהיה הבסיס לפרח הזה.

שוקו העוגה מקסימה, ומיכל

הכוונה שלך להכין עוגה מרובעת עליה להכין את הנסיכה ולידה את גן הפרחים ? נשמע הרבה עבודה אבל שווה גם אני אצא מרוצה וגם היא שרוצה את הנסיכה שלה בתור עוגה... נו אנחנו מתקדמים
אמרתי יש לנו חודש

לא חשבתי על עוגה מרובעת...

אבל זה נשמע לי רעיון מצויין, והרבה יותר פרקטי ממה שאני חשבתי עליו. הגן לא צריך להיות כל-כך בעייתי, את יכולה להכין בסיס ירוק ולפזר עליו המון פרחים ודשא.

עידיתוש ../images/Emo24.gif יש פרוייקט חדש ../images/Emo8.gif

לא מכירה את הנר שאת מדברת עליו
, אבל עוגה אביבית סופר צבעונית נשמעת לי אחלה
, ואם את צריכה עזרה, תמיכה, ויעוץ את מוזמנת לפנות
.

הנה התמונה של זה

על העטיפה אפשר לראות איך זה נפתח יש איזה גפרורון שמצורף לזה ומדליקים באמצע כנראה את הזיקוק, זה נפתח לפרח עם שמונה נרות (למרות שהיא בת 6
) זה אמור לנגן ואולי גם להסתובב לא זוכרת. חשבתי על סינדרלה ורודה עם שימלה עם פרחים קטנים ואולי ליצר גינה קטנה עם פרחים על מקל או כל רעיון אחר, הכל יהיה על עוגה מרובעת (או מלבנית). השאלה החשובה שלי אם אני צריכה חותכנים של פרחים ?

גילא

New member
shokko ,איזה אתר מקסים

יורד לי ריר רק מלראות את העוגות הללו... גילה

למעלה