רעיון לסקר:

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
רעיון לסקר:

מי ינצח בג´אג´מאנט דיי? הוליווד האלק הוגאן האלמותי או האיש הכי רע באמריקה: האנדרטייקר? אני תומך בדיעה שלי (שמגובה בשמועות ALL OVER THE WEB) שטייקר מנצח, והוגאן פורש. תוספת משלי - הוגאן לוחץ לטייקר את היד אחרי הקרב, וטייקר חוזר להיות פייס. ועוד שני דברים: מי שטוען (כמוך דד מן) שהקרב הזה יכול ללכת לכל כיוון, לדעתי, לא קורא את המפה נכון (ודד מן, אני אחפש בשבילך את הלינק, איפה שקראתי את מה ששכנע אותי במה שאני אומר) מצד שני, אם הוגאן מנצח, אני אוכל את הכובע, ומתחיל לראות טלנובלות בויוה.

תאמין לי DDN..........

אני בוחר שטייקר ינצח אני מקווה שהוא ינצח ... תאמין לי DDN שאני תומך בזה שטייקר ינצח ושהכיוון השני כפי שאמרתי לא יתממש והלוואי אני טועה בדרך זו, אז עם יש לך את הלינק הזה ששכנע אותך במה שאתה אומר תעביר אותו לכאן בבקשה שגם אני אהיה בטוח .

actress

New member
טייקר ו.. הוא לא האיש הכי רע כבר

הפכת אותו לאיזה מפלצת

DDN

New member
זה לא אני.

הוא קורא לעצמו (כל הגימיק הנוכחי שלו): THE AMERICAN BAD ASS. פשוט תרגמתי, לא רציתי לכתוב: THE IMMORTAL HOLLYWOOD HULK HOGAN .VS THE AMERICAN BAD ASS: THE UNDERTAKER אני מתעייף ללחוץ על הSHIFT. (והיות ובבית הוא לא תמיד מחליף לי עם CTRL+SHIFT, אז כבר התרגלתי לא להפוך אלא אם אין לי ברירה) ועכשיו הוא רע, פעם הוא לא היה. אני דווקא אוהב אותו בלי הגימיק. אהבתי אותו ברו של ה25.3 כשהוא בא עצבני לוינס, על זה שפלייר בחר אותו. סופסוף רואים פה מתאבק ולא דמות קומיקס (כמו שמישהו קרא לו פה בעבר) אבל אל תדאגי, הוא הולך לנצח את הוגאן ב"יום הדין" (תרגום של JUDGEMENT DAY), ואז הם ילחצו ידיים, ועקב הטימטום של הקהל האמריקאי שיתלהב מהמחווה הזאת - הוא יחזור להיות פייס.

actress

New member
אם מישהו יוכל להקליט ולהעלות זה

יהיה אחלה אני לא יכולה לקלוט את הדיגיטל אוףףף ילחצו ידיים אוףףף למה אי אפשר בלי לחיצות ידיים זה הורס!

BinNs

New member
יש שמועות ש.... (אולי ../images/Emo58.gif)

שיהיה קרב fatal four way בין ג´ריקו, הוגאן, טירפל אייץ´ ואנדרטייקר בג´אג´מנט דיי... ואז זה יהיה עוד יותר ברור.. אם הוגאן יצטרך לפרוש אחרי ג´אג´מנט דיי אז טייקר לקח, אין מצב שג´ריקו או HHH לוקחים... גיא. Sleep Is Death´s Cousin.

למעלה