רעיון לסקר

Tacitus

New member
רעיון לסקר

רעיון לסקר: שכל אחד יכתוב את 10 השירים האהובים עליו, עם התייחסות לעשורים. רוצה לומר, שלכל עשור, כלומר ה-50', ה-60' וה-70' יהיה ייצוג. שלא תהיה חלילה רשימה משנות ה-50' בלבד, מימי אלוויס ב"סאן"..... אז הרשימה שלי היא כדלקמן, בסדר יורד: 1 Suspicious Minds-1969 2 An American Trilogy-1972 3 Any Day Now-1969 4 Burning Love-1972 5 A Big Hunk O'Love-1958 6 True Love Travels On A Gravel Road-1969 7 Hound Dog-1956 8 Working On The Building-1960 9-Swing Low Sweet Chariot-1960 10 All Shook Up-1957 קבלו רשימה זו בערבון מוגבל. מעולם לא הצלחתי לערוץ רשימה של השירים האהובים עליי. בכל יום, בכל שעה, שיר מסויים יכול להלהיב אותי, וביום אחר הוא יכול להישמע לי כ-"סתם" שיר...

נכנסתי לאתר וספציפית לדף שהוא צוחק

ומנסה לשיר את "Are you lonesome tonight" שמעתי את זה בלופ איזה 5 פעמים וזה עשה לי כל כך טוב לשמוע את הצחוק הזה.

אלביס צוחק ולא יכול להפסיק ../images/Emo13.gif

חכו לקטע שהוא שר "האם את בוהה בכסאות ומדמיינת אותי שם" ואז הוא שר עוד שורה ומתחיל לצחוק
אני מאוהבת
יש תמונות והסבר קצר על המקרה והשיר עובר בלופ, ממשיך וממשיך וממשיך...

ועוד מאותו אתר "לילה שקט"

שיר חג מולד ידוע בביצוע של המלך. שיר יפה ומלודי שכאשר הוא מושמע בקולו של הגדול מכולם זה נשמע פשוט קסום.

ליילנד

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

שיר לא מוכר אבל מדהים, מאחר ואני מאוד מאוד אוהבת שירת גספל, ממש, אבל ממש נהנתי.

השירים שלי

קודם אני צריכה לבדוק מאיזה עשור כל שיר אהוב עליי ואחר כך אוכל לרשום לכם.

רשימת השירים שלי - בלי ציון שנים

לא יודעת מאיזה שנים השירים האהובים עליי. אשמח אם תעזרו לי בעניין. וחוצמזה סדר הופעת השירים הוא מקרי לחלוטין, את כולם אני אוהבת באותה מידה. 1. Heartbreak Hotel 2. I Wont you, I Need You, I Love You 3. Hound Dod 4. Love Me Tender 5. Don't be cruel 6. Too much 7. All shook up 8. Teddy bear 9. Don't 10. Stuck on you לא יכולה לסיים פה את הרשימה כי אני אוהבת גם את: Jailhouse rock, Hard headed woman, A big hunk o'love It's now or never, Are you lonsome tonight, Surender Suspicios mind, Blue suede shoes, One night וזאת רק עשירית מהרשימה החלקית של האהובים עליי ואני לא מכירה את כל השירים של אלביס, יש כמה שנתקלתי בהם רק לאחרונה.

השירים שלי ../images/Emo79.gif

That All Right Mama - 1954 1956 - I Was The One All Shook Up – 1957 The Girl Of My Best Friend – 1960 Can't Help Falling in Love – 1960 Follow That Dream – 1961 Memories – 1968 1969 - Suspicious Minds I Just Can't Help Believin' - 1970 An American Trilogy – 1972

כנ"ל לגבי ההערה בתחתית ההודעה

גם אצלי זה כך באמת קשה לבחור רק 10 שירים מי עוד משתתף בסקר ?

למעלה