רעיון לסרט

liran22

New member
רעיון לסרט

אולי כדי שיעשו פעם סרט מלחמתי בין שני אויבים הדומיון נגד הבורג

vulcan20MM

New member
וואיש יש משהו ממש מוזר!

אצל הבורג!!! מבחינת כסף הם הגזע הכי עצום שהיה איי פעם הם הטמיעו אלפי עולמות והשתלטו על מאות אלפי כוכבים ואני עדיין לא מצליח להבין איך הם הפסידו לפדרציה? נראה לי שזה בגלל החלליות המסכנות{קוביה,עיגול}שהם נורא איטיות ומבחינות כוח אש הם גם לא מי יודע מה שוות. עכשיו בקשר לדומיניון אני חשוב שהוא גם גזע מובחר וחזק אבל עוד פעם יש להם מגבלות{הלוחמים שלהם טפשים,ונרקומנים{חחח..}נראה לי שפשוט רצו לסיים ת´קטע של מלחמה בחלל עמוק9 כי לא היה להם יותר מה להמציא! חבל שלא מגלים גזע של בני אדם שהם מבחינת כוח הכי חזקים ולמה לעזעזל אנחנו לא מצליחים להסוות את החלליות שלנו? כאילו תראו הרומולנים הצליחו,הקלינגונים הצליחו אז למה לעזעזל אנחנו לא מצליחים! אהה כן ועוד משהו מישהו פה מכיר את ARMADA2

Chakotay

New member
זה לא שאנחנו לא מצליחים להסוות

אסור לנו בגלל שחתמנו עם הרומולנים על משהו שאני לא מצליח להיזכר בו כרגע והחלק שלנו בעסקה היא שאסור לנו לפתח מתקן הסוואה.

vulcan20MM

New member
לפי דעתי:

הרומולנים לא יתקפו את הפדרציה על זה שהם יפתחו מתקן להסוואה וחוץ מזה לפדרציה יש ברית צבאים עם הקלינגונים כך ש-100% הרומולנים לא יצליחו להלחם ב-2 חזיתות

S h a y 9 9 9

New member
אסור לפדרציה לפתח מתקן הסוואה

כי זה חלק מההסכם אי-לוחמה שנחתם עם הרומלונים אחרי שקפטן קירק חטף מתקן הסוואה לרומלונים במין פרק מוזר שבו הוא עשה את עצמו חולה נפש שמחליט לערוק לרומלונים ,משהו ממש מוזר, ההסכם הזה הביא ל100 שנות שקט עד סוף העונה ה1 של TNG. אז כן, אני חושב שאם הפדרציה תתחיל לפתח מתקן הסוואה סביר להניח שהרומלונים יראו בזה איום כלשהוא.
ולגבי הבורג אני חושב שהסיבה שהם מפסידים לפדרציה בכל קרב מחדש זה בגלל שהם כל פעם שולחים קוביה אחת לכיוון כדוה"א ,לדעתי הם מזלזלים ביכולות של הפדרציה וזאת הטעות שלהם.

The Traveller

New member
למרות האיסור הפדרציה פיתחה בחשאי

מתקן הסוואה מאוד משוכלל, שמאפשר לספינות כוכבים גם לעבור דרך מוצקים. המתקן נחשף והועבר לרומולנים על ידי פיקארד.

טים ג

New member
הבורג מפסידים כי

הם לא ה"גיבור הראשי". בחיים אמיתיים בורג גומרים את הפדרציה בשניות
בורג השולטים.

אילן די

New member
ספינות איטיות וחלשות ?

ספינות בורג נעות בטראנס ווארפ. מהירות גבוהה בהרבה מאשר של ספינות הפדרציה. היכולת של הבורג להסתגל במהירות לכלי נשק הופך את הספינות האלה לחזקות מאד אבל הבורג חסרים את יכולת ההמצאה והאלתור של הפדרציה. הם בדרך כלל רק מטמיעים (assimilate) מידע מגזעים אחרים במקום להפתיע ולבוא בגישות חדשות משלהם. זו הסיבה שהם מפסידים. מי זה "אנחנו" ? טכנולוגיית קלוקינג דורשות הרבה כוח על חשבון מערכות אחרות. התו"ל של הפדרציה לא כולל את זה כי הם מעדיפים להשקיע את הכוח במיגון (shields).

למעלה